cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

06.10.2013, 02:11

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nista ni danas!!!!user posted image (osim za beku ona je dobila blitvu sa krompirom, zumancetom i belim lukomuser posted image ) evo krka se pecenje i rostilj i kolaci i torte a ja mrdnula prstom nisam jeeeeeeeeeeeeeeee a bice i za sutra i ja opet NISTAuser posted image

clock-img

06.10.2013, 08:25

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Đuveč sa teletinom, ala ja user posted image

A sad se spremam da razvučem pite, jednu sa sirom, jednu sa krompirom, i jednu sa lukom.

Kako pravis sa lukom? Porim ili obicnim?

clock-img

06.10.2013, 09:50

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Za dorucak pita sa jogurtom,za rucak sarma i butkica sa povrcem,pa ko sta voli...bice za par dana...za ivu krompir sa blitvom i zumancetom i malo pavlakice...

< Poruku je uredio adulence -- 6.10.2013 9:53:01 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

06.10.2013, 11:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

supa sa griz knedlama , sos od paradajza , bareni krompir i meso iz supe , piletina sa pavlakom i senfom , krompir i salata od boranije
desert : jos ima smokvi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.10.2013, 12:22

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Domaća supa, bareno meso i krompir, paradajz sos i skroz lud kolač od jabuka. Imamo jabuka koje su malo nagnječene ili oštećene, pa moraju da se troše odmah, a nema šanse da pojedemo kilo jabuka na dan osim u kolaču. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

06.10.2013, 12:28

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Danas nešto lightuser posted image (dječak je na crjevnoj dijeti)

Pilčeća supica iz kesice sa komadićima pilećeg bjelog
makarone sa saftom od mljevenog

Desert-banane i euroblok čokoladice.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

06.10.2013, 12:38

clock-img

Vatrena

pencil-img

45

makaronice sa sosom od mesa i paradajz pirea,
prženi krompir.

clock-img

06.10.2013, 14:49

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Danas je pao spanski kolac od limuna. Recept sa gastronomada. Super je

clock-img

07.10.2013, 11:24

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Danas ne znam sta cu! Htela sam testeninu ali deca imaju u vrticu testeninu pa se jos mislim.... Htela sam kiflice i slatke i slane, ali to je opet testo! Sad cu da prelistam neke receptice!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

07.10.2013, 13:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi imamo sarmice od juce, pa nista za glavno jelo, al evo pece se pitica guzvarica u rerni ... mmmmmm

clock-img

07.10.2013, 16:21

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ostalo kuvanog mesa od juče, ispohovala sam jedan patlidžan i uz to smo jeli svežu crvenu papriku. Danas nemamo dezert, malo odmaramo stomake. user posted image

No need to run and hide

clock-img

07.10.2013, 22:19

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Za rucak nista, ali sam pravila za sutra, rolat od blitve, rolat sa ajvarom,maffine sa brusnicama i orasima..Za sutra ostaje cokoladni kolac, i slani maffini sa prsutom i sirom.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

08.10.2013, 07:04

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

e bio bi red i ja nesto da kuvam za mene i mm. Beka ce da dobije supicu i pilecu dzigericu sa povrcem a mi cemo danas slatki kupus sa rebarcima. Mm ne moze da jede bezmesni slatki kupus a ja ga cak vise volim bez mesa nego sa mesom al ajd malo da mu udovoljim

clock-img

08.10.2013, 08:12

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Gravče na čorbicuuser posted image
Možda i štrudla sa gotovim korama, posna.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

08.10.2013, 08:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja cu nesto kao becarac , sataras sta li i pitu od hleba

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.10.2013, 08:56

clock-img

Anoniman

corbica od karfiola i verovatno cu napraviti neku kinesku piletinu sa pirincem.

clock-img

08.10.2013, 15:43

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Američku pitu sa jabukama. Divan jesenji ukus!

No need to run and hide

clock-img

09.10.2013, 10:29

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Fasiri od okare (ostatak od sojinog mleka, mlevena skuvana soja) i posnog sira, salata od kukuruza secerca, corbica od boranije. Desert palacinke, njam njam

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

09.10.2013, 10:32

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jao Minnice, gledam sad ovu tvoju pitu i lomim se da li to da napravim umesto palacinki, sve mi mirise cimet!

Patrijarh Pavle

clock-img

09.10.2013, 15:18

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Stvarno je super ukusna pitica, a i posna ako se pravi sa margarinom. Kod nas danas grašak, a za mm još dodala pečene gril kobasice.

No need to run and hide

clock-img

09.10.2013, 16:49

clock-img

Anoniman

Paradajz supica,krompiraca sa kobajama kupus salata domaci hleb i bakvala-baklava sa orasima za moju princezu

clock-img

09.10.2013, 18:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Torbi, šta staviš u posne palačinke? Tj, kako ih praviš, sastojci ma zanimaju user posted image

IZVORNA PORUKA: Torbica

Fasiri od okare (ostatak od sojinog mleka, mlevena skuvana soja) i posnog sira, salata od kukuruza secerca, corbica od boranije. Desert palacinke, njam njam

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.10.2013 18:21:24 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.10.2013, 21:20

clock-img

madre

pencil-img

6600

pileca supa, makarone sa jajima i sirom zapecene u rerni.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

09.10.2013, 21:33

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Dunjice,

ovako, Posne palacinke

500gr brasna,mekog,psenicnog 1/2 l sojinog mleka malo soli 1 kasicica praska za pecivo 1 kesica vanilin secera 2-3 kasike secera voda. Zamesim testo mikserom od navedenih sastojaka i dodam jos vode dok ne dobijem zeljenu gustinu.Narendam malo i koru od limuna. Dobro je da umuceno testo za palacinke odstoji oko sat vremena. U testo ne stavljam ulje,a u tiganj stavim po kasiku ulja pre svake palacinke. Naravno, ovo je kolicina za moju ekipu, ispadne dosta, ti smanji meru. Jako su mekane i ukusne. Cudo im napravi prasak za pecivo i to sto odstoji testo.

Ja sam danas jos i sampinjone obarila u mikrotalasnoj, zacinila belim lukom, maslinovim uljem i malo sirceta stavila. Nadjoh ih u frizideru, danas su morale da se iskoriste, takav rok.
i napravila pitu od jabuka, Minnicinu, odlicna je, ostalo dva parceta. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

10.10.2013, 09:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Zenice, spominjale ste seoski lonac i ja ga kupim, odusevila se jer nema glutaminata u sastavu, jeee, to je onaj E621. Tako da cu iskoristiti pecenu jagnjetinu od utorka i skuvati taj lonac. user posted image

Patrijarh Pavle