cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ugaone garniture

clock-img

11.05.2019, 22:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Maraj, super je!
Drago mi je da si zadovoljna, ja sam i dalje, stvarno su kvalitetni. Moja je bila blizu 90.000, jer je ugaona, a iako nije velika, kada se razvuče bude veličine bračnog kreveta, mm i Sava tu spavaju već par meseci, neplanirano.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

31.10.2019, 12:28

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Stize sajam a ja moram da zamenim ugaonu... I ozbiljno se premisljam izmedju ove i ove
Ana, koji ste vi materijal izabrali? Kako se pokazao po izdrzljivosti? Ja bih crveni user posted image

clock-img

31.10.2019, 12:42

clock-img

pari

pencil-img

6778

Divne su njihove garniture. A crvena je super boja! Alo treba neka pomoc, njihova radnja j u mojoj zgradi :) mogu da odem, slikam...sta god

sitnice i emocije čine život...

clock-img

31.10.2019, 13:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mili, naša je ova druga, materijal je Velare Turquoise ET-16

Odličan je materijal, hoće malo da se lepe trunčice ali nije strašno. Onaj materijal što je kao pliš se najbolje održava ali meni se dopada samo u bež boji, na svim tamnijim bojama se vide tragovi čim ga dotakneš. A nisam htela bež jer nam je prethodna bila takva.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.10.2019, 13:50

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Mili, ja imam taj stof/plis u bordo boji i bas sam zadovoljna. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

31.10.2019, 17:58

clock-img

branki*

pencil-img

20828

meni se prva bas i ne dopada,sta znam..ne ide mi uz parket nas,..druga mi je lepauser posted image uzmi drugu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

31.10.2019, 18:57

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Mili, ja imam tu Gemini crvenu. 

clock-img

31.10.2019, 19:54

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Devojke, hvala 🙂

I meni i mm se vise svidja ova prva ali nam je standardna verzijw premala a dodatk najverovatnije ne mozemo da stavimo...
Ova gemini nam je definitivno bolja od svega drugog sto smo gledali po internetima.
Najverovatnije cemo odluciti na sajmu

clock-img

01.11.2019, 08:06

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Gemini je odlicna, a pre svega prakticna. Ako je potrebno da se spava na njoj lako se pretvori u krevet koji nije uopste neudoban,sta vise. 

clock-img

01.11.2019, 11:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja nikako nisam za svetlije varijante i ako volim. Mi smo prekrili nasu, garnituru koja je krem boje bas. Mnogo se prlja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.11.2019, 11:59

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Ono što sam ja primetila kod moje, a stara je nekih 8 godina da se ono platno što je ispod, znači sa donje strane pocepalo na nekoliko mesta. 

clock-img

01.11.2019, 12:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: jess021

Ono što sam ja primetila kod moje, a stara je nekih 8 godina da se ono platno što je ispod, znači sa donje strane pocepalo na nekoliko mesta. 

Mi smo to platno menjali pre neku godinu, na cicak je zalepljeno. 
Kupila sam neko 80din po m2, a mm je zaheftao... Biser... 

clock-img

01.11.2019, 12:14

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Naše nije na čičak, zahtevano je. Ali bravo za ideju. Gde si kupila to platno? 

clock-img

02.11.2019, 12:02

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Uzeli danas Gemini crvenu 😁 jedva cekam da stigne.

Inace Cloods je za nijansu udobnija i mnogo vise modularna ali je ipak bila preskupa u dimenzijama koje su nam odgovarale. Doduse, uzeli smo jastucice koji idu uz nju za Gemini pa je smarac od mm ipak zadovoljan 😁

clock-img

02.11.2019, 12:05

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Oo super... u zdravlju da koristite. Lepo je kad se nesto obnovi u stanu 👍

clock-img

02.11.2019, 12:06

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Cestitam na kupovini, bas su lepe obe. Ja ne volim noyice, ali prelep je materijal na prvoj. U zdravlju daa se sluzite.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

02.11.2019, 12:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: milicicak

Uzeli danas Gemini crvenu 😁 jedva cekam da stigne.

Inace Cloods je za nijansu udobnija i mnogo vise modularna ali je ipak bila preskupa u dimenzijama koje su nam odgovarale. Doduse, uzeli smo jastucice koji idu uz nju za Gemini pa je smarac od mm ipak zadovoljan 😁

Extra mili 🥰 bices prezadovoljna. Cekamo fotku 😊
Gledali smo mi i cloods i onu najprodavaniju, zaboravila sam kako se zove, ali nekako nam je gemini najbolje isla uz nasu dnevnu. I uklopila se savrseno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

02.11.2019, 13:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Da, choice 5 smo gledali ali mi je bila premekana, ne volim kada upadnem u krevet. 

clock-img

02.11.2019, 13:48

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mili i meni se ta vise svidja tj ova druga slika. Prva mi se ne svidja zbog nogara. Vec vidim kako prolazim pored ugaone i lupam mali prst na nozi o te nogare user posted image
Ne volim te istaknute nogice na krevetu

clock-img

02.11.2019, 14:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: jess021

Naše nije na čičak, zahtevano je. Ali bravo za ideju. Gde si kupila to platno? 

U radnji sa meblovima. Samo sam rekla za sta mi treba i zena mi dala. 

clock-img

12.12.2019, 05:51

clock-img

Slavkic

pencil-img

799

Imala sam ugaonu i samo mi je bespotrebno zauzela prostor, sada smo zamenili sa 2 troseda

clock-img

12.12.2019, 08:17

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ivanka, a kako ti je muz to zamenio sam?

,,Carpe diem"