cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

03.08.2013, 18:59

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Supica s rendanom šargarepom i tikvicama i belim lukom, pire krompir i po želji mm pošto kaže do to nije jeo otkako se oženio - pečena svinjska džigerica s belim lukomuser posted image (sam je spremaouser posted image ) + mešana salata.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

03.08.2013, 19:12

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Prženiju sa paprikama,paradajzom,šargarepom i tikvicama pa preko nekoliko komada jajca user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

04.08.2013, 11:13

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Danas pecemo snicle na rostilju i kukuruz user posted image

clock-img

04.08.2013, 16:36

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Danas bili kod svekrve na ručku, spakovala nam i za sutra.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.08.2013, 17:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Pohovano belo meso, pire krompir i grašak. Kuvam i za svekra pa moram neku klasiku user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.08.2013, 18:15

clock-img

Powerpuff Girl

pencil-img

247

Ja sam danas pekla batak, karabatak i krilca sa kromprima u onoj kesi sa zacinima + kapreze salata.
Dragi se odusevio, jer zbog silnih mucnina nisam nista kuvala 2 meseca user posted image

clock-img

04.08.2013, 18:17

clock-img

minnica

pencil-img

2295

danas domaća pileća supa sa puno povrća, a uz kuvano meso paradajz sos i bareni krompir. nije bilo dezerta jer imamo dinje i breskve. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

05.08.2013, 17:40

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Pirinac sa povrcem i rolovana dzigerica sa rostilja, njammm... Ich se ne oseti da je dzigerica!

clock-img

06.08.2013, 12:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR
Kod nas danas makarone u sosu od povrća (crni i beli luk, tikvice, paradajz, bosiljak, začini) i feta sir.

sta tacno stavljas od zacina? da stavim i patlidzan uz tikvice? koliko retko/gusto da bude?

clock-img

06.08.2013, 13:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Ksenči, stavim bosiljak i origano, ili italijansku mešavinu, tu ima svačega. So, biber, to po ukusu. Možeš i patlidžan, sve sam seckala sem paradajza, njega izmiksam pa onda dodam. Ja volim kada je gusto jer kada ubacim makarone uvek bude malo tečnosti od njih pa se taman lepo sjedini. Ali to ti je sve po nahođenju, kako voliš.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.8.2013 13:07:33 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.08.2013, 13:13

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Juče pileći paprikaš, danas bela čorba sa mesom i povrćem i mekike.

No need to run and hide

clock-img

06.08.2013, 13:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Upravo napravila. Samo muzu da se svidi. On nije neki ljubitelj makarona.

clock-img

06.08.2013, 13:20

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Danas kubanska piletina u pivu, sutra posne punjene paprike, donosi tetka, volimo tetkuuuu user posted image

clock-img

06.08.2013, 13:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Cvecka zvuci ukusno. Mozda zbog tog pivauser posted image

clock-img

06.08.2013, 13:58

clock-img

Anoniman

hvala, Anci! ja paradajz rendam za tako neke stvari, videla od svekiuser posted image

clock-img

07.08.2013, 12:43

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Danas samo proju sa sirom za veceru.

clock-img

11.08.2013, 15:04

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Danas domaća kokošija supa, pohovano belo meso, pire krompir i sos od paradajza.

No need to run and hide

clock-img

11.08.2013, 16:02

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Od ostatka pirea napravila knedle sa šljivama. Taman mi ispalo 10-11 komada i odmah smo ih smazali. user posted image user posted image

No need to run and hide

clock-img

11.08.2013, 18:14

clock-img

Moiraina

pencil-img

944

IZVORNA PORUKA: Torbica

http://www.coolinarika.com/recept/889087/
Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. user posted image Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav

Juče giros sa svinjskim mesom, danas isto to samo sa pilećim user posted image Recept je mnogo mnogo dobar, samo nisam pravila pomfrit i dodala sam tzatziki. Sledeći put ću ipak ja da pravim tortilje, sada sam pravila sa kupovnim i nisu mi se svidele.
I da, za starije dete bareni pirinač sa šargarepom i malo piletine, još ga boli stomak user posted image

< Poruku je uredio Moiraina -- 11.8.2013 18:16:01 >

clock-img

12.08.2013, 10:15

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image
Kod mene juce pileca supica, prasetina iz zamrzivaca, ostalo jos od Slave, uz to spanac i pire krompir. Sladoled domaci za desert i kolac sa visnjama. prasetine ima i za danas, napravicu gljive u pavlaci i tzatziki kao prilog.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

12.08.2013, 11:52

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ja cu danas corbicu od povrca. Dosadilo mi vise i meso i suhomesnato.

clock-img

12.08.2013, 12:07

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

corbica od tikvica , varivo od tikvica user posted image , cureci medaljoni a desert kuvani kukuruz user posted image i lubenica
pa ko prezivi pricace

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.08.2013, 14:09

clock-img

jole82

pencil-img

5141

mrzi me da kuvam....pa cu da napravim pitu sa mesom u pivu
(mada meso mora da se prodinsta...pa mu to dodje ko da sam kuvalauser posted image )

E da...da dodam..kuvala sam i za bebu (i rucak i vockice)...i to se racunauser posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 12.8.2013 14:14:09 >

Enyoj the silence!

clock-img

12.08.2013, 15:48

clock-img

cvećka

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: Moiraina

IZVORNA PORUKA: Torbica

http://www.coolinarika.com/recept/889087/
Evo Adulence, isproban odlican recept. Da ne pametujem mnogo, mozes i komentare tamo procitati. user posted image Ja uvek pravim domace tortilje, pecem ih na suvom tiganju. Pozdrav

Juče giros sa svinjskim mesom, danas isto to samo sa pilećim user posted image Recept je mnogo mnogo dobar, samo nisam pravila pomfrit i dodala sam tzatziki. Sledeći put ću ipak ja da pravim tortilje, sada sam pravila sa kupovnim i nisu mi se svidele.
I da, za starije dete bareni pirinač sa šargarepom i malo piletine, još ga boli stomak user posted image

Uuuu, i ja sam ovo pravila juce, samo sa junecim vratom, mm se odusevio, inace obozava giros ((: i ja sam sa kupovnim tortiljama, ne mogu bre da pravim jos i to.... i pomfrit i tzatziki sam pravila....
Danas rizoto sa sampinjonima i mlevenim mesom + paradajz salata, za dezert sutlijas ako smognem snage da ga sad skuvam, pa kad se ohladi....

clock-img

12.08.2013, 19:04

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Jel neko ima proveren recept za one secerne mase za torte? Pokusavam da nadjem neki jednostavan recept ali mi bas nesto ne ide. Gde se uopste kupuju sve ove fruktoze i dekstroze?