cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas kupile ? - II deo

clock-img

28.11.2020, 23:12

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dori dugu jaknu,dvoje helanke i dva dzempera,kapu i rukavice.Davidu bokserice,dvije trenerke i cetvore hlace.Sebi samo donji ves 😕

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.11.2020, 09:20

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Mi smo juce deci svasta nakupovali - patofne, trenerke, kape, donji ves... Taman kad sam htela nesto za sebe, J je poceo da place posto je taman bilo vreme da spava. I cao. 🙃

clock-img

29.11.2020, 10:19

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Perece, one tvrde.

clock-img

29.11.2020, 14:47

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Dori dugu jaknu,dvoje helanke i dva dzempera,kapu i rukavice.Davidu bokserice,dvije trenerke i cetvore hlace.Sebi samo donji ves 😕

Ali kakav veš,da ti se obraduje muž 🤣🤣

clock-img

29.11.2020, 16:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ja sam ovih dana svašta nakupovala od odeće deci online, što iz Engleske, što odavde, iz Minotija i Boe. I Savi nepromočicve čizme, to smo u Skečersu, morao je da proba. Sve smo uzeli na debelom sniženju.

Jurim još danas online, dok traju popusti za ovaj crni petak, za M neke ok čizmice, ne bih nešto preskupe, imate li neku preporuku?
Hljiadu stranica iskače, pitam čije su čizmice, kažu Vijentam.

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.11.2020 16:44:06 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

29.11.2020, 17:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Vesi ves ko ves 🤣 on bi se obradovao i kad ga ne bih nosila 🙈

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

01.12.2020, 19:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Malopre stigao user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.12.2020, 20:20

clock-img

branki*

pencil-img

20828

WOW,ANA,kakav ti ovo svemirski broduser posted image user posted image cestitam!!!

ja upravo narucila mikser sa posudom,imam stari obicni,super me sluzi,ali kad pravim velike torte za slavu i rodjendane ,pa treba da se muti 100 godina,,poludim.zato mi je trebao sa posudom.obicni.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.12.2020, 21:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Branki, da znaš da je svemirski brod user posted image Gledam i divim se, mnogo je lep i ima razne dodatke.

Ja dok prostudiram silna uputstva što imam od svih uređaja ima da poludim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

01.12.2020, 21:11

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ana, ne vidim na slici, koji si uzela?

clock-img

01.12.2020, 21:15

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Koliko kosta ovaj tvoj "svemirac" ?

clock-img

01.12.2020, 21:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Meni je juce stigao paketic iz ikee: silikonske podloge, stalak za noževe i "tapete" za fioke. Konacno. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 1.12.2020 21:48:13 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.12.2020, 21:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ana, ne vidim na slici, koji si uzela?

Mili, model MUM5XW40, ti beše imaš isto neki mum model?

Na black friday popustu 33 hiljade

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.12.2020 21:50:03 >

clock-img

02.12.2020, 07:57

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ana, super je cena! Baš si dobro prošla.

Nemam Mum, imam multipraktik. Na kraju smo odlučili da mi je MUM ipak preglomazan i ima delova koje nikad neću koristiti. Trebalo bi da dokupim još mlin i rezače za žilijen ali nikako da se nakanim...

clock-img

02.12.2020, 08:43

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Wow Ana!! 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

02.12.2020, 10:58

clock-img

pari

pencil-img

6778

Super je Ana! 

Ja uzela termo čarape preko Budi human fondacije :)Juče kapu, koja mi je mala :)

sitnice i emocije čine život...

clock-img

02.12.2020, 11:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mili, baš dugo čekam da bude na nekom popustu i mm je pratio poručio čim je video. Danas planiram da mesim testo za štrudlu u njemu :D

clock-img

02.12.2020, 11:19

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ana, i u ovom mom multipraktiku može da se mesi testo i mute jaja al ja sam konzerva, dok ne oset_im pod rukom meni se ne važi zato nisam razmatrala MUM opciju

Javi kako je ispalo i u zdravlju da vas služi. Ja moju Nedu baš rabim

clock-img

02.12.2020, 12:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Haha nisi konzerva, i ja moram na kraju rukama da premesim, moram da oset_im testo. Hoću, javljam kako radi, danas ću i meso da sameljem na njemu.

Haha Neda user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.12.2020 17:59:51 >

clock-img

02.12.2020, 17:52

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Fantasticno izgleda, ma sigurno ce biti odlicno testo, bas gledam na tv kako spremaju sve i svasta.

clock-img

03.12.2020, 20:17

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ana, zavidim na mikseru!😃 Lepo da vas sluzi!

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.12.2020, 20:30

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Albume Zaga i Filip i slicice.

clock-img

03.12.2020, 21:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Hvala ženske user posted image

Stigao nam danas i aparat za kafu, ubiće me ova online kupovina user posted image I kupili svekrvi toster.

< Poruku je uredio Ana RR -- 3.12.2020 21:24:07 >

clock-img

03.12.2020, 21:27

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ana zaslužila si šoping,set__i se haosa oko renoviranja 🤣🤣Kupili A. led svetla za sobu(kupićemo i za S.sobu jer su baš kvalitetna i lepa),prekrivače za krevete u dnevnoj sobi,Nini mali paketić sa slatkišima i igračke(uzeli neke male jer za novogodišnji poklon dobija prelepe igračke),kupili i namirnice,ukrase,kozmetiku.

< Poruku je uredio veselica RR -- 3.12.2020 21:28:59 >

clock-img

03.12.2020, 23:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Par ukrasa za jelku i dobila sam inspiraciju da napravim lepu dekoraciju za sto u dnevnoj. Svecice i tako to.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!