cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dušek za dečiji krevetac

clock-img

06.11.2011, 21:00

clock-img

Anoniman

mi planiramo da uzmemo dusek u ikei, debljine 10 cm. je l' to predebelo za prenosivi krevetac? (nije nam jos stigao pa ne znam koliko je visoko taj drugi nivo)

clock-img

06.11.2011, 21:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18947

IZVORNA PORUKA: ksena

mi planiramo da uzmemo dusek u ikei, debljine 10 cm. je l'' to predebelo za prenosivi krevetac? (nije nam jos stigao pa ne znam koliko je visoko taj drugi nivo)

Savetujem ti da naručiš dušek tek kad ti stigne krevetac, tako ćeš najbolje znati .

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.11.2011 21:55:15 >

clock-img

08.11.2011, 12:33

clock-img

JasnaM

pencil-img

130

Slazem se sa Ivankom ali ako je manje vise standardan prenosivi krevatac, koliko sam ja gledala dusek od 8-10cm bi bio ok na gornjem nivou.

clock-img

08.11.2011, 12:36

clock-img

Anoniman

hvala. nadam se da ce stici ovih dana. u svakom slucaju i da kupimo ranije u ikei, imamo fore mesec dana da ga vratimo (ako je neotpakovan) i oni daju povracaj novca.

clock-img

08.11.2011, 17:04

clock-img

Anoniman

Ksi moj je od 8 cm. Videces kad ti stigne krevetac.

clock-img

13.11.2011, 19:17

clock-img

JasnaM

pencil-img

130

Za one koji budu u slicnoj dilemi, taman kad sam pomislila da se ne prave duseci manji od 15-18cm, nasli smo dusek od 12cm u simpu junior i super se uklopio user posted image za gornji nivo.

clock-img

13.11.2011, 19:25

clock-img

Anoniman

na kraju smo kupili u ikei jedan od 5 cm, pa cemo videti kasnije da li ce trebati deblji. mislim da nece, barem dok se ne prebaci na donji nivo.

clock-img

13.11.2011, 19:26

clock-img

Gejsha

pencil-img

154

mi dobili dušek od sestre od tetke star 10 godina ali kao nov. stajao je na tavanu upakovan a onda smo ga mi očistili kirbijem ! samo sam u dilemi da li sada da kupin nov jer ne znam da li smo izvukli sve grinje?

clock-img

15.12.2011, 17:29

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

ja imam nameru da jedan dusek uzmem od brata, stajao je godinu dana, ali da uradimo dubinsko usisavanje.

recite mi, koja je razlika izmedju luka duseka koji je antialergijski i onog sto ima zimsku i letnju stranu..jedan od ta dva bi uzela u obliznjoj radnjici da ne idemo u aksu..

clock-img

15.12.2011, 18:19

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Smeskic vidi OVAJ moj nije takav , ali ovaj je i anti alergijski i ima zimsku i letnju...user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

15.12.2011, 18:34

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

maslackic, sjajnnooooo! da nam sta trazim sada!user posted image

clock-img

17.02.2012, 11:13

clock-img

Zvoncica84

pencil-img

30

IZVORNA PORUKA: maslackic

Smeskic vidi OVAJ moj nije takav , ali ovaj je i anti alergijski i ima zimsku i letnju...user posted image

Maslackic
, kako vam se pokazao taj dusek? Ja sam bas na njega bacila oko, a idem u kupovinu za nekih pola meseca.

clock-img

25.02.2012, 18:14

clock-img

serendipity

pencil-img

313

Imam putanje u vezi sa luka lux dusekom (i tim cuvenim dugmicima), znam da se dosta raspravljalo o tome, nego... Mi smo uzeli taj dusek, i sad razmisljam, da li bi trebalo da se preko duseka, a ispod carsafa stavi naddusek (nesto kao step deka) ili je to nepotrebno. Mislim, ja tako spavam od kako znam za sebe, uvek nesto imam izmedju duseka i carsafa. Ne znam ni sama sta da mislimuser posted image user posted image

clock-img

25.02.2012, 19:02

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Uopte ne znam šta je step (ili štep) deka. user posted image Ali znam da bi ti bilo korisno da imaš ubačen onaj nepropusni čaršaf (ako pene probiju, ispovraća se itd.), da zaštitiš dušek.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

25.02.2012, 20:15

clock-img

serendipity

pencil-img

313

Hvala NM. Svakako sam mislila da i to stavim, nego sam mislila i na tu štep deku. Najlakse da objasnim je da je to kao jorgan, samo dosta tanji. Hmmmm... danas sam nasla tako nesto u Jysk-u. Ima bas i za krevetac, tih je dimenzija.... Kad sam u jednoj radnji pitala za to rekli su mi da ne postoji, ali ipak, našla sam.

clock-img

25.02.2012, 20:29

clock-img

Anoniman

Mi imamo Luka Lux, i ne stavljam nikakav naddušek. Samo nepropusnu podlogu i čaršaf sa lastišom.

clock-img

25.02.2012, 20:34

clock-img

Anoniman

seren, bilo koja zaveso-krojacka radnja sije i step deke, slobodno poruci. a i jeftine su i negde mozes i da biras punjenje

clock-img

25.02.2012, 23:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ksena

mi planiramo da uzmemo dusek u ikei, debljine 10 cm. je l'' to predebelo za prenosivi krevetac? (nije nam jos stigao pa ne znam koliko je visoko taj drugi nivo)

Nije. Pa kontam da ne postoji tanji dušek. I naš je oko 10cm (u putnom krevetcu).
Uf, tek naknadno čitam za drugi nivo... misliš kad je podignuto? To ne znam da ti kažem, jer smo mi ovaj krevetac kupili tek kada smo već spustili dušek dole.

< Poruku je uredio Tash -- 25.2.2012 23:33:15 >

clock-img

01.03.2012, 16:09

clock-img

Anoniman

imali neko sem andrijasevica u ns da pravi duseke? imamo stari krevetac pa je i dimenzija stara ..

clock-img

05.03.2012, 12:19

clock-img

Anoniman

Mame jeste kupovale drugi dusek za drugu bebu ?

clock-img

05.03.2012, 14:16

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ja cu dobiti krevatac ali hocu da promenim dusek,bez obzira sto je nov samim koriscenjem od par godina napunio se grinja i prasine tako da me interesuje,vidim da preporucujete tanji dusek oko 10 cm debljine a gde ja to da kupim?Ako neko ima predlog a da je na NOvom Beogradu ili Zemunu radnja...

clock-img

05.03.2012, 14:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja cu dobiti krevatac ali hocu da promenim dusek,bez obzira sto je nov samim koriscenjem od par godina napunio se grinja i prasine tako da me interesuje,vidim da preporucujete tanji dusek oko 10 cm debljine a gde ja to da kupim?Ako neko ima predlog a da je na NOvom Beogradu ili Zemunu radnja...

Sve radnje koje drže putne krevecew treba da drže i dušeke za njih, dakle bilo koja radnja sa bebi opremom.

clock-img

05.03.2012, 14:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanchy

clock-img

05.03.2012, 14:33

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Hvala,mislim nece biti putni krevetac nego obican a dusek je isti i za jedan i za drugi jel?Ne znam moram da pitam...

clock-img

05.03.2012, 14:37

clock-img

Anoniman

Dimenzije su iste osim što ti tanji idu samo za putne a klasični mogu i u jedne i u druge. Ako je drveni krevetac treba ti klasičan dušek.