cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav krevetac?

clock-img

02.04.2011, 12:16

clock-img

Anoniman

Pogledajte ovo

stokke

Prvo je kolevka, pa se pretvori u krevetac pa onda u krevet koje dete moze koristiti do 7 godina a onda u dve fotelje. Mada je meni to vise za devojcice.

E da ne gledajte u cenu user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 2.4.2011 12:18:14 >

clock-img

02.04.2011, 12:25

clock-img

janajana

pencil-img

523

Iskreno ne bi mi bilo zao da platim za tako nesto ali steta sto kod nas ne moze da se nadje, tj bar ja nisam nasla
a mene inace OVAJ odusevljava

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

clock-img

02.04.2011, 12:30

clock-img

Anoniman

Jano mislim da moze ima u BG i NS, vidi na njihoom sajtu da promenis zemlju u Srbiju pa ce ti dati ta dva mesta gde ima da se kupi. Pretpostavljam da se porucuje ako nema na lageru i mislim da je oko 1000 eur. ceo komplet.

Ja sam se zaljubila u njega jos pre dve godine kad sam ga videla user posted image

Ovaj tvoj je bas interesantan, mada meni ovako deluje previze masivan

clock-img

02.04.2011, 12:44

clock-img

janajana

pencil-img

523

Mislim da cu se za sada ipak zadovoljiti obicnim krevetcem user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

clock-img

02.04.2011, 22:03

clock-img

Anoniman

Stigao Chipolino "Meda" ! Ja sam ODUŠEVLJENA! Prelep je krevetac , ma ne može ni primirisati Bertoniju . Tako se lako sklapa , i toliko je praktičniji od onog čuda ... Stabilan je , a estetski je savršen !

clock-img

02.04.2011, 22:04

clock-img

Anoniman

Bubo, konacno mozes da se opustis a Nina da uziva u svom novom poklonu

clock-img

02.04.2011, 22:10

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Bubo, bas sam gledala jesi li pisala kako ti se svidja! E super, bas mi je drago da si zadovoljna...
Roditelji moje komsinice dolaze u maju iz BG, pa bi mi ga i oni mogli donijeti, sto se mene tice odluceno je da uzmemo ovaj krevetac, jako mi se svidio, a moze da se koristi i kao ogradica, samo da vidim sa mm oko prostora kako da iskombinujemo, nazalost, jos uvjek imamo taj problem...

clock-img

06.04.2011, 17:27

clock-img

Malecka074

pencil-img

875

Bubo, divan krevetic! Dobro je da si zadovoljna! user posted image
Jano, mislim da cemo i mi uzeti taj iz "Bambina" krevetac. Preeeelep je!user posted image

< Poruku je uredio Malecka074 -- 6.4.2011 17:28:13 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

clock-img

08.04.2011, 22:11

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Mi smo konacno rijesili problem sa prostorom...
Beba ce dobiti Nemanjin veliki krevetac, a Nemanji smo narucili krevet po mjeri koje nama odgovaraju. Narucili smo mu djeciji krevet, koji ce moci i da se sklapa, i da se pravi kao kucica od njega, unikat je, tj.mi smo ga izmilili, ali bice super, i sto je najvaznije, svi cemo stati u sobu user posted image

clock-img

08.04.2011, 23:29

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Pogledajte ovo

stokke

Prvo je kolevka, pa se pretvori u krevetac pa onda u krevet koje dete moze koristiti do 7 godina a onda u dve fotelje. Mada je meni to vise za devojcice.

E da ne gledajte u cenu user posted image

E, ja sam ovo videla u Kiki, imali su ga i super je, ali cena user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

13.04.2011, 20:03

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Mi uzeli danas ovaj Hauck, samo su boje crveno, plava, žuta. Treba nam za more. I neki tanji dušek što može da se urola. Inače od rođenja spavamo u drvenom krevetiću, ima tri položaja po visini. Sad smo već na dnu. user posted image  Nasledili smo ga i prva liga je. Mislim da su ovi pokretni totalno neudobni za stalno spavanje u njima.

clock-img

13.04.2011, 21:49

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Mislim da su ovi pokretni totalno neudobni za stalno spavanje u njima.

Pa i drveni bi bio neudoban da se ne stavi madrac u njegauser posted image
Šalim se malo, moje dijete je spavalo 3 godine u njemu, iskreno mislila sam da će samo u početku a poslije će nam biti samo putni i vrtić, međutim s vremenom sam shvatila da nam drveni ne treba, samo sam ubacila madrac koji sam naručila po mjeri i ostao je u njemu do 3 godine, sad ima veliki drveni krevetuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

13.04.2011, 22:33

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Mi smo dobili prenosni krevetac, a imamo redovan drveni. Ja dajem glas za prenosni, posebno sada kako mi je S vrtiguz sve veci, izdize se, prevrce, i u drvenom se 100 puta udari, a one ukrasne kao zastitne jastucice, ne mogu u slojevima da stavim, pa da opasem ceo krevet da mi dete bude kao u bunkeru, zato je prenosivi krevetac super, ne moze da se udari, ima mrezicu, pa lepo vidi kroz nju, ma super stvar.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

