cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

27.09.2013, 00:10

clock-img

viking

pencil-img

6644

Da, meskička i italjinanska kuhinja su zakon!
A setila sam se, u burito može da se ubaci i crveni pasulj iz konzerve, a ima ga samo u vodi i u salsi (piše Peruana na limenci), pa ko šta voli.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

27.09.2013, 11:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Bramboraky, češki popečci od krompira.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

27.09.2013, 11:49

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

uh bre Lu , ti se bacila na egzotiku user posted image
ja cu testo s pavlakom za zvercicinu ljubav i dinstani kupus za moju dusu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.09.2013, 11:52

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Moram malo Olga, juče je bio grašinauser posted image
Mada nije nešto egzotično samo je ime takouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

27.09.2013, 16:56

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

prebranac, za mene filet soma za muzica skuša i šarenu salatu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

27.09.2013, 18:07

clock-img

minnica

pencil-img

2295

nasuvo sa krompirom, na oduševljenje mojih ukućana user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

27.09.2013, 23:02

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

IZVORNA PORUKA: Lu

Bramboraky, češki popečci od krompira.

Extra, bas volim kad cujem za neko novo jelo user posted image Ne jedem beli krompir, pa cu probati za vikend sa slatkim user posted image

Veceras testenina od spanaca sa sosom od chorizo, plavog patlidzana, tikvica, paprika i avokada.

< Poruku je uredio Bebilina -- 27.9.2013 23:11:15 >

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

27.09.2013, 23:07

clock-img

reve84

pencil-img

533

IZVORNA PORUKA: minnica

Minice ja sam jednom kod drugarice sa kojom nisam vise nazalost u kontaktu jela slatko nasuvo sa secerom i prezlama cini mi se...Ona je rodom iz Kikinde...Mnogo mi se svidelo a tupa nisam pitala kako se pravi. Znas li mozda?

Pozz

Posle kise dodje duga :))))

clock-img

27.09.2013, 23:19

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

IZVORNA PORUKA: viking RR

A setila sam se, u burito može da se ubaci i crveni pasulj iz konzerve, a ima ga samo u vodi i u salsi (piše Peruana na limenci), pa ko šta voli.

Ja crveni pasulj mesam sa mlevenim telecim mesom, kao chilli con carne i tako jedem, a mm mota u tortilje opet sa kackavaljem (tj cheddar sirom) i pavlakom. E on to zove burrito user posted image

clock-img

28.09.2013, 11:49

clock-img

minnica

pencil-img

2295

IZVORNA PORUKA: reve84

IZVORNA PORUKA: minnica

Minice ja sam jednom kod drugarice sa kojom nisam vise nazalost u kontaktu jela slatko nasuvo sa secerom i prezlama cini mi se...Ona je rodom iz Kikinde...Mnogo mi se svidelo a tupa nisam pitala kako se pravi. Znas li mozda?

Pozz

Moja baba je pravila slatko sa makom, rogačem, grizom, ali nije sa prezlama. Pretpostavljam da se prezle proprže i doda se šežer kao za, recimo, knedle sa šljivama. Ja volim nasuvo sa domaćim testom, ali mogu i oni Danubius čipkasti rezanci da prođu.

Evo, našla sam, a ti potvrdi ako je to to. NASUVO SA PREZLOM

< Poruku je uredio minnica -- 28.9.2013 11:54:10 >

No need to run and hide

clock-img

28.09.2013, 12:06

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Ja crveni pasulj mesam sa mlevenim telecim mesom, kao chilli con carne i tako jedem, a mm mota u tortilje opet sa kackavaljem (tj cheddar sirom) i pavlakom. E on to zove burrito user posted image

MM isto voli ml meso sa pasuljem,a ja volim i sve to sa paprikomuser posted image Znaci paprika,pasulj,ml meso i malo ljute papricice...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

28.09.2013, 12:07

clock-img

viking

pencil-img

6644

Da, da, napisala sam u prvom postu na ovu temu da može čili kon karne, ali meni je i to mnogo tečno za burito. Zato je po meni najbolja varijanta samo pasulj, sa mesom i osvim onim povrćem o kom smo pričale :)

