cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)

clock-img

29.08.2022, 08:30

clock-img

flamingos

pencil-img

25447

"Krunina epoha".Sjajno.Bravo za našu Mariju.❤️

clock-img

08.09.2022, 08:05

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Pročiala sam od Roversija "Zora u crnoj šumi", ok je.

Sad čitam Dedićku "Izgubila sam sebe". Na samom sam počerku i dopada mi se kako je pisana.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

19.09.2022, 18:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Sad mogu da se vratim svom čitanju. 🙂

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.9.2022 20:01:06 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.09.2022, 20:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Where the Crawdads Sing - dopala mi se baš, nisam htela da gledam film pre nego što pročitam knjigu

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.10.2022, 23:19

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Lana Bastašić "Uhvati zeca" je za preporuku. Ubija svojom (našom) surovom realnošću. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

24.10.2022, 19:08

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Promenite svoje misli promenicete zivot

Odlicna knjiga

clock-img

25.10.2022, 08:39

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Čitam Jelicu Greganović "Ispod sedmog neba".

Ne znam šta bih vam rekla... baš se mučim.
Knjiga je humoristčna (iako veoma realna), međutim, evo sam pročitala pola, pošteno sam se nasmejala 1x, ostalo su mi već poznata poređenja, razmišljanja, rečnik.

Tasha

clock-img

25.10.2022, 10:42

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Peace redovno ostavljam knjige na pola user posted image

Ljudi se tako zapisu, iamma utisak da nekad jure samo sto veci broj strana.

Mene knjige kao i filmovi bas tesko oduseve.

clock-img

25.10.2022, 13:06

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Samo dve knjige sam ostavila na pola. Baš ne volim to da radim. Mora BAŠ BAŠ BAŠ da me davi, ova nije baš tako loša. user posted image

Tasha

clock-img

25.10.2022, 14:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

E tako sam ja sa genijalnom prijateljicom.Meni je žao sto ove godine necu moci na sajam knjiga. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

27.10.2022, 22:54

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Nisam čitala ništa od Jelice Greganović, ne znam zašto me uopšte ne privlači.

Jedina knjiga koju sam ostavila na prvoj trećini je "Čovek koji je prodao svoj ferari". Svekrva kupila mm, svom sinu za rođendan, kao s namenom i porukom. Stvarno ne mogu da čitam popularnu psihologiju, totalno mi je nezanimljiva i predvidiva. Ja u subotu idem sa sestrama na sajam knjiga u BG, pa u pozorište. Jedva čekam. 😀

clock-img

28.10.2022, 08:54

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ostavila sam je. Ne vredi.
Prosto, teme i razmišljanja su mi potpuno poznata, sve više mi jasno kako neki ljudi iz mog okruženja uopšte nisu zabavni nego su taj način razmišljanja i govora pokupili u knjizi. Baš zabavno, kakav pad određenih u mojim očima. user posted image

Elem, uzela sam Majića "Ostrvo pelikana".

Juče sam u Vulkanu na sniženju sem Majića uzela i Tamo gde rakovi pevaju i neku od Keplera.

< Poruku je uredio Peace* -- 28.10.2022 8:58:38 >

Tasha

clock-img

28.10.2022, 09:00

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

E tako sam ja sa genijalnom prijateljicom.Meni je žao sto ove godine necu moci na sajam knjiga. 

Kod genijalne prijateljice sam mogla da oprostim daviteljske delove knjige. Posmatrala sam to ovako: "Čekaj, opisuje se nečiji CEO život, mora da ima daviteljske delove - pa pođi od svog života, i on ima daviteljske delove". user posted image

Tasha

clock-img

28.10.2022, 09:47

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Peace*

Elem, uzela sam Majića "Ostrvo pelikana".

Juče sam u Vulkanu na sniženju sem Majića uzela i Tamo gde rakovi pevaju

Ove dve knjige baš hvale. Javi utiske.

clock-img

28.10.2022, 15:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Tamo gde rakovi pevaju se meni mnogo dopala, pročitala sam je za jedno popodne. Film nikako da odgledam.

Majićeva Deca zla je odlična, nju mislim da sam u jednom dahu pročitala. Ovih dana treba da idem do Vulkana pa planiram da uzmem i Ostrvo pelikana i Rudnik.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

28.10.2022, 22:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Prošetala do Vulkana, kupila Majićev Rudnik, i Lanjske snegove Mome Kapora

clock-img

31.10.2022, 11:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Ja ovog puta nisam isla na sajam i ako sam planirala. Dok sam se preracunala, shvatila sam otici na sajam, treba ti dosta novca posebno nama koji volimo knjige.
Elem, procitala sam često pominjanu knjigu, "Spletkarenje sa sopstvenom dusom". Dopala mi se. 

clock-img

01.11.2022, 09:00

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Prošetala do Vulkana, kupila Majićev Rudnik, i Lanjske snegove Mome Kapora

Ja čitam Ostrvo pelikana, dopada mi se, ali slabo imam vremena. user posted image
Javi utiske za Rudnik.

Tasha

clock-img

03.11.2022, 16:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Pročitala, sinoć sam počela, ostalo mi 20ak strana pred kraj i nisam više mogla, spavalo mi se. Sad ugrabih vremena da pročitam.

Uhhh.. knjiga je jeziva, mnogo poznatih scena i priča ali jeziva na kraju. Stvarno nisam mogla da je ispustim iz ruku, koliko god tema bila takva kakva jeste, dopada mi se njegov stil pisanja, dopada mi se knjiga.

clock-img

11.11.2022, 11:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Konacno uzela od Bakmana, Mi protiv vas. Koliko sam shvatila to je nastavak Medvedgrada. 

clock-img

12.11.2022, 09:35

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Jeste, Sanjice. Čitala sam je prošle godine

Sad na sajmu sam uzela "Pobednici", to je nastavak  tj završetak trilogije.

clock-img

24.01.2023, 08:53

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Peace*

Sad čitam Dedićku "Izgubila sam sebe". Na samom sam počerku i dopada mi se kako je pisana.

Vidim da nisam ostavila komentar. Baš baš mi je legla, kao i nastavak "Nemoj nikad da se vratiš".

Još jedna čudno pisana, Mirjana Bobić-Mojsilović: "Ono sve što znaš o meni".

Sad čitam "Košmar" od Keplera, i sve mi se čini da sam gledala film. Jel zna neko, jel ima film?

< Poruku je uredio Peace* -- 24.1.2023 8:54:19 >

Tasha

clock-img

24.01.2023, 15:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30443

Da li je neko čitao nešto od Dajne Džefriz KLIK, deluju mi odokativno zanimljivo njene knjige?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.01.2023, 14:14

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Ja sam stala kod Zenskih prica -D.R.

Planiram zavrsiti je za vikend pa potraziti nesto novo.

clock-img

30.01.2023, 11:50

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Dunja, ja nisam ništa čitala, nisam ni čula nikad, skroz mi nepoznati, što ne znači da nije dobro.

Ja sam zaopela na "Molitvi za Ovena Minija". Prvo što baš i nemam vremena, drugo što pravim velike pauze, pa me ne drži tako, a treće je što ima 650 strana. Nisam još ni do pola stigla...