cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav krevetac?

clock-img

23.02.2010, 16:39

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Žene, znate li nekog proizvodjača dušeka za dečije krevece i kolevke kome bih mogla da se obratim? Imam kolevku koju sam planirala da koristim prvih par meseci po rodjenju bebe, ali je bez dušeka i potpuno je nestandardnih dimenzija, što znači da bi dušek morao da se pravi baš po njenoj meri. Pojma nemam koga bih mogla da kontaktiram. Imate neki savet, predlog?

clock-img

23.02.2010, 17:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mislim da bi trebalo da mozes naruciti dusek u dimenziji koja ti je potrebna!
Kod nas je moguce u svim ovim vecim prodavnicama, valjda moze i kod vas!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.02.2010, 17:38

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Nado, verujem da može i kod ns, samo ne znam koga da kontaktiram, ne znam ko su proizvodjači user posted image

clock-img

03.03.2010, 20:19

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Koliko dugo mogu bebe biti u kolevci i te stranice se ne spustaju zar ne? A mogu se fixirati i ne ljuljati se, a moze i da ljulja..

Ne znam da li je istina da samo tri meseca mogu tu..a dimenzije su skoro metar sa skoro 60.cm i visoko je skoro metar..

Bas sam se zdala, ali sad vise ne znam..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

03.03.2010, 20:36

clock-img

Anoniman

Shishice, bebe sa tri meseca pocinju da se okrecu, pa im bude tesno, Nesi je sa 6 meseci i krevetac postao maliuser posted image

clock-img

03.03.2010, 20:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Shishica

Koliko dugo mogu bebe biti u kolevci i te stranice se ne spustaju zar ne? A mogu se fixirati i ne ljuljati se, a moze i da ljulja..

Ne znam da li je istina da samo tri meseca mogu tu..a dimenzije su skoro metar sa skoro 60.cm i visoko je skoro metar..

Sto kaze Nedja vrlo brzo postaje malo user posted image !Nama je vec sada krevetac knapac,sto se tice okretanja naravno,nije mi beba dugacka metar i 20 user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 00:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Snelle

Žene, znate li nekog proizvodjača dušeka za dečije krevece i kolevke kome bih mogla da se obratim? Imam kolevku koju sam planirala da koristim prvih par meseci po rodjenju bebe, ali je bez dušeka i potpuno je nestandardnih dimenzija, što znači da bi dušek morao da se pravi baš po njenoj meri. Pojma nemam koga bih mogla da kontaktiram. Imate neki savet, predlog?

Uguglaj dusek za krevet, pa ce ti izbaciti proizvodjace u Srbji.

Ja sam kod nas narucila takodje po mjeri jer nam je krevetac 140*70, bio je gotov za kratko vrijeme a odlican je user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.03.2010, 08:55

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Shishice, moj Andrej noću ponekad stigne sa jednog kraja krevetca na drugi (puzi na leđima, tako nekako), i onda udara glavom u ivicu kreveta. I to je radio još pre mesec dana, dakle sa pet meseci.

< Poruku je uredio Alexx RR -- 4.3.2010 8:56:18 >

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

04.03.2010, 09:03

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Shishice, moj Andrej noću ponekad stigne sa jednog kraja krevetca na drugi (puzi na leđima, tako nekako), i onda udara glavom u ivicu kreveta. I to je radio još pre mesec dana, dakle sa pet meseci.

Meni Una nemirno spava malte ne od rodjenja.
Jos sa nepunih mesec dana je znala da se okrene u krevecu za 180 stepeni,i tako lezi poprecno.
A juce sam je zatekla kako je cele noge protnula izmedju onih resetki i tako joj viseuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

04.03.2010, 09:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Meni Una nemirno spava malte ne od rodjenja.
Jos sa nepunih mesec dana je znala da se okrene u krevecu za 180 stepeni,i tako lezi poprecno.
A juce sam je zatekla kako je cele noge protnula izmedju onih resetki i tako joj viseuser posted image

Ha,ha,ha...to i moj beban radi,ali se nekad zaglavi i cuti,nista niti brblja niti place niti daje nekog znaka,samo ima jako zacudjenu facu u fazonu WTF user posted image

clock-img

04.03.2010, 10:05

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Hvala vam drugarice moje.. Znaci nista od kolevke.. A tako je bajkovita..a ja ceo zivot zelim da sam u bajci i od svega pravim bajku, svi me kritikuju.. user posted image

