cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

10.11.2013, 15:51

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

von sta je to user posted image

clock-img

10.11.2013, 16:58

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: tijatija

von sta je to user posted image

Kuvano juneće meso, najčešće iz supe, jede se sa nekim sosom.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.11.2013, 17:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sosuser posted image

clock-img

10.11.2013, 18:37

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja pravila brownie sa urmama. Muž i mama kažu da je divan user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

10.11.2013, 22:10

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Trco, probala sam po ovom novom recepticu, odlicnan je losos ospao, stavila sam 2 kasike limunovog soka jer nemam taj neki kiseli zacin. Planulo sve, s tim da mi je stajalo dobrih tri
sata u marinadi. mi inace volimo ribu, svi, u svakom obliku, klinci cak i riblju corbu onako lepo zacinjenu tamane.
Kod mene klasika - pileca supica, bataci sa krompiricima i gomilom zacina iz kese, zelena salata, mafini punjeni pudingom od cokolade.
Sutra mm kuva juneci gulas u kotlicu, ja samo testeninu i zelenu salatu, mafina ostalo taman. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

10.11.2013, 22:24

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Danas pica,i ostalo kolacica od juce.Za dorucak americke palacinke...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

10.11.2013, 22:46

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Jagnjeci but, zapeceno povrce, povrce na pari, sos od mente. Za dezert domaci marcipan. Mm je i strudlu od jabuke zamolio da napravim, hladi se. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

11.11.2013, 08:32

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Torbica

Trco, probala sam po ovom novom recepticu, odlicnan je losos ospao, stavila sam 2 kasike limunovog soka jer nemam taj neki kiseli zacin. Planulo sve, s tim da mi je stajalo dobrih tri
sata u marinadi. mi inace volimo ribu, svi, u svakom obliku, klinci cak i riblju corbu onako lepo zacinjenu tamane.
Kod mene klasika - pileca supica, bataci sa krompiricima i gomilom zacina iz kese, zelena salata, mafini punjeni pudingom od cokolade.
Sutra mm kuva juneci gulas u kotlicu, ja samo testeninu i zelenu salatu, mafina ostalo taman. user posted image

Hvala, posle sam guglala začin i videla da je kiseo i da turim limun umesto njega. Samo kapiram da kad stavimo limun umesto začina, ne bude onako hrskavo?

Danas riba user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

11.11.2013, 10:28

clock-img

lokica77

pencil-img

518

danas za mm nista ima papriku od juce, mozda mu dodam pire krompir videcu,za K ce biti batak i povrce i za mene neko povrce

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

11.11.2013, 10:41

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

beki se kuva supa pa ce biti meso supa sos, a mm ima od juce pohovanog mesa, patlidzana i krompira. I supe od beke. Nek se snadje ja idem u zivot hihih

clock-img

11.11.2013, 10:54

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Danas cu da spremam grasak,dinstanu piletinu,i Andrea mi je trazila palacinke,a ostalo je i duleka koji sam pekla nocas,mada je nekako gnjecav i vodenast.

< Poruku je uredio Figaro88 -- 11.11.2013 10:55:41 >

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

11.11.2013, 10:56

clock-img

Alexxa

pencil-img

811

Rolovano pile, pilav sa povrćem, sos od paradajza i supica.

clock-img

11.11.2013, 10:57

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Joj što ste vredne, ja danas niti imam volje niti imam ideja user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.11.2013, 10:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Lesice, prepisujem sve user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.11.2013, 11:00

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja pravila tortu od pelena :)
a za jelo... pa jutros ustipci za dorucak, mm pravi spagete za rucak narucilo dete :) a veceras cu ozbiljno da kuvam :)

clock-img

11.11.2013, 11:05

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Lesice nemam ni ja volje ali morala sam nešto da smislim jer mi dolaze deca sa jugauser posted image
Tako da će za svečani ručak biti:supica, krompir pire, faširane šnicle i kupus salata...a za dezert imam onaj super kolač koji sam našla ovde na RR,onaj sa dva jajeta,ja bih ga nazvala brzi kolač

clock-img

11.11.2013, 12:09

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Umalo da se izvučem od kuvanja danasuser posted image al mm će ipak ručati kod kuće..tako da moram sad nešto prvo da smislim, pa onda da pravim....
Baš mi se danas ne radi ništa, a kamo li kuva...mfmfhmb user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

11.11.2013, 12:30

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Za ručak kromirići i piletina iz pekača, a za večeru sam obećala T. da "mesimo često" (testo) user posted image -tj. Olgine pogačice-ponovo!!!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.11.2013, 19:11

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Za doručak nam je mm pravio picu, a ručak je danas bio bezmesni - supica na povrću (šargarepa, grašak, tikvica), testo s krompirom iliti nasuvo valjušci i testo s makom za dezert, po želji mm. Kad bolje razmislim, danas nam je testo dan. :P

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.11.2013, 19:17

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: vonavoj

tija,nemoguce da ne znas..to se u Vojvodini jede nedeljom,..supa,i meso iz supe,bareni krompir i sosuser posted image

aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zoveuser posted image

clock-img

11.11.2013, 19:20

clock-img

Didy

pencil-img

7274

aaa znam , ovde kod nas se to zove leso meso , kad sam bila u vojvodini bila sam mlada nije me zanimalo kako se to zoveuser posted image

U Vojvodini se to zove nedeljni ručak ili supe, sosa i mesa. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.11.2013, 19:30

clock-img

madre

pencil-img

6600

pileca supa, natur snicle i kupus salata.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

11.11.2013, 19:44

clock-img

minnica

pencil-img

2295

IZVORNA PORUKA: Didy

U Vojvodini se to zove nedeljni ručak ili supe, sosa i mesa. user posted image

Tako i mi zovemo. Nama je rinflajš samo ono što se pravi od pirinča i iznutrica i služi se uz sos.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

11.11.2013, 19:47

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Trco, bilo je hrskavo, zapekla sam.Nije sad hrskavo kao pohovano ali nije ni skroz mekano. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.11.2013, 20:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Danas sam spremala dva jela> piletinu sa sampinjonima i lazanje sa mlevenim.