cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ugaone garniture

clock-img

26.02.2019, 14:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Jeste, odlično izgleda.

Pa nisu baš jeftini, da budem iskrena user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.02.2019, 14:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Da da, mi smo po meri radili, 165 da 230 ja mislim, nisam kuci sad pa ne znam tacnp. 

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Dunja tvoja je dosta manja od Anine?
Bas je lepa boja garniture.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.02.2019, 14:25

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana,razmisljaj jos user posted image user posted image

clock-img

26.02.2019, 14:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Hahaha user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.02.2019, 14:34

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ana, dvoumis li se oko one plave kakav je jedan od jastuka? Ako mislis na tu, nije ni ona neka ludjacka uz koju nista ne ide. Cak stavise, moze svasta da se kombinuje. 

clock-img

26.02.2019, 14:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Tako je Bebi, dvoumim se oko te i ove tamno sive. Ta plava je više tirkizna, ima i zelenu u sebi. Super bi nam se uklopila. Ali nisam nikada imala nameštaj u nekoj takvoj boji, obično ekksperimentišem sa bojama zidova.

clock-img

26.02.2019, 14:40

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana ako se toliko razmisljas,sigurno ti se mnogo svidja.

clock-img

26.02.2019, 15:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Što je najveći fazon i mm se sviđa user posted image

clock-img

26.02.2019, 15:04

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ahahha,jos Marka da pitate user posted image Deca najbolje znaju.A njemu bi se svidela sigurno.

< Poruku je uredio veselica RR -- 26.2.2019 15:05:37 >

clock-img

26.02.2019, 15:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

E zamisli, njemu se ne dopada. Mi mu sinoć pokazali uzorke materijala i on izabere sivu, kaže plava je bzvz za krevet user posted image user posted image

clock-img

26.02.2019, 15:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ahahhahhaha user posted image user posted image

clock-img

26.02.2019, 15:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

To je rođeno da kontrira user posted image

clock-img

26.02.2019, 15:25

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Anci, reci Marku da ce birati od svoje prve plate. Hihi

clock-img

26.02.2019, 15:25

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Ana RR

To je rođeno da kontrira user posted image

Poznato user posted image

clock-img

26.02.2019, 15:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: bebilule

Anci, reci Marku da ce birati od svoje prve plate. Hihi

Haha da znaš user posted image

Vesi user posted image

clock-img

26.02.2019, 15:51

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ana ja imam tu istu garnituru, crvenu i super izgleda u dnevnoj. A i super je garnitura.

Ja glasam za plavu. 

clock-img

26.02.2019, 15:54

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja bih isla na siguricu. Siva garnitura, dodatni jastuci tirkizni. Pa kad ti dosadi samo zamenis jastuke.I mi po dnevnoj nesti zelenih detalja, svetlo zelenih, kao Dunjini jastuci. I mislili smo se da li da uzmemo zelenu fotelju ili onu tapaciranu u stofu krojenom iz parcica (patchwork se to valjda zove) i na kraju uzeli ovu drugu, nikako nismo nasli odgovarajucu nijansu zelene a da nam se svidja i model fotelje. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

26.02.2019, 15:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Meni se svidjaju boje za namestaj,trenutno nam je sve u bez i braon nijansi,bordo,ali kada kupujemo novi,sigurno ce biti u nekoj boji,plava,zelena,ljubicasta.

clock-img

26.02.2019, 16:00

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

I ja volim boje, ali one se unesu kroz sitnice, tako da jeste lakse imati osnovne komade u nekoj neutralnoj. Meni se sad svidja varijanta garniture u razlicitim bojama, tipa jedan trosjed neutralan, drugi u jacoj boji. Ne ugao naravno. Ili bar fotelja da se razlikuje. 

clock-img

26.02.2019, 16:05

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Meni se svidjaju boje za namestaj,trenutno nam je sve u bez i braon nijansi,bordo,ali kada kupujemo novi,sigurno ce biti u nekoj boji,plava,zelena,ljubicas_ta.

I nama je sve bez i braon, sem sarene fotelje. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

26.02.2019, 16:28

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Aaaa ana pa ja nisam skapirala da se dvoumite za boju garniture. Mislila sam da se dvoumite za boju jastuka. Joj ne znam kakav vam je dnevni boravak al meni je to previse plave. Moja mama sad uzela ljubicastu garnjturu. Ok lepa je. Al ja vise volim klasicne boje pa da se razbije sa nekim detaljem u boji....

clock-img

26.02.2019, 16:33

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Maraj ako je soba velika lepo izgleda i namestaj u nekoj boji.

clock-img

26.02.2019, 16:38

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ana meni su te tamnije plave i tirkiz fenomenalne. I lepo ce ici uz sive zidove.

Plus bas su IN. Videla si verovatno po blogovima koliko su aktuelne na zidovima i garniturama. Nemam te na instagramu da ti pustim jednu fotku koju je bas danas objavila dizajnerka. Tako slicna kombinacija. 
Pusticu ti link na pp. 

clock-img

26.02.2019, 16:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam za tirkiznu😂😂Nasa je ljubicas_ta,a nasloni sivi..svi su bili u fazonu,o svasta..ali odlicna je.

clock-img

26.02.2019, 16:43

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Von ubedicemo je user posted image user posted image