cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nintendo Wii (Wii konzola)

clock-img

24.05.2010, 09:43

clock-img

2002m

pencil-img

2595

Dauser posted image user posted image user posted image i ne mogu da ga zeznem.Koliko kosta polovan?

clock-img

24.05.2010, 09:46

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Mi smo dali 150e.
Ustvari jos nismo daliuser posted image
E sad ne znam da li mu je to prava cena jer smo uzeli od jednog druga koji ima igraonicu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

24.05.2010, 09:47

clock-img

2002m

pencil-img

2595

super ste prosli,nov je  preko 30.000  hilj.

clock-img

24.05.2010, 16:24

clock-img

viking

pencil-img

6644

Blago vama, mi hteli to da kupimo ali pošto živimo u zgradi (a ispod su neki čudaci koji lupaju u radijator ako mi slučajno nešto ispadne iz ruke) odustali smo od toga... sigurno bismo zaratili jer bismo im (mi debeli) smetali skačući...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

16.08.2010, 15:52

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

IZVORNA PORUKA: kokoloko
njemu brzo dosadi igrica, a kupiti novu je teškouser posted image  (5000-6000).

igrice jesu skupe, ali ....uvijek ima ovo ali user posted image user posted image user posted image
moj muz je, kad je donio to čudo iz prvog posta, kupio i eksterni disk na kojem trenutno imamo preko 300 igrica

e sad ne znam koliko je to para, čini mi se da je disk sa stotinu igrica bio oko 100 eura...

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"