cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)

clock-img

08.12.2023, 08:53

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Peace*

Sad čitam ovo: Kingdom of the Wicked

Pročitala.
Super je.

Čitam nastavak Kingodm of the cursed. user posted image

I od tada pročitah:
- Kingdom of the feared
- Harry Potter i zatvorenik iz Askabara
- Čovek iz lavirinta
- Koštana.

Baš imam prelaze user posted image

Sad čitam Nečistu krv - inače moja ljubav iz gimnazijskih dana, zbog koje još od tada želim da odem u Vranje...

< Poruku je uredio Peace* -- 8.12.2023 8:54:58 >

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

08.12.2023, 10:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Peace sve oblasti si pokrila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.12.2023, 16:06

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Завшавам књигу "Одакле сам била, више нисам. И нисам нешто одушевљена. Више ми се свиђа Замалек. Узела сам по препоруци моје другарице библиотекарке "Париска библиотека".

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.12.2023, 08:43

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Peace sve oblasti si pokrila user posted image

user posted image

Tasha

clock-img

15.12.2023, 11:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Uzela od drugarice Blank pa da je dodam u započete knjige user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

19.12.2023, 08:21

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Sad čitam Nečistu krv - inače moja ljubav iz gimnazijskih dana, zbog koje još od tada želim da odem u Vranje...

Ne ide... sačekaće pored kreveta...

Pročitala sam od Jelene Bačić Alimpić novu: Poslednji sati. Lepa je. Malo sladunjava u nekim ljubavnim delovima, ali ok - nema toga puno.

Sada čitam od Karizija Kuća bez sećanja.

Tasha

clock-img

23.12.2023, 22:30

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Da li znate da u Laguni na svoj rođendan, ako imate Laguninu karticu i plaćate Unicredit karticom imate pravo na besplatnu knjigu iz top 20 i na 3 knjige 40% popusta. Poenta je da imate Laguninu karticu, a Unicredit kartica ne mora biti vaša, možete i pozajmiti od nekog, to uopšte ne poveravaju. Mm ima Unicredit i ja imam njegovu karticu. Juče mu je bio rođendan i morala sam samo da mu napravim Laguninu karticu i uzela sam 4 knjige za 1500din. Baš sam bila srećna. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

24.12.2023, 13:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Jess, znam za to, super je fora. Ja imam laguninu karticu odavno ali nismo u unikredit banci.

Srećan rođendan mužu user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.1.2024 13:07:44 >

clock-img

11.01.2024, 11:19

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Trenutno sam na kursu Nemackog A2 pa mi je to stivo. user posted image

clock-img

21.01.2024, 12:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Завшавам књигу "Одакле сам била, више нисам. И нисам нешто одушевљена. Више ми се свиђа Замалек. Узела сам по препоруци моје другарице библиотекарке "Париска библиотека".

Одлична је Париска библиотека. Прочитала "Дневник једне Ане". Читам сад "Зид Тајне". Све књиге Љиљане Шарац су занимљиве.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.01.2024, 08:17

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ne ide... sačekaće pored kreveta...

Pročitala sam od Jelene Bačić Alimpić novu: Poslednji sati. Lepa je. Malo sladunjava u nekim ljubavnim delovima, ali ok - nema toga puno.

Sada čitam od Karizija Kuća bez sećanja.

Karizi: Kuća svetlosti
Matt Haig: The mednight library

Sad malo opet Potter. user posted image

Tasha

clock-img

09.06.2024, 16:54

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Dobila sam pre skoro 2 godine za rođendan autobiografiju Mire Furlan. Već 3. put je poćinjem i nikako mi ne ide. Dođem do neke 15-20. strane i ni makac dalje. Ne znam da li je do mene ili o čemu se radi. Je l neko čitao? 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

09.06.2024, 17:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Moja svekrva je odavno trazi a ne mogu da je nadjem. 

clock-img

09.06.2024, 17:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Sad videh da je ima na Vulkanovom sajtu, nije bilo zimus. 

clock-img

09.06.2024, 18:48

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Moja svekrva je odavno trazi a ne mogu da je nadjem. 

