cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav krevetac?

clock-img

17.05.2011, 17:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sviđa mi se ovaj Bambino ali isto u natur boji.

Ja imam ovakvu komodu i ormar, mnogo su lepi. user posted image

Da, mnogo mi se dopadaju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.05.2011, 17:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ana jel to konačna odlukauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.05.2011, 17:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Bože Lu, pa naravno da nije user posted image user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

24.05.2011, 15:43

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mi smo danas kupili OVAJ krevetic

clock-img

24.05.2011, 15:46

clock-img

jance

pencil-img

6439

IZVORNA PORUKA: bubulence

bubulence meni je taj prelep! user posted image i prvi put kad sam videla sajt zalepila sam se za njega user posted image
gde ste ga kupili? preko neta ili u nekoj radnji u NS?

Bez dece kuća ne raste

clock-img

24.05.2011, 15:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Bubi, super je user posted image

clock-img

24.05.2011, 15:51

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

u radnji u NS, cena svega 8900din, smesno a izgleda odlicno, jos smo mi tu kupili i kolica pa dobili i 10% popusta... sada ti saljem pp

clock-img

24.05.2011, 15:54

clock-img

jance

pencil-img

6439

fala user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

24.05.2011, 15:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Bubi, jel to cena bez fioke?

clock-img

24.05.2011, 15:59

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Bubi, mi imamo slican ovakav, samo je nas veci od obicnog krevetca, pa ne znam je li to to, ne vidim dimenzije, a platili smo ga tada sa dusekom i baldahinom oko 250€...

clock-img

24.05.2011, 16:25

clock-img

Malecka074

pencil-img

875

Bubi, prelep je!user posted image Ima istu gravuru kao krevetac koji mi hocemo. user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

clock-img

24.05.2011, 18:40

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bubi, jel to cena bez fioke?

jeste draga, sa fiokom je 2000din skuplji i mi smo prvo hteli iskljucivo sa fiokom medjutim dubina fioke za krevetic je oko 6 cmuser posted image , znaci bas nista ne staje u nju, pokazivala nam zena tamo i jako ruzno izgleda kada se dusek podigne a fioka zuji ispod... pa smo odlucili da je ne uzimampo jer nam nista ne znaci....
malecka predivno izgleda, videces... i neces pogresiti ako uzmes slican user posted image .
prijo, mnogo ste skupi vi crnogorciuser posted image

clock-img

24.05.2011, 18:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

6 cm?? Pa šta raditi sa time? Mi smo baš planirali sa fiokom, ali ako je ta dubina kod svih.. nepotrebno je.

clock-img

24.05.2011, 18:46

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

to smo i mi skontali, spolja kada je gledas izgleda dublje ali kada otvoris bas je plitko. inace su to 'univerzalne' fioke, kaze da ih dobavljac uglavnom pravi posebno, pa mogu da se stave na svaki krevetac... znaci sve su iste....

clock-img

24.05.2011, 18:47

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Bubulence, jako lijep krevet, mi imamo slican samo bijeli i isto je placen koliko i krevet Jabudic. user posted image Odlicno sto si ovako povoljno prosla! user posted image

clock-img

24.05.2011, 18:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

to smo i mi skontali, spolja kada je gledas izgleda dublje ali kada otvoris bas je plitko. inace su to 'univerzalne' fioke, kaze da ih dobavljac uglavnom pravi posebno, pa mogu da se stave na svaki krevetac... znaci sve su iste....

Pih, bezveze. Onda se i ne isplati. Moram to još proveriti, pošto smo gledali i Bambino krevece, da vidim kako je kod njih.

clock-img

24.05.2011, 18:53

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Bubulence, jako lijep krevet, mi imamo slican samo bijeli i isto je placen koliko i krevet Jabudic. user posted image Odlicno sto si ovako povoljno prosla! user posted image

hihi, pa kazem da ste skupi user posted image . ma znas kako, to je 'stari' model pa je zato sada povoljniji, nisam znala da i kod njih ima novo i staro... a i bitno je samo da mi se svidja, nije bitno da li je od pre 2-3 god ili od ove...
ana proveri obavezno, sada kad gledam bambino i ove krevetice spolja, dubina fioke izgleda isto, ali ipak ti to otvori i proveri user posted image , mozda unutra nije isto. mada i da je dublje razlika moze biti u 2-3 cm...

clock-img

24.05.2011, 19:46

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Krevet je super, pa neka ga oni svrstaju i u praistoriju user posted image

clock-img

24.05.2011, 20:21

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: jabudic

Krevet je super, pa neka ga oni svrstaju i u praistoriju user posted image

tacno tako prijo moja

clock-img

24.05.2011, 23:14

clock-img

*boka*

pencil-img

1389

Bubi mi smo odabrali isti ovakav, samo beli user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

clock-img

25.05.2011, 13:43

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

user posted image user posted image boko, imamo isti ukus user posted image

clock-img

25.05.2011, 23:37

clock-img

*boka*

pencil-img

1389

Jel vidis!> user posted image
Mi smo pregledali Bambinov katalog i taj nam se odmah izdvojio, a kad smo ga videli uzivo jos je bio lepsi. S tim da smo smo na kraju uzeli Bucko krevetic, ali identican model sa identicnom saricom, samo je malo jevtiniji.

< Poruku je uredio *boka* -- 25.5.2011 23:39:41 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

clock-img

25.05.2011, 23:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Boko, jeste li i vi uzeli bez fioke? Bubi kaže da su jako plitke pa sam sad u nedoumici.

clock-img

26.05.2011, 01:11

clock-img

medollino

pencil-img

16

Meni se jako dopada ovaj krevetac, koji kasnije moze da se adaptira u dvosed.user posted image
http://www.najboljamamanasvetu.com/2010/12/krevetac-life/

clock-img

26.05.2011, 17:18

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Ja imam Bambino krevetac sa fiokom koja mi je jak korisna. Puno stvari mi tu stane, izmedju ostalog i ogroman paket pelena koji ne znam gde bih drzala... Fioka je jaaako korisna user posted image