cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav

clock-img

27.01.2011, 00:14

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: Dada81

Enigma user posted image

I ja i jos uvijek imam cd s kojim sam god bila na duze staze kad bi se malo napili ja bi pustila enigmu. Uhhhh ta se muzika ubila za vodjenje ljubavi. Isto sam vidjela na internetu kako neka cura plese sa svijecama i onda posipa kaplje po sebi . i to sam morala da probam moj momak je ludio kad mu tako nesto priredim. A muzu sam plesala uz trbusne plesove user posted image

bogami user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:15

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: Dada81

ma,vidi se da si ''opasna''user posted image

Nisam opasna ja sam bas mirna i dobra nije da se falim al takva sam ali kad je sex u pitanju e tu sam vatra ziva user posted image

E,pa to!user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

27.01.2011, 00:17

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Vec vidim Indy da napada muza u koznim gacama sa bicem! user posted image user posted image user posted image Sala mala Indiiii user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:18

clock-img

Anoniman

Ovako user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:22

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Vec vidim Indy da napada muza u koznim gacama sa bicem! user posted image user posted image user posted image Sala mala Indiiii user posted image

imam ja draga i opremu mrezasti kombinezon lisice kuglice imala i vibrator pa ga muz bacio imam i odjela za trbusni ples jer sam isla na trbusni. Samo ne konzumiram to vise ponekad to smo radili kad nisam imala bebu i kad nisam imala puno obaveza.

clock-img

27.01.2011, 00:25

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Indy macko, neka si ti! Zena Vatra!!! user posted image user posted image

clock-img

25.02.2011, 13:57

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Je t'aime

i posle toga user posted image

clock-img

05.03.2011, 18:53

clock-img

kupina

pencil-img

23

Tad ne znam gdje sam ja,a da ne spominjem šta tamo negdje u pozadini svira user posted image

clock-img

28.07.2014, 20:02

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Da malo podignem temuuser posted image

Uz ovu pjesmu sam izgubila nevinost KLIK

a sad uz KLIK i KLIK

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

28.07.2014, 20:44

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

ahahaah kakva tema.

elem, generalno ne obraćam pažnju na pozadinu - mislim na muziku. Mada mislim da nikad ni ije upaljena. Jedino se sećam sa jednom kres kombinacijom da je bilo ''give it to me baby, aha-aha''... mada mislim da je pičio u pozadini komplet album offspring-a user posted image

I flunked anger management! }:->