13.04.2011, 22:55

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Meni se na tom prenosivom pre svega ne dopada što je jako nizak, pa mi odmah deluje, šta znam, kao da ima previše prašine, a o saginjanju da ne govorim. To za udaranje si u pravu, ali nama krevet služi samo za spavanje, tako da nema mnogo prilike da se udara, mada smo to već prevazišli, jer je naučila da se podigne i obično ne menja položaj dok je ne uzmem. A ako staviš veliki debeli dušek u taj prenosivi, onda mi deluje nekako mali, kako da kažem, nizak i iznutra. A rekla sam da deluje neudobno i baš to sam mislila kad sam rekla, čak i sa dobrim dušekom, jer mi taj najlon i ta mreža odaju nekakav utisak neudobnosti. Tako meni to izgleda, više nekako volim prirodne i čvršće materijale.

clock-img

13.04.2011, 23:09

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

i nama je drveni krevet samo za spavanje, ali ona nemirno spava i dok se ne uspava, sva se izlupa, sedne i kljuca i pada joj glava, klekne pa se izdize i lupa glavom o resetke,ali se ne da tako lako snuuser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

13.04.2011, 23:25

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

IZVORNA PORUKA: bebablue

i nama je drveni krevet samo za spavanje, ali ona nemirno spava i dok se ne uspava, sva se izlupa, sedne i kljuca i pada joj glava, klekne pa se izdize i lupa glavom o reset_ke,ali se ne da tako lako snuuser posted image

Sad je zamišljam kako se "tetura".user posted image
A, da, mi se ne uspavljujemo u krevetu. Nema šanse sama da zaspi. Zaspi na sisi ili na rukama. Preko dana u kolicima.

< Poruku je uredio majathegreat -- 13.4.2011 23:26:09 >

clock-img

13.04.2011, 23:32

clock-img

Anoniman

Ja isto nisam pristalica prenosivih krevetaca za stalnu uporebu, ali sam baš puno o tome razmišljala u poslednje vreme, jer se Marko popreči u krevetu, lupa, ma haos. Luka to nije radio. Međutim, vidim da su svi ti prenosivi od nekog "najlon" materijala, što nama sa atopisjkim dermatitisom nikako ne odgovara. Kada na leto zamenim spavaću i dečiju sobu, prebaciću Marka da spava u ogradici, trenutno nemam gde da je stavim u spavaćoj sobi a da bude bezbedno. Naravno, to ću uraditi ako i dalje Mare bude sebe demoliram u krevetcu, ako ne - niko srećniji od mene. user posted image
Mada, sada kada smo spustili dno krevetca, baš je nisko... Nisam se tako sećala, da je toliko nisko. user posted image

clock-img

13.04.2011, 23:36

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja ne volim prenosive krevece, vise sam za ogradicu, koja moze da se rasklopi isto, i da se stavi neki oblozeni sundjer da beba nije tvrdo. Nasih prijatelja sin od godinu i po dana spava u ogradici jer iz kreveca pravi lastu i tako. user posted image

clock-img

13.04.2011, 23:37

clock-img

Anoniman

Meni je Luka na moru spavao u ogradici. Samo sam kupila sunjer od 10cm debljine (tvrđi) po meri, stavim čaršav i gotovo. 

clock-img

13.04.2011, 23:40

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Tako i ja planiram ove godine kad odemo na more da se tu baskari.  user posted image

clock-img

13.04.2011, 23:43

clock-img

Anoniman

Julsko dete, ako se ne varam? Kao i Luka. To je bilo odlično rešenje. Danju sam vadila dušek i tu je pravio prve korake. Uveče vraćala dušek da spava. Pošto je mreža, komarci ne prolaze. Od gore prebaciš neku zavesu sa sitnim rupicama, i dete bezbedno celu noć. user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 13.4.2011 23:44:20 >

clock-img

13.04.2011, 23:46

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Junsko, ljetnja beba. user posted image I moj je Luka. user posted image
Tash, odlicno rjesenje sa tom zavjesom preko! user posted image

clock-img

13.04.2011, 23:48

clock-img

Anoniman

Nama je to bilo super, jer smo ga ostavljali da spava napolju dok smo i mi budni, jer je u sobi bilo vruće, a napolju pirkalo. Onda kad mi krenemo unutra, mm digne ogradicu sa detetom i unese. Ma milina. Zavidela sam mu! user posted image
Samo, ako bude sam ustajao, moraš smisliti kako da fixiraš zavesu, da se ne uplete u nju i ne daj Bože udavi.

clock-img

13.04.2011, 23:52

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Vec sam se pomamila i razmisljam o moru. user posted image Ma moze i bez zavjese, komarci napadaju samo mm-a, prosle godine smo super prosli! user posted image

clock-img

13.04.2011, 23:55

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Tash

Meni je Luka na moru spavao u ogradici. Samo sam kupila sunjer od 10cm debljine (tvrđi) po meri, stavim čaršav i gotovo. 

I mi tako planiramo ove godine.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!