cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav krevetac?

clock-img

16.03.2011, 10:25

clock-img

Anoniman

Ribizla , koliko si ga platila ?

Ovaj gore sa slike je 6156 , mislim da je cena ok ... Ima 2 nivoa i dušek .

clock-img

16.03.2011, 10:27

clock-img

Anoniman

Klik
Zasto ti trebaju dva nivoa ?  Dusek ima i ovaj krevetac user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:32

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Bubo,ovako sam ja improvizovala rucke,ali Lenka ih ne registruje,vec kad je resila da ustane samo se uhvatila za vrh i hop na nogama je.
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

16.03.2011, 10:34

clock-img

Anoniman

Jooojjj vidi joj obraze user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:35

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Mani obraze user posted image gledaj krevetacuser posted image

clock-img

16.03.2011, 10:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Klik
Zasto ti trebaju dva nivoa ?  Dusek ima i ovaj krevetac user posted image

Pa treba mi 2 nivoa , mislila sam da kupim odmah sa 2 nivoa (ako već ima da se kupi za iste pare), ako budem imala drugo dete - služiće mi i taj gornji nivo , kao i podloga za presvlačenje .

Lesice , dobra ti ideja , a i iskustvo , znači , ručke nisu toliko bitne ako beba ima volju user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

A to su ručkice prave, nisam to nikad vidjelauser posted image
LJ, a ako si imala drugi krevetac zašto bi djeca htjela u tajuser posted image
Ja sam imala samo ovaj i nikakav drugi, ni ogradicuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

16.03.2011, 10:36

clock-img

Anoniman

E pa ne znam , onda ovo nije dobar izbor , nema nista osim duseka user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:39

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Lu RR

A to su ručkice prave, nisam to nikad vidjelauser posted image
LJ, a ako si imala drugi krevetac zašto bi djeca htjela u tajuser posted image
Ja sam imala samo ovaj i nikakav drugi, ni ogradicuuser posted image

Moji nisu hteli ni u jedan user posted image ...bas sam napisala kako mi je zao sto smo onako lep Pravi krevetac spakovali user posted image ...ovaj mali nije hteo ni u porodilistu u onaj njihov

clock-img

16.03.2011, 10:41

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

BM a kako izgleda taj deo za presvlacenje na tom krevetuuser posted image jednostavnije ti je da kupis ono sto ide na redovan krevetac a odaberes ogradicu po tvojoj zelji

clock-img

16.03.2011, 10:44

clock-img

Anoniman

Pa ovaj krevetac mi se baš dopada user posted image . Inače imam mobilnu podlogu za presvlačenje , mogu s njom gde hoću . Ovak krevetac može da bude i ogradica , skine se sve to sa njega pa ostane onakav kakvog ti imaš . I sad mi nije jasno što se ja razmišljam user posted image user posted image , zaboravila sam user posted image

clock-img

16.03.2011, 10:45

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Stvarno je lep,ima sve a nije ni tako skup,aj porucuj pa u kafanu da castisuser posted image

clock-img

16.03.2011, 10:45

clock-img

Anoniman

user posted image Pa malo da procaskamo user posted image

clock-img

16.03.2011, 11:08

clock-img

Anoniman

Poručila sam krevetac . E ako ne bude valjao , utepaću se . Dobra opcija je što možeš da vratiš proizvod u roku od 15 dana ako ti se ne sviđa , ili da ga zameniš za drugi . Idealno za mene user posted image .

clock-img

16.03.2011, 11:09

clock-img

lesica

pencil-img

12015

user posted image user posted image user posted image Isplatice ti se krevetac ako nista druga kad negde budete isli sa Ninom na par dana dete ce imati krevet.

