Pozdrav drage hrabre žene
U procesu sam vto kod dr Goce.
Sredinom jula rađena aspiracija, trenutno sam na mikroginonu i fraxiparinu zbog lošeg d dimer-a.
Prvobitno mi je rečeno da bi embriotranfer trebalo da bude u septembru, ali kako vreme prolazi, sve se menja u hodu, pa nisam više ni sigurna šta još sve može da iskrsne, malo sam iskreno i zabrinuta jer mi se sve manje dopada tretman i feedback koji dobijam sa klinike - teška srca priznajem da sve ukazuje na to da oni po svaku cenu žele da uzmu što više novca i da ih ništa drugo ne zanima...
Nisam pametna više, baš me muči sve ovo... Kada su mi rekli da radim test na trombofilije, tri dana sam ih svakodnevno zvala, molila i čekala da mi pošalju spisak čega konkretno, jer oni insistiraju da se ide u Bel Medic, kažu "samo idite tamo, oni sve znaju", a ja imam u drugoj privatnoj klinici u okviru osiguranja besplatno pravo na te testove... kada sam im rekla da mi treba spisak jer ne idem u prokleti Bel Medic, tri dana su me "vozali"... dok nisam otišla kod njih i zahtevala spisak.
Zaista po svaku cenu kao da žele samo da izmuzu što više para. Iskreno, malo sam razočarana i nisam sigurna šta će od svega ovoga biti. Više nisam sigurna ni da li imam poverenja u njih. A imala sam, i bila sam spremna na sve jer me baš briga da li su grubi, ovakvi ili onakvi, mnogo sam vremena u životu provela po bolnicama, pa sam na sve navikla i ne očekujem ništa posebno od lekara.
Ipak, ovoliko "muženje" i baš tolike elemente bahatluka nisam očekivala.
Prvi mi je put inače i imala sam mnogo poverenja, zamenarila sve negativne komentare, odabrala njih i uložila svoj novac i vreme, nadu, očekivanja... i evo, sad više ne znam šta da mislim a usred sam svega ovoga... neverovatni su, zaista. Danima ćutim, i evo, nisam više mogla da izdržim, pa barem negde da podelim svoje iskustvo i mišljenje - možda sam samo poludela od svega više, a možda se još neko slično oseća kao ja...
< Poruku je uredio fresita -- 13.8.2020 12:54:09 >