Da mi nije rođendanski poklon s posvetom i to od drage osobe, prosledila bih ti za svekrvu, pošto očigledno nismo na istim talasnim dužinama ta knjiga i ja. 😂

clock-img

09.06.2024, 20:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Čitala sam utiske, mnogi su oduševljeni knjigom.

clock-img

09.06.2024, 22:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Skroz sam zaboravila da je noć knjige, na brzaka sad poručih 6 knjiga. Sigurno sam nešto zaboravila jbg.

clock-img

09.06.2024, 23:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Zaboravih da napišem, učlanila sam se u biblioteku. Poželela sam da ponovi čitam Kiša, prođem pored biblioteke, vratim se, učlanim i izađem sa dve Danilove knjige. Rani jadi, i Enciklopedija mrtvih. Klasika. 

clock-img

10.06.2024, 21:41

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Sempre Idem, za svaku preporuku. Baš mi se dopala. Jos kao neko ko poznaje Sombor, posebno me dirnula. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

10.06.2024, 22:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Jess, ja se odavno kanim da je pročitam, sinoć sam htela da je poručim, ali nešto ne znam da li će mi prijati tema... premišljam se stalno.

clock-img

10.06.2024, 22:22

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jess, ja se odavno kanim da je pročitam, sinoć sam htela da je poručim, ali nešto ne znam da li će mi prijati tema... premišljam se stalno.

Ana, obavezno! Knjiga je čista emocija. Priča je više kao pozadina, dekor i to što je ispričana iz ugla deteta umanjuje svu surovost koju očekujemo.
Nedavno sam gledala u Somboru u pozorištu predstavu "Semper idem" po knjizi. Topla preporuka! Svakako prvo knjigu pročitati. Poseban doživljaj mi je bio što je radnja knjige smeštena u Sombor, a na pauzama izađeš i gledaš crkve, ulice i tragove na kojima se radnja odvija. Sjajan osećaj!

clock-img

13.06.2024, 08:27

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Didy

Nedavno sam gledala u Somboru u pozorištu predstavu "Semper idem" po knjizi. Topla preporuka! Svakako prvo knjigu pročitati. Poseban doživljaj mi je bio što je radnja knjige smeštena u Sombor, a na pauzama izađeš i gledaš crkve, ulice i tragove na kojima se radnja odvija. Sjajan osećaj!

Kako da saznam kad će biti opet?
Neki link da pratim?

< Poruku je uredio Peace* -- 13.6.2024 8:28:03 >

Tasha

clock-img

06.08.2024, 22:35

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Samo prati repertoar somborskog pozorišta. Sad im je letnja pauza, pa verovatno zato nisi našla objavu. Bude 1 mesečno na repertoaru, ali brzo se prodaju karte.

clock-img

02.09.2024, 08:14

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Neki dan sam od zaove dobila BLANK, Feđe Štukan.

Mišljenja sam da je preterao sa opisivanjem perioda drogiranja. Razumem zašto je pisano o tome, rat je plodno tle baš za droge, ali mislim da bi se isti efekat postogao sa 1/3 tog opisa.
Meni je sve ostalo u knjizi bilo mnogo zanimljivije.
Posebno mi je drago da postoji još neko ko ima slično mišljenje o ex yu, religiji i politici kao ja.

Teška tema pisana veoma lakim jezikom, za čitanje u dahu za dan-dva.

< Poruku je uredio Peace* -- 2.9.2024 8:15:19 >

Tasha

clock-img

02.09.2024, 10:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Posebno mi je drago da postoji još neko ko ima slično mišljenje o ex yu, religiji i politici kao ja.

Teška tema pisana veoma lakim jezikom, za čitanje u dahu za dan-dva.

Čitala i slažem se 100%. Ja sam je pročitala za dva sata user posted image