cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

  
clock-img

04.11.2013, 22:22

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ja za večeru pravila picu po Aninom receptu,baš je lepo testo user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

05.11.2013, 08:56

clock-img

Anoniman

corbicu od povrca (onako u blenderu), za M barena govedina, za nas snicle i brokoli za salatu. Mozda napravim i koji krompir ili pire za mm, to cu jos da razmislim.

clock-img

05.11.2013, 08:59

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: ksena

spagete sa mlevenim mesom, tzatziki i kejk.



Ksena, daj mi reci od kakavog jogurta oni prave tzatziki? I daj mi tačan recopis. Kakvi krastavci idu? Jel ide i mirođija (meni se čini da ide)? Hoću detaljan recept user posted image

Kad odem u GR davim se u tzatzikiju

Khm da ne idem ot - danas za ručak mm ima punjene patlidžane, za mene verovatno tunjevina sa povrćem. Ani gibanicauser posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.11.2013 9:00:22 >


_____________________________

I flunked anger management! }:->


clock-img

05.11.2013, 09:02

clock-img

Anoniman

hahha...pa znas da su njihovi mlecni proizvodi malo drugaciji od nasih, oni jogurtom zovu onu ono sto je kod nas kiselo mleko. a za tzatziki koriste tzv. "straggisto jaurti" (tuceni jogurt) sto je u principu pavlaka. ja iseckam mali komadic krastavca na sitne kockice, posolim, malo odstoji pa bacim tu vodu (i sperem so, jer ponekad presolim). Onda samo u te krastavce dodas pavlaku, malo maslinovog ulja, seckanu mirodjicu, i ako hoces sitni iseckan beli luk (mi jedemo bez, da ne smrdimo). i to je to.

clock-img

05.11.2013, 09:04

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja razmišljam za ručak da napravim pasulj...deca ga obožavaju a za salatu će biti kupus

clock-img

05.11.2013, 09:10

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Jel može suva mirođija ili mora sveža? Krastavci su kiseli ili sveži? znaš li kada sam zadnji put jela pravi tzatziki user posted image
Zanči pavlaka? Negde sam gledala i recept da oni taj 'jogurt' (pavlaku) cede?user posted image

_____________________________

I flunked anger management! }:->


clock-img

05.11.2013, 11:13

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Joj i ja obožavam tzatziki user posted image
Ima kod nas da se kupi onaj začin tzatziki,ustvari je to mahom beli luk u prahu ali meni se sviđa taj ukus,sušena mirođija,2 pavlake,2 krastavca i uživancija user posted image

p.s. trćo,ne kisela user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 5.11.2013 11:14:16 >


_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

05.11.2013, 11:23

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Danas dinstana pileća krilca i zapečeni karfiol sa šargarepom

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

05.11.2013, 11:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

danas pilav i imam jos paradajza svezeg
i sad sam vrlo zadovoljna , evo novembar ihahaj a ja jos berem paradajz , pa nidje me nema user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.11.2013, 11:56

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Idem kod kume na ručak user posted image
Što volem ove gostujuće dane

_____________________________

Enyoj the silence!

clock-img

05.11.2013, 12:52

clock-img

viking

pencil-img

6644

Trco, možeš i da improvizuješ. Dovoljni su ti svež krastavac, beli luk, pavlaka i jogurt (ja jogurtom malo razredim pavlaku, ali kod nas sad ima i grčki jogurt da se kupi) a od začina može i malo sušenog origana, soli, malo sirćeta i maslinovog ulja (ulje i sirće često zaboravim da stavim).
Vidim na 24 kitchen da je sad moderno da se krastavac ne seče na kolutove nego se ceo iseče ljuštilicom na tanke trake i tako prave tzatziki.

