Ono sa ribizlom je oooocaj! Meni su lepa sva ostala piva, a volem i obicno, mmm ali ne pijem od kad sam ): ono novo sa breskvom i djumbirom sam srknula, bas mi se cini da je lepo, ili sam ja mnogo zeljna (8
Ja sam danas pravila fasirke i pirinac sa celerom + salata, a dolaze nam gosti popodne, tako da su u rerni ona moja pita sa sampinjonima u kojoj se svi dave i ova pita koju je Dunja pominjala, ali mi nije odgovorilaaaaaa! Neeka, odokativno sam dodala jaja i pavlaku, nadam se da ce lepo ispasti (: i sangriju sa puuuno voca sam napravila, a sladoled kupovni, ne moram ja bas sve da pravim, je li tako? ((: E Macaki, obezbedila si se za neki period, boli te cose, pametno d:
Torbice, pa to je citava tursija, ja mislila salata koja se napravi odma'... ): stvarno, moze li manje tog ulja, a da se doda marinade? I moze li sa ovim nasim anemicnim tikvicama, ne znam gde bih kupila ove zelene?
Ja imam jedan Dzejmijev kuk-buk (: i ima dosta zanimljivih recepata, pravila sam nekoliko i super su, mada ima i gomila sastojaka neodomacenih, pa te recepte preskacem... A gde god treba mesce da se ostavi da namiguje, ja ga isto dopecem, ne volim ni miris nepecenog, da ne kazem na sta me podseca...