cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas kupile ? - II deo

clock-img

26.12.2014, 20:41

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja danas kupovala novogodisnje poklone. Ostalo je jos par za sutra.

clock-img

28.12.2014, 13:25

clock-img

jelenica011

pencil-img

81

2 male baterije za igracku user posted image

Svako ima NEKOG koga nema

clock-img

28.12.2014, 19:09

clock-img

opcinjena

pencil-img

73

Dva paketića za dve curice user posted image user posted image

Zivot je samo ovaj jedan, nema nista.... nista izvan njega....

clock-img

28.12.2014, 20:05

clock-img

maminozlato1

pencil-img

45

haljinu za docek user posted image user posted image

Sreća je u malim stvarima

clock-img

28.12.2014, 21:21

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Gumene UGG za sankanje user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

12.01.2015, 18:25

clock-img

Anoniman

kariranu kosuljicu za mene konacno nasla savrsenu i Uni Mini Maus kapicuuser posted image i materjale za Masniceuser posted image

clock-img

12.01.2015, 18:34

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Kupila sam za dete cizme,trenerku i za mene donji deo trenerke...
I case za kucu....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

12.01.2015, 18:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Sako, kratku sportsku jaknicu, dve bluzice, dva para veša i jednu čokoladu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.01.2015, 19:22

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

puder, maskaru, lak za nokte. obican pamucni grudnjak za spavanje, ves za mm, i Emi neku slagalicu. a krenula sam po jabuke...

clock-img

12.01.2015, 19:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Bubi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

12.01.2015, 20:46

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Meni danas stigli torba I farmerice koje sam narucila preko neke prodaje sa fb. Torba je super a hlace pocijepane. :(

clock-img

12.01.2015, 20:46

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Meni danas stigli torba I farmerice koje sam narucila preko neke prodaje sa fb. Torba je super a hlace pocijepane. :(

clock-img

12.01.2015, 21:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

puder, maskaru, lak za nokte. obican pamucni grudnjak za spavanje, ves za mm, i Emi neku slagalicu. a krenula sam po jabuke...

meni se to redovno desava, krenem po jednu stvar vratim se sa prepunim kesamauser posted image

clock-img

12.01.2015, 21:18

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ancice user posted image .
UM sta da ti pricam kad sve znas user posted image .
Nado a da li postoji mogucnost da zamenis?

clock-img

12.01.2015, 21:20

clock-img

Anoniman

verujem tiuser posted image 2 sata sam sredjivala kucu, koliko slatkisa ima, iz paketica i koje ja kupujem, ja sam bolesna od toga, ja svaki da nosim pune kese hrane i posle vise od pola bacimuser posted image

clock-img

12.01.2015, 22:15

clock-img

branki*

pencil-img

20828

nado,mozes da zamenis .meni menjaju velicinu npr kad se zeznem.
ja danas dokupila stvari za porodiliste.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.01.2015, 22:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Um ti si kupoholicarka.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.01.2015, 07:54

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Juce.
Da i ja ulovim snizenja.
Sebi torbu za 800 din, patike (ustedela na mleku). Sinu: jaknu za sledecu godinu (poslusala serpicu da se jakne kupuju na snizenju za sledecu godinu, hvala za savet), patike (broj vece, taman kad mu ove omale a tu su vec, da uleti u sledece, a ne da ko sumanuta jurim jer nema), tanju rolku, dzemper-rolku, one patofnice sto su kao carape u disu za 340 din (jeftinije nego na pijaci), bodi, 10 pari carapa (uvek nam fale carape), pampers pelene jer nisam nasla pufies na akciji, i 30 tetrapaka mleka user posted image

clock-img

19.01.2015, 07:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mali mišu, odlična kupovina user posted image

clock-img

19.01.2015, 09:26

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja ne juce nego prekljuceuser posted image uzela sinu patike na snizenju za 850din user posted image malo su mu vece,ali taman su za prolece.vala za te pare i da ih mesec dana nosi ne zalimuser posted image puna cena je bila 2790din.sad cekam za ceru da se snize neke pa i njoj da uzmem.
a i sebi sam tako uzela crne kozne baletanke za 850din,a bile su 3790din.isto tako sam uzela jednu pismo torbu za 850din.ma na snizenjima je super pazariti.samo treba uvek imati pare u novcaniku.

clock-img

25.01.2015, 00:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Uhhh, ja sam danas kupila koješta.

Sebi 2 pidžame i 4 brushaltera u women's secret-u, na sniženju, i jš jednu pidžamu za poklon.
Dve trenerke, 5 majica na bretele,, 2 dugih rukava, c&a, opet sniženje.
Trudničke pantalone u h&m-u.
Nekoliko majica kratkih rukava i dve tunike u zari.
3 džemperka u tally weijl-u
2 košulje u terra novi.

Lenki u terra novi 3 duksa i tri donja dela trenerki ( po 500 dinara su) nekoliko majica, haljinu, 4 para helanki. u zari dva džempera na kopčanje, i najvažnije od svega šćer je dobila cipele sa štiklom user posted image
Naletosmo u accessorize na sniženje pa umesto 3000 kupismo cipeline za 1495, malo je reći da sam joj jedvah skinula sa stopala pred spavanje.

user posted image
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

25.01.2015, 01:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

user posted image user posted image Ne smijem ni da ih pokažem L, inače bih morala da zapalim za BG da ih kupim user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

25.01.2015, 01:08

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

aaaaa ne verujem!!!! pa moje dete bi odlepilo. kojih brojeva ima??? kako da ih porucim ????

clock-img

25.01.2015, 01:19

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Bubi, to je caka, ove su na sniženju jer ih je ostal vrlo malo, iz prošle sezone su. Zato su i 50% jeftinije.

Ima nekih isto lepih od 3000 ( zlatne, srebrne, roze KLIK )i mislim da kreću od 26, ove Lenkine su 28, malo je manji kalup, pa su joj tek nešto veće, a inače su bile samo te 28 i 31.
I daaa, verovatno ima koješta u monsoon-u, međutim bila je krljaža pa nisam ni ulazila.

< Poruku je uredio lesica RR -- 25.1.2015 1:20:46 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

25.01.2015, 02:08

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja juce u office shoes (preko neta) 5 pari obuce za 8000 i nesto dindzi user posted image