cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav krevetac?

clock-img

18.08.2011, 14:37

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ja sam mislila da uzmemo ovakav

user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

18.08.2011, 14:40

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Jako lepo!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

18.08.2011, 14:48

clock-img

Anoniman

user posted image
Mene dusa boli sto sam tek skoro videla ovakav.Da sam znala pre,definitivno bih ovaj uzela.user posted image

clock-img

18.08.2011, 15:24

clock-img

jance

pencil-img

6439

pisala sam vec u 3. tromesecju kako me je mm prijatno iznenadio juce. on radi za tapetara i samo je juce kuci doneo jedan mali braon krevetac. kaze, musterija je htela da ga baci... a krevetac je savrsene velicine za novu sobicu, znaci malko je manji, i ima potpuno nov dusek i uopste nije raskliman... bas sam srecna, jos uvek ne mogu da dodjem sebi. krevetac nije nita posebno onako IKEA varijanta , savrseno jednostavan. mm planira da ga farba u belo, jer mu to nekako vise pase, da se mene pita ja ni to nebi radila...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

18.08.2011, 15:32

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

poisoneve..i ja isto!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2011, 16:12

clock-img

medollino

pencil-img

16

Kupili smo krevetac koji mi se najvise dopadao!user posted image user posted image user posted image http://http://www.simpo.rs/product/view/220

clock-img

20.08.2011, 16:16

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

medolino, ne mogu da otvorim taj sajt da vidimuser posted image
cindarella, prelep je i cini mi se praktican al mi jednostavno nemamo mesta gde da stavimo takav zbog dimenzija...
Inace imamo jos jedan problem: Nama ce TA pec da bude tik uz krevetacuser posted image Znam da to ne valja, al prosto nemamo gde druge da je stavimo. Joj, tako me brine sta cemo da radimo za to grejanje...

Ajrton Sena

clock-img

20.08.2011, 23:33

clock-img

meyo

pencil-img

1737

Poison meni se ovaj tvoj jako dopadauser posted image

clock-img

20.08.2011, 23:38

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

jeste, lep je,mada sto kaze mm mnogo zavisi od posteljine koja se staviuser posted image
E da! Dobili smo savet od prodavacice iz akse da je nepotrebno da kupujemo krevetac sa fiokom jer ta fioka sluzi samo za skupljanje prasine i da nije higijenski drzati pelene tu. Pretpostavljam da je njoj u interesu da nam proda skuplje ali to je rekla ipak kao iskusna majka troje dece.

Ajrton Sena

clock-img

20.08.2011, 23:40

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

poison,slazem se da je nepotrebna fijoka za stvari koje se koriste...ali imaces brdo stvari koje ti nece trebati,a gde da ih stavisuser posted image user posted image nesto sto je maleno,neka posteljina koja je visak..peskiriuser posted image

clock-img

20.08.2011, 23:45

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ma znam von, razmisljam i o tome...user posted image

Ajrton Sena

clock-img

20.08.2011, 23:47

clock-img

meyo

pencil-img

1737

upravo sam htjela da ti dam ovaj savjet kao Von. user posted image
ta fiokica dobro dodje ne moras pelene u nju stavljat  ja sam za pelene i "aktuelne stvari" koristila nasu komodu posto smo u istoj sobi

clock-img

20.08.2011, 23:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image  user posted image user posted image

clock-img

21.08.2011, 00:03

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

Poison Eve, ovaj krevetac mi je prelep!!! :) Super ako uzmete takav... stvarno mi je meden. Mislim da je super sto ima tockice, nas nema, ali dobro ni ne planiramo da ga vucaramo... user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

clock-img

21.08.2011, 00:09

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ma da Jovana...i nama su tockici nepotrebni, iskreno i ne znam za sta sluze. E da! Posto nemamo prostora za komodicu, mislila sam da kupimo samo onu cvrstu podlogu sto se stavi na krevetac za presvlacenje, deluje mi prakticno.