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

28.09.2013, 15:08

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Grasak corba i koh. A za veceru ce najverovatnije biti brusketi sa namazom od tunjevine.

clock-img

28.09.2013, 15:27

clock-img

minnica

pencil-img

2295

lovačke šnicle i knedle sa šljivama. knedle su bile iznenadna odluka jer mi je svekar doneo savršene šljive, sitne i slatke. user posted image

No need to run and hide

clock-img

28.09.2013, 18:53

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja danas bila vredna, davno nisamuser posted image
pecena piletina u kesi sa gomilom zacina, krompirom i sargarepom, mafini po receptu Lokice77 (odlicni su), domace tortilje (Viking, Bebilina, hvala za ideju), trenutno se kuva pasulj sa suvim rebrima (da mi sutra ne zauzima ringlu)
za sutra planiram przene lignje pa me zanima da li neko ima savet kako da ih spremim da ne budu zilave

clock-img

28.09.2013, 19:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pica i španski kolač.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.09.2013, 19:18

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: reve84

Pozz

znam ja user posted image
sa prezlama i slatkim sirom a znam i sa grizom i pekmezom a znam i sa slatkim ( posecerenim ) kupusom i cimetom i sa slanim - kiselim kupusom i sa jajima i sa krompirom i sa cime god user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.09.2013, 20:02

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja danas bila vredna, davno nisamuser posted image
pecena piletina u kesi sa gomilom zacina, krompirom i sargarepom, mafini po receptu Lokice77 (odlicni su), domace tortilje (Viking, Bebilina, hvala za ideju), trenutno se kuva pasulj sa suvim rebrima (da mi sutra ne zauzima ringlu)
za sutra planiram przene lignje pa me zanima da li neko ima savet kako da ih spremim da ne budu zilave

Bravo, bravo user posted image

Ja lignje kuvam ovako uglavnom KLIK Uvek su mekane i milina od ukusa (za mene, ljubiteljku belog luka user posted image ) E i u bambus posudi sam ih spremala na pari, i to ih super omeksa i da im aromu ono ga sa cime ih "paris", ali nisu hrskave. Zavisi sta volis user posted image

clock-img

28.09.2013, 20:10

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Bebilina, hvala user posted image ja ih ne volim, ali je Tara bas lepo jela przene lignje dok smo bili na moru user posted image mislim da cu sutra probati pola po tvom receptu (ali bez belog luka) a pola przene...
ako ne ispadnu lepe, ima pasulja user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 28.9.2013 20:11:25 >

clock-img

28.09.2013, 21:08

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

peceno pile u rerni s krompirom, supa, i grasak kao prilog onako na gusto, i hleb sam u pekari ispekla. Nista posebno nista novo ali volimo i mm i ja. Inace on je majstor za meso a ja za povrce pa se uglavnom delimo ali ovo sam ja pravila i naravno kad ja pecem meso nije tako ukusnouser posted image

clock-img

28.09.2013, 22:51

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jutros puzici sa mlevenim mesom, za rucak pire krompir sa junecom dzigericom i jos jedne puzice sa eurokremom, a uvece holandske rolnice sa sunkom i sirom.
Sutra cu curece batake sa zacinima i sampinjione sa pavlakom. user posted image I neki kolac sa nektarinama. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

28.09.2013, 22:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Upravo mi je u rerni pita sa blitvom i sirom, taman sutra za doručak, a mm i za večericu, kada dođe user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

28.09.2013, 23:16

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Supica na mešanom povrću (grašak, šargarepa, celer, tikvica i brokoli, tj. sve ono što sam imala u frižideruuser posted image ) s griz-knedlama i testo s krompirom na opštu radost moje dece, pošto to obožavaju.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

29.09.2013, 00:06

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Podvarak sa svinjetinom..tortu sutra za prvu godišnjicu braka i rolat od jabuka sa suvim groždjem (za kumu koja ne sme čokoladu)...i bebi ručak - Corn pasta sa teletinom, tikvicama i celerom u sosiću od pavlake i peršuna user posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 29.9.2013 0:08:28 >

Enyoj the silence!

clock-img

29.09.2013, 07:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Usla sam da nadjem neku ideju za rucak i jole upropasti me skroz PODVARAK mmmmm...mljac.....salji malo

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3