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jel može suva mirođija ili mora sveža? Krastavci su kiseli ili sveži? znaš li kada sam zadnji put jela pravi tzatziki user posted image
Zanči pavlaka? Negde sam gledala i recept da oni taj 'jogurt' (pavlaku) cede?user posted image




_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

05.11.2013, 13:11

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Danas ne kuvamo!!user posted image
MM je na putu, a nas dve imamo pileću čorbicu od juče i samo ćemo još dodati nešto što T. bude želela za ručak. Danas - opušteno...user posted image

_____________________________

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

05.11.2013, 13:14

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792


IZVORNA PORUKA: Ana RR


IZVORNA PORUKA: Unina mama


IZVORNA PORUKA: Žapkić


IZVORNA PORUKA: Ana RR

Imam odličan recept za testo za picu, jednostavan a savršen svaki put. Juče sam baš pravila, moje dete je pojeo pola pice user posted image


Hajde, Ana, napiši taj recept-pošto moje dete obožava Picu i trudim se da što manje jede kupovnu




Anci napisi i meni taj receptuser posted image



Staviću vam link KLIK

Stvarno je savršeno user posted image


Hvala Ana!user posted image

_____________________________

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

05.11.2013, 13:38

clock-img

branki*

pencil-img

20828

pravila galete,boza to voli...

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.11.2013, 13:42

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image za Bozu!
Kod mene pileca supica, pogacice sa cvarcima i rolnice sa cokoladom.
Tzatziki sam pravila par puta, nikad nije kao Grcki, dzaba, nemamo mi te pavlake....user posted image nasa je slabija, vodenasta, spram njihove. Pravila sam i sa mladim sirom, ali opet, nije to to....

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.11.2013, 13:42

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi imamo rucak od juce za mm, deca u vrticu ruckaju a ja sam sebi spremala pohovani karfiol..al .. nisam se bas odusevila user posted image

clock-img

05.11.2013, 13:47

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moji rucaju dva puta user posted image , uredno sa nama u 15h, iako su jeli u 13h. Pa jos voce oko 17h i vecera u 19h. Kao bebe su, 6 obroka dnevno...
Sutra cu pasuljce njam njam!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.11.2013, 13:53

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

I moji isto tako ručaju i u vrtiću i kad dođu kući nešto prezalogaje,i onda redovan ručak sa svima namauser posted image Meni se polako krčka pasulj

clock-img

05.11.2013, 13:58

clock-img

Mušmulica84

pencil-img

14

Caos...jao kakve ideje, mi smo danas piletinu sa sampinjonima i prazilukom...jos samo pire fali

clock-img

05.11.2013, 14:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Probajte da napravite grčki jogurt, ja nisam pokušavala ali moja drugarica jeste i kaže da je odličan. KLIK

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.11.2013, 14:19

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

mojsin je juče baki reko da on voli "kockasti kjompij", u prevodu - pomfrit i to će danas i da dobije za ručak user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.11.2013, 14:21

clock-img

Mušmulica84

pencil-img

14

Dobro izgleda...dodati os i koju maslinu i...user posted image

clock-img

05.11.2013, 14:23

clock-img

Mušmulica84

pencil-img

14

Aaaaa...sad vidim ispod recepra predloge za serviranje...user posted image

clock-img

05.11.2013, 14:29

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kakovas ne mrzi da čekate da nadođe testo sa kvascem? Ja testo za pizzu pravim sa pzp i jogurtom, zadnji put sam stavila integralno brašno. Nema akanja i pravljenja sto godina. Ko ima konvekcijsku rernu i skalameriju za pečenje više pizz aodjednom može sve da bude gotovo mnogo brže (skalameriju imam, rernu konvekcijsku nemam :D)

_____________________________

I flunked anger management! }:->


clock-img

05.11.2013, 14:50

clock-img

Anoniman


IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jel može suva mirođija ili mora sveža? Krastavci su kiseli ili sveži? znaš li kada sam zadnji put jela pravi tzatziki user posted image
Zanči pavlaka? Negde sam gledala i recept da oni taj 'jogurt' (pavlaku) cede?user posted image



ja stavljam svezu, tj. najcesce svezu iz zamrzivaca. krastavci - svezi. ne, ne treba cedjenje. ako ces toliko da se mlatis oko jednog priloga, prisesce ti.
viking, grcki jogurt ima dve varijante - obicni i "straggisto" (sto, upravo shvatih, moze da se prevede i kao cedjeni)
za mene je bilo kakvo dodavanje origana i bilo cega drugog malo bezveze jer mnogo menja ukus. volim ga i sa belim lukom, ali kazem iz obzira prema drugim ljudima - ne pravim.

sto se tice testa za pizzu, ja pravim tako kako je i Ana napisala, mislim to nije nikakav poseban recept. A poslednja dva puta i nisam cekala da se digne testo, nego sam odmah umesila i stavila u tepsiju, cekalo je samo toliko koliko mi je bilo potrebno da pripremim sve ostalo i super je ispalo.