Ajrton Sena

clock-img

21.08.2011, 11:27

clock-img

jance

pencil-img

6439

sinoc sam zinula na konstataciju da su dvoje nasih poznanika platili krevetac 43000din! ok. znam da postoje takvi krevetci, da toliko kostaju, al mi opet nije jasno toliki novac za nesto sto se kupuje inace po cenama od 7 - 13000din...
a da ne kazem da zadnje vreme gledam "nasledjivane" krevece negde iz vremena kad se mm rodio, pre 30god, koja su savrseno ocuvana i da ne znam da su polovna nebi ni posumnjala... tako da ozbiljno ne vidim potrebu za takvim krevecima (jedino ako vec imas pahoces, neka stvar prestiza valjda)

Bez dece kuća ne raste

clock-img

21.08.2011, 11:36

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Mm i ja smo jedni od tih...videli smo u xilonu krevetac 27000,sa fijokom,mozes da ga dizajniras kako god hoces...bilo kakav oblik,sara ,boja..ma sve super...Kapiramo da je to vise za nas ,jer bebcetu je vazno samo da mu je cista pelena a ne da li je u zelenom ili zutom krevetu,ali mi smo kao neka deca...svi nam kazu da je glupo da dajemo te pare..ali u bambinu krevet 22000 ali je obican...stvar ukusa i zelje

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

21.08.2011, 12:23

clock-img

Leana

pencil-img

60

PoisonEve, mi imamo takav krevetac i super je. Nama fioka služi za odlaganje stvari koje trenutno ne koristimo, posteljina, višak prekrivača, skafander...mislim da je potrebna ako i inače kuburiš sa prostorom za bebine stvari. Točkići dok je beba mala nemaju neku primenu, ali kad je naš bebac porastao vozali smo krevetac da ne bi noću skidao stvari sa komode koja je pored kreveca. Od pomoći su točkići i kad igračkice i lopte završe ispod kreveca, a to se kod nas često dešava. Ne znam, pretpostavljam da je to stvar izbora ali nam su točkići baš korisni.

clock-img

21.08.2011, 12:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

poison,vidi ovde je najjeftiniji KLIK...
a vi ste u BGu,mozete ih naci,ili naruciti preko neta!

clock-img

21.08.2011, 12:29

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Leana,hvala na savetu! Mnogo znaci kad ga dobijem od nekog ko vec ima bebuuser posted image

Ajrton Sena

clock-img

21.08.2011, 12:30

clock-img

jance

pencil-img

6439

kazem, ne osudjujem nikoga ko moze da da vise para za krevetac, al opet mi je 43000 stvarno previse, ne znam ni sama.. ajde da su oba bracna para neki sada burzuji, al zive u iznajmljenim stanovima od po 30 kvadrata, vise zato ne mogu da pokontam situaciju... no nebitno...

PE, fijoka da, definitivno, posteljina tamo staje, ja je nemam i pojma nemam sta cu sa posteljinom, jedva za svoju imam mesta.. onu podlogu za montiranje na krevetac sam isto kupila, kostalo me je 1100din, ima cvrst taj donji deo i granicnik, to obavezno gledaj, da ti ne uvale onu mekanu podlogu..
i obavezno pogledaj kolki je krevetac da ti podloga ne zauzme pola kreveca....

Bez dece kuća ne raste

clock-img

21.08.2011, 12:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

poison,tek sam sada videla da su one radnje u Nisu..ali moze da se poruci! i videla sam pumpicu..pisala sam tamo u temi..isto neka akcija,sa poklon sterilizatorom!

clock-img

21.08.2011, 12:59

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: maslackic

Mm i ja smo jedni od tih...videli smo u xilonu krevetac 27000,sa fijokom,mozes da ga dizajniras kako god hoces...bilo kakav oblik,sara ,boja..ma sve super...Kapiramo da je to vise za nas ,jer bebcetu je vazno samo da mu je cista pelena a ne da li je u zelenom ili zutom krevetu,ali mi smo kao neka deca...svi nam kazu da je glupo da dajemo te pare..ali u bambinu krevet 22000 ali je obican...stvar ukusa i zelje

Mi smo bili decauser posted image pa smo kupili u Xylonu, možeš da vidiš nazad na temi (mislim str.11).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

21.08.2011, 13:11

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Mi smo videli te krevetice i komode i pre nego sto sam zatvrudnela . u delta sitiju je bilo izlozeno par komada..
NM ,videla sam presladak je... sami ste dizajnirali ?
kad je meni rekla da moze bilo kakav oblik,da sami smislimo,odusevila sam se...
Reci mi samo,to nisam pitala,jel moze dusek da se podigne,znas onako na tri nivoa ili moze samo na najnize?
da li ste uzimali i komodu i ormae i police...nisam pitala za cenu tih polica i ormara

< Poruku je uredio maslackic -- 21.8.2011 13:13:22 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

21.08.2011, 13:13

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

1100din, ima cvrst taj donji deo i granicnik, to obavezno gledaj, da ti ne uvale onu mekanu podlogu..

A gde si nasla za te pare? U aksi su sve oko 2500user posted image

Ajrton Sena