cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kakav krevetac?

clock-img

18.12.2010, 12:45

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

radoooo user posted image user posted image nikad nisam videla lepsi krevetac! user posted image zaista sam ostala bez teksta. skroz je jednostavan, a unikat pravi. jos imas i fiokice... idiiii breee!!!

Panta rei

clock-img

18.12.2010, 19:23

clock-img

nala

pencil-img

479

Rado, user posted image za krevetac. Jako originalno. user posted image

clock-img

18.12.2010, 21:26

clock-img

Anoniman

Još samo da smestim bebana i da se i njemu svidi i idiiiii begaj user posted image

clock-img

21.12.2010, 13:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Evo i naseg krevetica. Nisam najbolje slikala..ali mislim da ce se videti.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.12.2010, 14:07

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

sanjice, divno jeeee!!! iuser posted image jako volim sto je zeleno a za devojcicu user posted image i posteljinica je preslatka.

Panta rei

clock-img

21.12.2010, 14:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Kaze moja sestra ima da bude mirna beba..jer zeleno smiruje. Nadam se da ce tako biti.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

21.12.2010, 14:11

clock-img

nala

pencil-img

479

Divan ti je krevetac, Sanjice. user posted image

clock-img

21.12.2010, 14:47

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ej, da, jeste, nama su zidovi narandzasti i zeleni. taman od narandzastog histericno place, a zeleno je smiri.... user posted image

Panta rei

clock-img

21.12.2010, 15:57

clock-img

maja19

pencil-img

657

Ekstra krevetic bas mi se svidja..pogotovu ta zelenaa boja..

clock-img

21.12.2010, 16:25

clock-img

Anoniman

Obožavam zelenu boju i krevetac je baš baš kako treba... mogla si staviti koju sličicu više!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 23:22

clock-img

maja19

pencil-img

657

Evo i nase kolevke..krevetac je isti takvi sa identicnom posteljinom i baldahimom..tako smo kupili u kompletu..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Inace mi se svidja sto moze da se malo klackamo i sto ima tockice pa cu moci da ga vozim tamo ovamo...

clock-img

25.12.2010, 08:01

clock-img

Anoniman

Kolevka je prelepa! To bi nama u stanu 100% odgovaralo... mala je i mobilna ali sasvim dovoljna za bebanauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2010, 08:08

clock-img

maja19

pencil-img

657

Rado zato se i meni svidja, krevetac je veliki i ne staje nam u spavacoj sobi i zato smo morali da umemo kolevku..jedina mana je sto beba moe da spava  najvise do sest meseci..ali posle racunam da cu je prebaciti u deciju sobicu jer ce biti malo veca..

clock-img

25.12.2010, 08:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Kakva divota od kolevke. user posted image Ja sam uvek volela kolevke. Vrlo prakticna stvar.

clock-img

03.01.2011, 08:25

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: bianka

Kupili smo prenosivi krevetac bertoni travel kid sa 2 nivoa i naravno stigao je spakovan. Uspeli smo lako da ga otvorimo i montiramo ali imamo mali problem: tu su neke 4 sipke koje ne znamo gde da stavimo (2 i 2 se spajaju) a krevetac stoji stabilno i bez njih user posted image u uputstvu nista ne pise za te metalne sipke... da li je neko imao iskustva sa tim? kupljen je preko neta, a ovde po prodavnicama nemaju takav montiran pa da vidimo...

Pogledaj ovaj video, ovdje je objašnjeno kako se postavlja i drugi nivo sa šipkama
http://www.youtube.com/watch?v=kjAfzR1Qfho&feature=related

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

03.01.2011, 10:42

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Imaš ono platno za 2. nivo i njega zakačiš za ivice kreveca pomoću onih plastičnih štipaljki. Te šipke pronadješ 2 i 2 koje su par tako da mogu da se uvuku jedna u drugu kada se pritisne jendo metalno dugmence na jednoj od njih tako da ono udje u rupicu druge šipke.
Na platnu koje si okačila imaš 4 džepića jedno naspram drugog sa obe duže strane platna. Krajevi tih šipki uvuku se u džepiće i onda se šipke uvuku jedna u drugu.
Preko šipki ide dušečić koji se fiksira pomoću čičak trake koje su na platnu i na dušečiću.
Malo sam zakomplikovala ali to ti je to. user posted image

clock-img

03.01.2011, 12:38

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

maja19 divna mi je posteljina,gde si kupila?i kolevka je savrsena user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.01.2011, 12:44

clock-img

maja19

pencil-img

657

Isidora sve je to doneseno iz inostranstva i duplo jeftinije veruj mi...hvala puno...

clock-img

31.01.2011, 19:03

clock-img

Anoniman

E ovako ce nas krevetac izgledati user posted image

Ovo je slika iz kataloga , pa kad bude sve namesteno kako treba stavicu novu user posted image
user posted image

clock-img

31.01.2011, 19:06

clock-img

maja19

pencil-img

657

Miljana bas vam je lep krevetac..

clock-img

31.01.2011, 19:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja19

Miljana bas vam je lep krevetac..

Hvala user posted image

clock-img

31.01.2011, 19:10

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image Aaaaaaa.....Miljce, ima moja snajka da uzivauser posted image user posted image user posted image

clock-img

31.01.2011, 19:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image user posted image user posted image Aaaaaaa.....Miljce, ima moja snajka da uzivauser posted image user posted image user posted image

Sta si mislila, da nece user posted image , ma kao bubreg u loju (sto bi moja baba rekla)
Hvala Veki user posted image

clock-img

05.02.2011, 09:23

clock-img

gabrijelaaa

pencil-img

900

mi imamo graco prenosivi krevetac i sve pohvale...kada se skupi jako malo mesta zauzuma,lako se pere,a ima ih u raznim dezenima...i ima razne dodatke uz krevetac...mi smo se jedino zeznuli ...suprug zaboravio da uzme i onaj deo za stavljanje pelena vlaznih maramica...jbg...a ne moze posle nista da se dokupi... 
user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

clock-img

25.02.2011, 10:10

clock-img

Anoniman

Hocu da kupim bebi prenosivi krevetac ovih dana i sad gledam nesto .. Da li su svi do 15 kg ? Negde je naglaseno za bebe i malu decu do 15 kg a negde nije , ne znam da li se to podrazumeva ili su za malo vise kg ?