cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: zelenkasta stolica kod dojenih beba

clock-img

01.01.2016, 23:48

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Serpice, i ja sam razmisljala. Nista posebno, kao i obicno, jedino sto sam popila onaj laxomucil jednu kesicu. Dr mi ga je prepisala zbog hemoroida i problema sa stolicom. To jedino neuobicajeno.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

02.01.2016, 11:01

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sanjalice, ja sam videla tiker za starije dete pa sam zato napisala za gliste. Da, beban je jos mali. Ako je sad stolica u redu onda je verovatno nesto od toga sto si pojela.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

20.02.2018, 22:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Danas smo imali zelenu stolicu....
Koja je procedura da se bebina stolica nosi na analizu?

,,Carpe diem"

clock-img

20.02.2018, 22:33

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mama Jo, nije svaka zelenkasta stolica za analizu. Ako je tamno zelena i vidi se svareno mleko,najverovatnije je posisala previse predneg mleka koje je puno laktoze od koje stolica postaje zelena. To se narocito desava ako sisa obe dojke po podoju, pa se na jednoj podoj prekine pre nego sto dodje do zadnjeg mleka koje je puno masti i belancevina.
Ako je svetlo zelena stolica koja izgleda kao zabokrecina onda je verovatno beba bila gladna ali i to mora da se isprati, nije odmah razlog za paniku

clock-img

20.02.2018, 22:42

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mama jo mozda si i ti nesto pojela ili popila caj od kamilice. Svasta hoce da da zelenkastu stolicu...
Kada je L bio mali ja mislim da je 2-3 meseca imao zelenkastu stolicu. Davali smo i koprokulturu na analizu i rota i adeno virus. To nas je pedijatrica slala. I sve je bilo ok i proslo samo od sebe

clock-img

20.02.2018, 22:47

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sta si jela danas? Da li pijes gvozdje..sve to utice na bebinu stolicu..

clock-img

20.02.2018, 22:53

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Danas smo imali zelenu stolicu....
Koja je procedura da se bebina stolica nosi na analizu?

Jednu zelenu stolicu? Ili vise? Zasto si zelela da nosis na analizu? Na sta sumnjas? Kada se pominje problem oko zelene stolice tu se uglavnom sumnja da je beba gladna... A tada je u pitanju zelena pena koja nije za analizu vec za pojacavanje podoja, ali verujem da to nije slučaj kod vas...

< Poruku je uredio madre -- 20.2.2018 22:56:34 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

20.02.2018, 23:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Sve sto su ti rekle devojke slazem. Ne mora da znaci ako je zelena stolica da nesto nije kako treba.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.02.2018, 23:35

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Tako je. Sacekaj koji dan,prati bice sve ok!

clock-img

21.02.2018, 03:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Joj verujte da sam posle onog sa Gatrinevim testom sva u nekom strahu, ne mogu da se oslobodim nekog nemira.... samo nesto gledam i samo bih nesto proveravala....

Desilo se juce da je jedna stolica bila zelena, obimna veoma, onako eksplozivna jer je na sve strane izletelo... bilo je jos dve stolice, ne tako jako zelene ali nisu bile ni onako zute kao sto treba, jel...
Ona je vesela, smejala se, sve isto kao prethodnih dan...
Istina je da sam joj prekidala podoj na jednoj i stavljala je na drugu (ne znam ni sama zasto), pa moguce da nije stizala do tog kaloricnog mleka...
I pila sam bas dosta soka od borovnice - mozda je i to, gvozdje...

U pravu ste, ispraticu danas kako bude, ovo sam vise ih nekog nemirnog straha - odmah da proverim, a aspolutno nista jos ne mora da znaci...

,,Carpe diem"

clock-img

22.02.2018, 00:37

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Zelena stolica se moze javiti iz vise razloga.Sve su to rekle.Pride hoce i kada beba izbacuje slajm.
Svakako je pusti duze da sisa.Mada.da je gladna bilo bi histericnog placa.

clock-img

09.03.2018, 15:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Evo sad vec par dana je senf zuta... uopste ne znam od cega joj je tad bila zelena, ali par dana je bila zelena svaka stolica, onda se desilo jedna zelena a dve-tri lepo zute, jedan dan je jedna bila braon, skroz tamna... zvala sa dr, i kad smo bili na kontroli opet joj spomenula... rekla je da nema potrebe da se nosi na analizu...
Pocinjem da mislim da je moguce da je malo prehladila stomacic (ne znam kako ali ajde) pa da je od toga bilo...

,,Carpe diem"

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image