cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

  
clock-img

28.07.2013, 12:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

A kod mene se zakuvava user posted image đuveč u rerni, kore za bokinu tortu gotove, još cheese cake da zamutim..

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.07.2013, 08:08

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.

clock-img

29.07.2013, 09:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

A meni treba recept za cheesecake sa ananasom i nektarinama.user posted image Doneo mi je jedno parce muz sa nekg slavlja. Preukusno je.
Danas mlinci sa piletinom. Ostalo mi je od juce. Kao poklonjeno da ne kuvam danas po ovoj vrucini.

clock-img

29.07.2013, 15:54

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Kod nas juce corbica od karfiola i blitve, juneci vrat na teflonu (mnogo ukusno bre to meso, lepse od buta 100x i brze se sprema) i brzinski izdinstan mix povrca koje se naslo u frizideru (paprika, tikvica, paradajz, kupus, beli i crni luk) + ona pita sa breskvama od pre par strana (odlican vam recept!!)

....a danas nista, ostalo corbice i narucujemo pizzu, ovo mi je omiljeno (((:

clock-img

29.07.2013, 16:05

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Spanac i pilece belo na gril teflonu...i ostao nam kumin cheese cake od juce user posted image

_____________________________

Enyoj the silence!

clock-img

29.07.2013, 21:22

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Govedja supica, pire krompir, grasak i kobasice. Sladoled za desert.

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

30.07.2013, 12:03

clock-img

Anoniman

juce paradajz supica i rizoto sa socivom i bosiljkom i tunjevina. mm se mnogo dopalo, meni bas i ne toliko.
danas ostatak supice i kineska piletina.

clock-img

30.07.2013, 21:32

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Juce spagete sa sosom od spanaca, plavog patlidzana, tikvica i paradajza.
Danas pastrmke u vreci sa limunom, zacinskim biljem i puterom i rizoto sa povrcem (sargarepa, grasak, secerac). Jos ispekla 3 ture cupcakes, Madeira tortu, cokoladna se pece i sad cu slatke grisine i cookies. Sutra sve to da se ukrasi i da se prave slanisi. user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

30.07.2013, 21:45

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Bebi ove spagete zvuce mljac...morace da se isprobaju...

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

30.07.2013, 21:49

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Danas pekla panirane fishburgere, ali pošto mrzim prženje u dubokom ulju, pekla sam ih u rerni. Nešto nismo bili raspoloženi za hranu danas (valjda zbog vremena), tako da smo uz to jeli paradajz i namirili se. user posted image

_____________________________

Always look on the bright side of life...

clock-img

30.07.2013, 23:00

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

E Adulence to sam ja na brzinu smislila i skuvala jer sam planirala nesto drugo, pa u zadnjem trenutku ukapirala da nemam glavni sastojak, meso.user posted image
Ovaj sos je sa crnom lukom, tonom belog, i jos svo brze kuvajuce povrce sto sam imala, svez paradajz i sos, kocka i toliko. Preko rendan parmezan i voila, prste da polizes. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 30.7.2013 23:02:11 >


_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

30.07.2013, 23:16

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Meni je veceras vece za tikvice user posted image
musaka od tikvica, proja od tikvica a sad cu sebi da napravim i salatu od tikvica user posted image

clock-img

31.07.2013, 08:59

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Juče krmenadle pečene u rerni i sataraš, a danas mislim da će biti ćufte u paradajz sosu i pire krompir.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

31.07.2013, 09:00

clock-img

Anoniman

bebilina, juce sam probala salatu (ostalo mi sociva od prethodnog dana) i stvarno je odlicna! ja u svoju nisam stavila masline, a za mm sam stavila i on se isto odusevio. Skroz je osvezavajuca, a istovremeno i zasicuje.
Danas pasulj. Nisam ga kuvala mesecima.

clock-img

31.07.2013, 15:41

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Kseno user posted image bas mi je drago da se i vama dopala. user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

31.07.2013, 15:47

clock-img

majared

pencil-img

1565

Paprikas i salata od pecenih paprika sa belim lukom

clock-img

31.07.2013, 15:58

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Upravo pečem plum crumble (iliti drobljnac od šljiva) i jedva čekam da ga probam. user posted image

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

31.07.2013, 17:54

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy user posted image pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake...
Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objaviuser posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 31.7.2013 17:55:00 >


_____________________________

Enyoj the silence!

clock-img

31.07.2013, 22:35

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Jele bas si se nakuvala. user posted image
Ja danas prepec hleba i smuckala neki namaz od povrca, senfa, malo piletine sto je ostalo.
A za sutra planiram musaku (1 mali pleh klasinu, a 1 sa tikvicama). Da li moze musaka da se zamrzne? user posted image

clock-img

31.07.2013, 22:41

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja zamrzavam sve vrste musaka, osim one od krompira, nju cak ni ne ostavljam za sutradan
Danas nista nisam kuvala, sutra sam kod kuce pa cu se sutra time baviti user posted image

clock-img

31.07.2013, 22:55

clock-img

adulence

pencil-img

7314

jaojolei meni setakonestojede,bas,basvaljdatrebada dobijem...mmm...

IZVORNA PORUKA: jole82

Meni se jelo od jutros svasta nesto i da bude bas heavy user posted image pa shodno tome: paradajz corba, svinjetina dinstana u 3 vrste luka, krompir sa sampinjonima u senfu sa kimom zapeceno u rerni, zelena salata sa dresingom od pavlake...
Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objaviuser posted image




_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

01.08.2013, 15:21

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199


IZVORNA PORUKA: nata11

Ukoliko neko ima recept za japanski chees cake ( onaj koji se samo pece kao patispanj, bez voca odozgo) bila bih mu zahvalna. Nasla sam jedan na americkom sajtu ali mi bas nisu najjasniji svi sastojci.


Nato evo ovaj-
15 graham crackers, crushed
30 g butter, melted

896 g cream cheese
300 g white sugar
180 ml milk
4 eggs
230 g sour cream
15 ml vanilla extract
30 g all-purpose flour
Check All Add to Shopping List
Directions

Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9 inch springform pan.
In a medium bowl, mix graham cracker crumbs with melted butter. Press onto bottom of springform pan.
In a large bowl, mix cream cheese with sugar until smooth. Blend in milk, and then mix in the eggs one at a time, mixing just enough to incorporate. Mix in sour cream, vanilla and flour until smooth. Pour filling into prepared crust.
Bake in preheated oven for 1 hour. Turn the oven off, and let cake cool in oven with the door closed for 5 to 6 hours; this prevents cracking. Chill in refrigerator until serving.
Ja cesto pravim po receptima sa ovog sajta,a deluje mi bas lako...

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

01.08.2013, 15:46

clock-img

Anoniman

Bebilina, cak je i sveki probala i svidelo joj se i kaze da ce da pravi za vreme posta.

minnice, sta je plum crumble?

danas pligouri (lomljena psenica) sa piletinom i zelena salata.

clock-img

01.08.2013, 16:39

clock-img

minnica

pencil-img

2295

ksena, evo ti ga crumble.

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

01.08.2013, 16:55

clock-img

cvećka

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: jole82

Ako me nema sutra...valjda ce Nada Macura da objaviuser posted image



Gde se seti Nade Macure user posted image

Nama gotova (sto bi napisali braca Grci) "moussaka" sa tikvicama, jos samo zmu da se dovuce sa posla, umirem od gladi user posted image