cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

  
clock-img

12.11.2013, 03:37

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Pastirsku pitu od mlevene jagnjetine, pecuraka, sargarepe i slatkog krompira. I jos jabuke punjene brusnicama i marcipanom.

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

12.11.2013, 09:34

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ziveo mm koji je skuvao juce gulas, pa ja danas kuliram. Doduse sinak mi rece jutros - pavices mama kolace??? user posted image Paaa, mozda nesto brzinski spremim, videcu jos.

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.11.2013, 09:40

clock-img

lokica77

pencil-img

518

ja cu neke snicle sa pecurkama i pire krompir (posto juce nisam), za veceru pojma nemam smislicu vec nesto

_____________________________

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

12.11.2013, 09:42

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Imam ručka, a svakako ne bih kuvala jer samo ja ručam kod kuće danas. Planirala sam i one Olgine pogačice i kupila kvasac, nadam se da ću stići da ih napravim.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

12.11.2013, 11:01

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Danas ne kuvam,ostalo nam od juce,samo sam jutros umesila i ispekla pogacice,i mozda napravim Andrei mafine za popodne...

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

12.11.2013, 11:06

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Svi pričate o ovim Olginim pogačicama, moraću i ja da ih probam kad ih već toliko hvalite.user posted image Ali ne danas.user posted image
Kod nas ostalo od juče supice na povrću, od nedelje mesa s roštilja, pa ću dodati pire i spanać kao priloge i neku salatu, možda zelenu ili papriku svežu i gotovo.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.11.2013, 11:08

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image

clock-img

12.11.2013, 11:10

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

izdinstaj ga sa lukom i belim mesom, možda još neko povrće dodaj ..

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

12.11.2013, 11:13

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Misho, možda ovako kao varivo ili ovaj u sosu?

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

12.11.2013, 11:14

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ljisho, meni je lepa i pita od plavog patlidzana! To moze i malena da ti rucka!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.11.2013, 11:15

clock-img

Didy

pencil-img

7274


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image



Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.11.2013, 11:15

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

gledam recepte minnicine. Nego Dunja rr Ako hocu da ga dinstam da li i onda da ga blansiram ili da ga stavim samo u slanu vodu da izvuce tu njegovu gorcinu?

clock-img

12.11.2013, 11:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896


IZVORNA PORUKA: Didy


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image



Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj.




vidis ja sam to slicno pravila sa tivicama ali nisam sa patlidzanom.

clock-img

12.11.2013, 11:17

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Danas radi kućna dostava.user posted image

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

12.11.2013, 11:19

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Njam njam, ovo sto Didy pravi, pravimo i mi, i posno i mrsno i svakako je predobro. Odlican predlog!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.11.2013, 11:19

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Ovako mi je zanimljivo, njam, a i pita je fantastična što reče Torbi ..

IZVORNA PORUKA: minnica

Misho, možda ovako kao varivo ili ovaj u sosu?




_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

12.11.2013, 11:20

clock-img

Didy

pencil-img

7274


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha


IZVORNA PORUKA: Didy


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image



Ja imam super foru s njim, svi je rado jedemo. Presečeš ga napola po dužini, oguliš ga i izdubiš da dobiješ kao čamčiće. Utrljaš ga solju i ostaviš neko vreme, pa ispereš da ubije onu njegovu gorčinu. Udinstaš luk, pa dodaš šta imaš i hoćeš - ja stavim ili belo pileće na kocke ili melveno meso ili bez mesa, pa dodam šampinjone i/ili šargarepu, ono što si izdubila, srce od patlidžana, može tikvica ili neko drugo povrće koje hoćeš, bude lepo i kao malo belog luka staviš. Kad se prodinsta, dodaš pavlake, začiniš, pomešaš s malo obarenog pirinča, napuniš te čamčiće od patlidžana, može onako uvis, kao brdo da imaju i staviš u rernu da se zapeku jedno pola sata, izvadiš, narendaš sir, vratiš da se istopi i kraj.




vidis ja sam to slicno pravila sa tivicama ali nisam sa patlidzanom.



Ja pravim i sa tikvicama i sa patlidžanom, bude super i jedno i drugo. Probaj, nećeš se pokajati, a to možeš i bebi opušteno da daš, ja mojima jesam u tom uzrastu.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.11.2013, 11:20

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

da ja bas imam sve za "ovako" i sve mislim da cu to da pracvim jer imam sve domace sastojkeuser posted image a i beka da rucka

clock-img

12.11.2013, 11:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mrsko mi danas da kuvam.. spremicu testo sa sirom mmmm nisam to jela 100 godina

clock-img

12.11.2013, 11:23

clock-img

Didy

pencil-img

7274


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

da ja bas imam sve za "ovako" i sve mislim da cu to da pracvim jer imam sve domace sastojkeuser posted image a i beka da rucka


user posted image

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.11.2013, 11:29

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ću danas malo pečene piletine,malo šnicli od juče..i gotovu supicu. Mislila sam da će mi ostati domaće supe ali nije,tako da ću danas onu iz kesice

clock-img

12.11.2013, 11:34

clock-img

Alexxa

pencil-img

811

čorbica od povrca, file Stroganov i restovan krompir.

clock-img

12.11.2013, 13:50

clock-img

Anoniman


IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

jel imate ideju sta da pravim od plavog patlidzana a da ga ne pohujem i da nije musaka???user posted image



ja pravim turlu ili briam (ista stvar, jedno je u serpi, drugo u rerni, ovo drugo je lepse). iseckas patlizan na krugove, isto tako i tikvice, krompir i jednu dve paprike (mozes da dodas i malo belog luka), i sve malo proprzis i tako proprzeno stavis u tepsiju (ja direktno u tepsiju stavljam i kad seckam pa mi je na jednom kraju ocisceno, na drugom peceno). zasebno izdinstas malo luka i dodas paradajza i malo vode, bibera, soli...(ovde mozes da dodas i govedine, lepse je, ali nije nuzno). kad se to malo sjedini (ili kad se skuva meso), prelijes ono povrce i naseckas odozgo dosta persuna. i sve to strpas u rernu. bude bas ukusno.

ja danas lazanje sa spanacem.

clock-img

12.11.2013, 14:49

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Za danas lazanje,nismo ih dugo jeli,ali me Rudolf juče podenuo user posted image user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

12.11.2013, 15:05

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Umesto mafina napravila sam marsmelou,sada cu da istopim i cokoladu za Andreu da umace...

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?