IZVORNA PORUKA: jess021
Ako meni L siki skoro 40min i za sat vremena vristi od gladi to je za mene znak da nema dovoljno mleka, ja je ponovo stavim na grudi i ona povuce par puta i iznervira se jer ne ide nista.
Ovo je malo off, izvinjavam se.
I da, jedan period sam htela skroz da je odviknem od ad, po cele dane je sikila i plakala i imala zelenu stolicu, znam da je bila gladna.
Draga Jess, nekad jednostavno ne ide jer mama nije stvarno spremna ili odlucna da ide. Nemoj ovo da shvatis kao prebacivanje ili kritiku, molim te! Ali recimo ovo sto si navela, da sisa 40 min pa trazi posle sat vremena smo prosle verujem sto puta. Zar ne?! Da se mleko svari posle sat i po vremena i da je TO ponasanje potpuno skolski. Ali ti nisi spremna da to usvojis.
Ili za skidanje sa AD. Isto sam vise puta ponovila da mora da prodje period od par dana stalnog sisanja da bi sebi navukla mleko, da bi dala tvom telu znak da proizvodi vise.
Ili koliko puta sam ovde po forumu objasnila za zelenu stolicu, da ako ima sadrzaja NIJE stolica gladi?
Davanjem AD uz dojenje se ulazi u zacarani krug gde vremenom strada dojenje.
Nije forsiranje, vec zelja mama da svojim primerima pomognu vama, novopecenim i nesigurnim. Nemojte to uzeti za zlo.