IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa
ja nisam ni mislila da su nasi doktori najbolji,pa zadnjih pet godina me lici Veljko Vlaisavljevic iz Maribora,ali trco razumem za tebe ok pila sam ih i ja,ali da li bi ti tvojoj devojcici dala da ih pije sa 14,15, pa i 16 godina,zato sto neki klinac nece da zastiti i sebe i nju?Dokle ce samo mi zene da razmisljamo o zastiti,kao da smo hermafroditi,pa i muskarci ucestvuju u tom cinu,e to me boli
mila moja taj je srbin
Ja sam pričala o ženama, devojkama. Po meni DETE od 14 godina nema potrebe da pije tablete za kontracepciju. To je bilo pod 1
2. Tako mladi ako stupaju u seksualne odnose onda nije problem samo trudnoća – već i polne bolesti – tako da je kondom neizbežan.
Do prvog muža – sa kim god da sam imala odnose – sinak ili ćeš da obučeš gospodina ili zaboravi na sex. Pa je i bilo odbijanja, no to je već samo njihov problem.
Moji roditelji meni nisu pričali o sexu, u školi nismo imali sexualno vaspitanje – već ono što naučiš iz biologije – to mi je bilo. Ne znam da li ću ja da sa mojim detetom pričam o tome, ne znam n da li ovde postoji u školi sexualno vaspitanje, tek ja se mnogo više bojim polnih bolesti nego trdnoće. Nadam se da ću imati toliko otvoren odnos sa ćerkom da je neće biti sramota da me pita bilo šta. A za muškarce se slažem, čini mi se da je negde bilo priče i o kontraceptivnoj piluli za muškarce – samo hehe koliko su oni revnosni po tom pitanju?
Da li bi ti verovala muškarcu da je popio pilulu?
Na žalost – ispadamo hermafroditi
p.s. mene drugarica pozva na skype i trt milojko razj**a mi koncepciju (pola sam zaboravila kojo sam ''''tela da kaaažem)
< Poruku je uredio Trcosava -- 7.6.2010 16:41:13 >