Ipak moram da mislim na prakticnost... user posted image
A tako su leeepeee....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

04.03.2010, 13:00

clock-img

Mimče

pencil-img

420

mm-ovoj seki je beba spavala šest meseci u kolevci domaće proizvodnje "Bambino", posle ju je prebacila u krevetac, a devojčica nije ni mirna ni mala imala je 57cm i 4400gr . Tako da ne znam šta bih ti savetovala

Mi ćemo naš verovatno praviti sami , mm je to prihvatio sa uživanjem jedino moram da vidim gde ima da se naruče dušeci bez žičanog jezgra i nestandardnih dimenzija

clock-img

04.03.2010, 13:01

clock-img

Mimče

pencil-img

420

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Uguglaj dusek za krevet, pa ce ti izbaciti proizvodjace u Srbji.

Ja sam kod nas narucila takodje po mjeri jer nam je krevetac 140*70, bio je gotov za kratko vrijeme a odlican je user posted image

Da li si to naručivala u BG ili? i koja firma je upitanju?

clock-img

04.03.2010, 13:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Shishica

Luka je spavao u kolevci otprilike tih dimenzija, naime, samo dno gde je spavao je manje, pa se korpa ka gore širi, i u tom širem delu je dimenzija kao krevetac, 110x55, dakle dno je manje. U tu korpu/kolevku je stajao do 4og meseca, sa puna 3  smo ga prebacili u krevetac.

Vidi KLIK
Luka je bio 48cm kada se rodio, sada kada gledam ovu sliku, i zamislim da isteglim Luku u dnu korpe, čini mi se baš malo. user posted image

clock-img

04.03.2010, 15:09

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Mimče

Da li si to naručivala u BG ili? i koja firma je upitanju?

Nisam. Ja sam iz CG, a ta firma je iz Ulcinja, oni prave duseke i inace, a prave i po mjeri.

A mozda (ako ne nadjes preko google-a) da odes u neki salon namjestaja, gdje inace imaju duseci za krevece i pitas ih da ti daju broj proizvodjaca jer ti treba po mjeri. Tako sam ja ove moje nasla user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

12.03.2010, 17:41

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

Ovo je nas krevetac i kompletan namestaj takav smo narucili ali samo namestaj ostalo je u drugacijoj boji.
user posted image

clock-img

12.03.2010, 17:47

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Bas je slatko Zokouser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

12.03.2010, 17:48

clock-img

Anoniman

prelepa sobica...user posted image

clock-img

12.03.2010, 17:49

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Bas je slatko Zokouser posted image

I meni se jako svidelo, sve je jako stabilno i cisto drvo. Stize mi sve to krajem maja, ne mogu da docekam!!!!

clock-img

12.03.2010, 17:56

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

A ovakav krevet smo uzeli za kod nas u sobu i mogu da ga guram iz sobe u sobu gde mi odgovara mada ce ostati kod nas u sobu uglavnom posto u njegovoj sobi ima svoj krevetac
user posted image
Nisam mogla da mu odolim, jako mi se svidelo i jako je prakticno.

clock-img

12.03.2010, 19:54

clock-img

bebuska

pencil-img

582

Bas je slatko i ja planiram jednu koljevkicu za nasu sobu a njemu cemo isto ovako narucit komplet sobicu nemogu da docekam...user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

clock-img

13.03.2010, 22:26

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

Jao kako ljupko izgleda ovaj krevetac na točkiće. Ja takav u Srbiji nisam videlauser posted image

clock-img

13.03.2010, 22:30

clock-img

bebuska

pencil-img

582

Ima u mothercare ovako nesto samo nije na tockice vec ova korpa gore a dole imaju dvije vrste postolja da biras jedno cini mi se moze se ljuljat a drugo ne.

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

clock-img

13.03.2010, 22:33

clock-img

Anoniman

Ima u Kiki, ovakva, meni je prelepo

user posted image

clock-img

13.03.2010, 22:40

clock-img

Cvorak

pencil-img

92

user posted image E baš ste me obradovale, obićiću ova prodajna mesta. A možda nešto bude i na dečijem sajmuuser posted image