cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

29.09.2013, 09:44

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hehehe adulence...pa ti kao da znas da mi je ostalo za jos jednu porciju user posted image
Evo draga saljem puno tanjirce user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

29.09.2013, 10:16

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

grasak i snicle, naravno domaca supauser posted image
za dezert nista,kad god napravim sve sama pojedem jer mm retko jede slatko, a mateja skoro nikad

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

29.09.2013, 10:21

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

supu sam donela juce od mame user posted image pa cu pilece batake i krompir u kesu i kupus salatu
za desert smokve ako neko po ovoj kisi izadje da ih nabere user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.09.2013, 16:42

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Corbicu od povrca,peceno pile sa povrcem,rafaelo kuglice i za mene pecene jabuke...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

29.09.2013, 20:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Za doručak pita sa sirom i blitvom (sinoć ispekla), za ručak domaća pileća supica i u rerni zapečena piletina (belo meso), sa kromprirom, tikvicama, blitvom, preko narendan kačkavalj i posuto malo parmezana. Za večeru palačinke sa domaćim džemom od šljiva.

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.9.2013 20:56:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

29.09.2013, 20:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Za rucak: supica, spanac sa belim mesom i sopska salala, Za veceru pogacice sa sirom.

clock-img

29.09.2013, 21:03

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Za rucak curecu supu sa knedlama, przene lignje, bareni krompir i zelenu salatu...
Za veceru mm pravi tortilje sa belim mesom, grilovanim patlidzanom, yelenom salatom, rendanom sargarepom i paradajzom, mene trese temperatura pa dobijam veceru u krevet user posted image

clock-img

29.09.2013, 21:09

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Doručak- uštipci, ručak- pasulj sa suvim mesom, večera- ko je šta dohvatio user posted image to je onako usput bilo dok se spremao ajvar.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.09.2013, 21:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ćufte u sosu od paradajza (zapečeno u rerni) i pire krompir.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.09.2013, 01:29

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Dorucak u krevetu: jaja Benedict user posted image , rucak nicoise salata, vecera pecenje uz sve moguce vrste povrca.
Juce sta smo jeli pojma nemam, toliko se otad izdesavalo da nema sanse da se setim user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

30.09.2013, 20:57

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja sam danas jela onaj Seoski lonac, ili kako se već zove, reklamiraju ga ovih dana na TV, nisam ga ja pravila ali mogu vam reći da je ukusno.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

30.09.2013, 21:09

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Od juče smo imali domaću pileću supicu i meso pečeno u rerni, a dodala sam blitvu i pohovane tikvice kao prilog. Juče sam napravila proje sa fetom i (opetuser posted image ) blitvom i skroz lud kolač od jabuka (nisam ga pravila dugo i zaboravlia sam koliko je dobar i jednostavan za spremanje), pa nam je ostalo toga i za danas.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

01.10.2013, 00:37

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Danas lazanja i to sa pirincanim mlekom. Mm mislio stavljala sam pine-nuts i pasulj, nije bilo sanse da provali da je samo besamel drugaciji user posted image
I zapocela sa zimnicom: prvo neka vrsta dzema od nasih jabuka sa zacinima, a sutra cu sos od jabuka. Sledece su sljive, pa grozdje, kad stignem... user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 1.10.2013 0:38:59 >

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

01.10.2013, 10:06

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Juče sveki poslala đuveč, a ja popodne skuvala pasulj sa suvim mesom za mm da ima nekoliko dana. Još smišljam kakav kolač da napravim jer mi je ćera naručila. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

01.10.2013, 13:57

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Danas gibanica sa makaronima, rumeno zapecena, njam - njam!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

01.10.2013, 14:17

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

boraniju sa piletinom.

don't shit where you eat :))

clock-img

01.10.2013, 14:18

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Torbica

torbice moze recept?

clock-img

01.10.2013, 14:32

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Pileća supica
makarone sa saftom od piletine
pečene crvene paprike sa bj.lukom

Za sutra grah sa suvim mesom,domaća pogača.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

01.10.2013, 14:39

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: jovicaa

IZVORNA PORUKA: Torbica

torbice moze recept?

Naravno, ma prosto da ne moze prostije. Obarim posebno makarone u slanoj vodi, jednu kesu od 400 gr. Posebno pomesam 500 gr mladog sira, 4-5 jaja (zavisno kolika su), pola praska za pecivo, 3 dcl jogurta ili kisele vode, zavisi sta imam i soli po ukusu, zavisno da li je sir slan oko pola kasicice. Stavim makarone u izmesanu smesu, pa u djuvec tepsiju na pek papir. Pece se nekih pola sata dok lepo ne porumeni, opet, zavisno od rerne. Treba da lepo porumeni pa koliko god da mu treba. user posted image
Moji jako vole ovo, a i ja.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

01.10.2013, 14:41

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Uh, zaboravih 1 dcl ulja u onu smesu, i malo ulja u vodu u kojoj se kuvaju makarone. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

01.10.2013, 14:49

clock-img

Наташица

pencil-img

283

пилећа супа и месо с рижом. вечерас кад се муж гладан врати с баскета биће мафини слани и слатки. има да на прољеће будемо user posted image мафини су нам сваки други дан на трпези.

"timeo hominem unius libri"

clock-img

01.10.2013, 14:52

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Pravila sam juce onu mesavinu C - seoski lonac i nisam nesto odusevljena, prezacinjeno mi je, mislim da sam trebala da ubacim vise kupusa nego sto pise na kesici.

Danas idem na rucak kod mame, a za veceru cu neki brzinski sendvic.

clock-img

01.10.2013, 17:30

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Musaka od tikvica i tucena paprika za salatu

clock-img

01.10.2013, 17:41

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

moji obozavaju pitu sa sirom, kontam da im je ovo slicno, a lakse mi je da napravimuser posted image
koje ulje stavljas ?
ja cu praviti sutra, koji sir ubacis? ja kad god kupim mladi sir, bude gadan bezukusan

clock-img

01.10.2013, 17:50

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja ne stavljam ulje u zapecene makarone , samo bas malo i pravim sa jogurtom , mlekom i jajetom :)
i ne kuvam makarone nego ih zalijem sa tim sto smutim
sto jednostavnije user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !