writing-img

RE: Ugaone garniture

clock-img

25.02.2019, 21:00

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ana mi imamo sivu a tirkizne jastuke. Odlicna kombinacija boja. Pa ako ti je "frka" a ti poruci samo tirkizne jastuke. Jako lepo ide uz sivu

clock-img

25.02.2019, 21:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Uz tamno sivu? U salonu sam stavljala tirkizni jastuk uz taj sivi materijal ali nije mi nešto išlo. Imam fotke na telefonu ali ne vidi se lepo ta boja, na telefonu je baš plava a nije tako uživo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.02.2019, 21:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Inače, planirala sam da poručim neki dodatni jastuk u drugačijoj boji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

25.02.2019, 21:15

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Eh pa sad nasa nije svetlo siva. Bila je u ponudi svetlija siva mi smo uzeli tamniju. Jedino ako je bas jako tamna. Postavi slike pa da vidimo. 

clock-img

25.02.2019, 21:17

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Anci, divno. Postavi i sliku. I probaj zuti jastuk, ja kada tako mastam zamisljam sivi ugao i zute detalje hihihi 

clock-img

25.02.2019, 21:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ne vidi se lepo na fotki ali evo... malo je blic ubio boje, jače su uživo.. ona zelena što se vidi pored je baš jaka..

user posted image

ovakav je materijal samo još malo tamniji

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.2.2019 21:34:31 >

clock-img

25.02.2019, 21:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Taj tabure što se vidi iza mene, to je ta boja koju smo uzeli.. kao što je i materijal koji je raširen preko garniture. Ali ne vidi se tekstura, nije tako glat sivo. Na sajtu su im boje svetlije nego uživo.

Inače uz garnituru ide i taj veliki tabure na kome su uzorci materijala.

< Poruku je uredio Ana RR -- 25.2.2019 21:32:39 >

clock-img

25.02.2019, 21:22

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Da nasa def nije toliko tamna. 

clock-img

25.02.2019, 21:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: bebilule

Anci, divno. Postavi i sliku. I probaj zuti jastuk, ja kada tako mastam zamisljam sivi ugao i zute detalje hihihi 

Bebi, ja sam htela zeleni ali mm se nešto mršti. Mada, na kraju uvek bude kako ja kažem user posted image

clock-img

25.02.2019, 21:43

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ana meni je super ideja da razbijes sa tim jastucima. Bilo tirkizni ili zeleni. Mada to najvise zavisi od vasih boja po stanu. Meni bi se npr uklapala vise zelena nego tirkizna. Nemam nista tirkizno u dnevnoj. A taj krem jastuk je klasika. Pa mozda uzmes 2 klasike i 2 tirkiz (ili zelena )user posted image

clock-img

25.02.2019, 21:45

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ana sad vidim materijal sto si okacila. Slikacu ti sutra nasu da vidis i jastuke 

clock-img

25.02.2019, 21:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image
Evo nasla sam nasu na netu 

clock-img

25.02.2019, 21:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Maraj, nama je centralni zid u tamnoj zeleno plavoj boji, ali baš tamnoj. Ostali zidovi su svetlo sivi. Super ide boja uz njih. Ide i ova tamno siva ali ova plava je baš efektna. Ide uz parket, komodu, sve. Samo treba da prelomim user posted image

clock-img

25.02.2019, 22:05

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Ana, nasa je bordo, a jastuci su mi 3 kom krem, a dva bordo. Lepse izgleda sa kombinacijom boja, nego kad je sve isto.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

25.02.2019, 22:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ljišo, da, vaša je dosta svetlija. Mi smo razmišljali i o svetlo sivoj ali ne uklapa nam se jer su nam zidovi sivi.

Jess, ja nešto ne volim dve boje ili možda prosto ne mogu da zamislim. Jedino da staviš fotku user posted image

Moj plan je da ovi veliki, glavni jastuci budu u jednoj boji a da kupim još neki (kao ovaj tirkiz i roze na slici) u nekoj drugoj boji. Sanjaću noćas boje, osećam.

clock-img

26.02.2019, 12:44

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana bas je lepa i ima dovoljno prostora.Nadam se da si se odlucila koju ces boju user posted image

clock-img

26.02.2019, 13:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Naravno da nisam, Vesi user posted image

Jeste, komforna je, dimenzije su 300x220.

clock-img

26.02.2019, 13:08

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Bas lepa. A jastuci ce biti super. Volim zelenu boju.

clock-img

26.02.2019, 13:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Imacete bas mesta,i za vas i kada vam dodju gosti.Znala sam da se jos mislis user posted image

clock-img

26.02.2019, 13:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ne znam da li ću se smisliti user posted image

clock-img

26.02.2019, 13:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Nama su zeleni jastuci Anci

IZVORNA PORUKA: dunja RR

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.02.2019, 13:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Znam Suzi i super se uklapaju user posted image

I mi smo odabrali boju kao što je kod vas, ta tamno siva (samo što mi tvoja deluje glat, naša ima teksturu). Ali gledam ovu boju tirkiznu i baš mi se dopada. Zašto nisam hrabra aaaa user posted image

clock-img

26.02.2019, 13:45

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Dunja tvoja je dosta manja od Anine?
Bas je lepa boja garniture.

clock-img

26.02.2019, 13:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nije ni isti model, Vesi.

clock-img

26.02.2019, 13:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Da,znam to.Ako jastuci nisu mnogo skupi,ti uzmi u dve boje pa menjaj user posted image Boja garniture je prelepa.