cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: tecna stolica kao alergijska reakcija na hranu

clock-img

23.12.2009, 21:37

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Zille

Ja sumnjam da mi je dete alergicno na kravlje mleko koje mu ja prenosim preko svog mlekauser posted image . Izbacila sam iz svoje ishrane sve mlecne proizvode i malisa ima sad zlatno zutu stolicu, a bila je zelenkast i pomalo sluzava. Moram sutra popiti malo mleka pa da vidim opet reakciju. Nadam se da ce reakcija izostati.

Zille, da li se sećaš, šta je bilo sa ovim tvojim izbacivanjem mlečnih proizvoda?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

24.08.2011, 14:38

clock-img

Capa

pencil-img

804

Ljudi, kakva se stolica smatra normalnom kod dojenih beba ?

Meni Kaća ima tečniju stolicu i to baš dugo, pije probiotik od 17-og jula i dr nam je savetovala da joj dajem pirinčanu vodicu i kašicu od ispasiranog pirinča i šargarepe. Kada pojede tu kažicu, sutradan ima kašastiju stolicu, ali čim preskočim, vraćamo se na tečno stanje...

Meni se sve čini da je ranije (pre tog 17-og jula) imala normalniju (kašastiju) stolicu, ali više ne znam da li tripujem.. Ima li neko iskustva, od čega bi to moglo da bude ? Ili je to normalno ? Šta mislite?

clock-img

24.08.2011, 15:11

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Normalno je da dojene bebe imaju tecniju stolicu.  Moja je kakila i po 7 puta na dan, i do skoro kakila i po 2-3 puta na dan (naravno normalnu stolicu jer je skoro 17 meseci stara).  Nemoj uopste da brines, dok god je zute boje sve je super.

clock-img

15.11.2011, 16:54

clock-img

magde

pencil-img

1463

pa zene evo i mene na ovu temu odgovor kod mene je DA definitivno od alergiska baza Jovan ima kasestu stolicu znaci kad nema bas crvenkasto lice ili kad mu nije mnogo izrazit ekcem na licu on ima normalnu stolico inace kasestu stolicu mu je od alergiska baza kako sto je i mislim BEBAC rekla......

sacuvaj ne bozeeee

clock-img

29.02.2012, 01:07

clock-img

MOCICA

pencil-img

264

Mi imamo problem sa stolicom. Tecna je i sluzava, vise onako narandjasto braon boje. I to nam bude 1 ili dve od 4 dnevno. Prilikom kakenja cuje se prasak, takve tolice kao zovu praskave stolice kod beba i rezultat su odredjene alergije. Posto sam ja vec iz ishrane izbacila mleko i mlecne proizvode, dr. nije sigurna sta bi moglo biti u pitanju. Ocigledno je alergija al ne zna nasta. I da beba se ospe po obrazima posle podoja.

clock-img

06.07.2017, 15:07

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Tako se i nama desilo jedanput ali sam ja shvatila da je to bilo od jagoda koje sam bas puno jela taj dan. Dobila par tecnih stolica i cak mi se bila i osula po licu i vratu, a posle par dana se povuklo i ja nisam vise uzimala jagode. :(

clock-img

06.07.2017, 15:14

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Meni je cerka bila alergicna na neki mlecni protein ili sta vec iz kupovnih kasica. Sin ne..

clock-img

06.07.2017, 16:15

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Moji su i "exere varili" kako u šali kaže mm.Nadam se da će i ovaj mali biti takav😁😁😁

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

14.07.2017, 19:20

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mi smo dugo imali redje i ceste stolice. Ne skroz retke, ali nisu bile ni cvrste. Tek sa visemesecnom upotrebom probiotika situacija se popravila

clock-img

24.07.2017, 19:11

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Mi za sad imamo cvrstu sta god da joj dam, ni tikvice, ni sljive ne pomazu. Sva se jadna zacrveni kad kaki - nema greske, naucila sam uvek da prepoznam kad je kakila :P user posted image

clock-img

20.10.2017, 17:00

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kod nas je probiotik popravio stanje.
Ne korostimo ga stalno,ali par puta nedeljno obavezno.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image