clock-img

16.03.2011, 11:11

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

O fala ..... user posted image ....da Vas lepo sluzi user posted image

clock-img

16.03.2011, 11:54

clock-img

Anoniman

Vidimo se u ovoj temi za 4-5 dana kad budem psovala kako sam opet nezadovoljna user posted image

clock-img

24.03.2011, 10:56

clock-img

Capa

pencil-img

804

DEvojke, mi krenusmo u potragu za krevecem, pa htedoh da zamolim da podelite vaša iskustva sa mnom i mm.
Radi se o tome da smo mi krenuli da gledamo one prenosive, pa me zanima (iz vašeg iskustva)  kakvi su:  stabilnost za bebu, kvalitet i ono što vi mislite da je bitno.
Konkretno, ima li neka ovakav ?
On ima dva nivoa, muzičku vrtešku, torbu sa strane i pult za presvlačenje...

clock-img

24.03.2011, 11:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Poručila sam krevetac . E ako ne bude valjao , utepaću se . Dobra opcija je što možeš da vratiš proizvod u roku od 15 dana ako ti se ne sviđa , ili da ga zameniš za drugi . Idealno za mene user posted image .

javili mi da nema onog mog kreveca user posted image E stvarno ću da poludim !

clock-img

24.03.2011, 11:13

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Nemanjin krevetac je ovakav, user posted image
samo jos siri i sa baldahinom, platili smo ga skoro 200€.
E sad, kako nam je soba mala, ja nemam pojma dje da stavim bebu... Sto bi moja baba rekla:"Snaci cete se, necete je baciti"user posted image ...
Nemanja jos spava u svom krevetcu, ali svake noci prelazi kod nas. Mjesta za jos jedan krevet nema u sobi, jer imamo veliki ormar, francuski i krevetac, a posto ja ne planiram da spavam sa Nemanjom, a i on ne planira da da svoj krevet bebi, mislila sam da kupim neki manji drveni krevetac, ili onaj prenosivi, pa kome se dje vise svidi...
Ali mi nekako prenosivi nije za novorodjence, cini mi se dubok, i beba bi mi bila prakticno na podu, pa vec zamisljam kako udise prasinu user posted image
Jedino kad bi Nemanja htio u taj prenosivi, a beba u ovaj njegov dobri...
Samo razmisljam, oprostite...user posted image
U svakom slucaju soba ce nam biti kao vojna spavaona...user posted image

clock-img

24.03.2011, 11:28

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

jabudic, i mi imamo mali stan. zato smo se odlučili za krevetić kolijevku pa odustali a na kraju ćemo ga ipak dobiti od moje drugarice.puno sam se dvomila,ali kao što ona reče:taman da ga koristi samo četiri mjeseca i to je dovoljno jer je beba mala za veliki pravi krevetić i onda ćemo ga uzeti nakon četiri-pet mjeseci.Ko zna, možda do tad nađemo neki veći stan, tješim se user posted image . upravo zato da mi beba ne bude kao na podu ja neću taj prenosivi krevetić, njega ću jedino uzeti kad budemo išli kući u Sarajevo jer se može fino spakovati.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

24.03.2011, 11:28

clock-img

Capa

pencil-img

804

Jabudiću, prenosivih imaš i sa dva nidoa dušeka, pa beba prvo spava na tom višem nivou. Ne znam da li ti to nešto znači za tvoja razmišljanja, ali eto da znaš.
Pozz

clock-img

30.03.2011, 11:21

clock-img

Anoniman

Devojke , ja ću prolupati više od kreveca . user posted image Brate mili , koji god prenosivi da smo poručili - nema ga na stanju user posted image . Ebenih mesec i nešto dana se ja drndam sa poručivanjem kreveca . Sad su dobili na onom sajtu nove dezene koje sam čekala kao ozebli sunce , i sad kada su stigli - meni se ni jedan ne dopada . Utepaću se .

clock-img

30.03.2011, 11:52

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Meni je sreca sto sam kupila prenosivi,jer da nisam stvarno bi bile bacene pare,a jos bih morala i ogradicu kupovati.Dunja je u kreveticu spavala mozda 10 puta(verovatno sam ja za to kriva),a sad se bar igra u njemu.

< Poruku je uredio magnetic -- 30.3.2011 11:53:07 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

30.03.2011, 12:03

clock-img

Anoniman

Evo napokon sam se dočepala neka 2 modela , jedan ima sigurno na stanju , a za drugi upravo proveravaju . Valjda ću danas napokon naručiti to čudo .