cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

  
clock-img

11.12.2012, 22:14

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ledene kocke.malo ispale tecna,ali ako vas neko pita,tako sam htela

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

12.12.2012, 08:50

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Jel moze mala pomoc? Treba mi tacan recept za posnu bajaderu od cokolade sa lesnicima. Znate ono klasika otopi se cokolada i odmah sipa u kalup pa samo ubacite lesnik. Treba mi koliko tacno otopite cokolade, jel ide otapanje sa margarinom ili malo ulja?

_____________________________




clock-img

12.12.2012, 13:57

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Mlinci sa piletinom, njami user posted image

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

12.12.2012, 14:04

clock-img

jance

pencil-img

6439

juce sam pravila nesto sto se zove Arroz de forno po ovom receptu
uspelo je sasvim lepo, nije zahtevno, brzo se pravi, ja sam sa sve Ogijevim budjenjem i presvlacenjem sve zavrsila za sat vremena. jedino cu sledeci put skuvati pirinac, i krknuti vise zacina jer trazi...

danas je na meniju pizza

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

clock-img

12.12.2012, 14:21

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Pasta Sutu.. Palacinke jutros..

clock-img

12.12.2012, 14:27

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Kakva ti je to pasta shishi?

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

12.12.2012, 14:28

clock-img

Anoniman

pilece belo sa kineskim pirincem. a donela od sveki malo corbe od leblebija (koja mi se vise i jede nego ovo sto sam ja pravila user posted image )

clock-img

12.12.2012, 16:10

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Svinjska rebra sa senfom i wochester sosom,mm omiljeno jelo

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

12.12.2012, 17:20

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Pitu sa sirom.

_____________________________

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

13.12.2012, 13:10

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Dorucak palenta,kad mi mm-u tu samo izmislja neka jela,za rucak,cureca supa,rolovane curece snicle,i sos od pecuraka,a za desert sam rolne od lisnatog testa,ispekla sam duplu meru da ima i za goste vecerasuser posted image

clock-img

13.12.2012, 13:19

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Šnicle zapečene u rerni od gore sam narendala sir i pomfrit.

_____________________________

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

13.12.2012, 21:23

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Curetinu sa kale i tikvicama u kokosu, rizoto, cupcakes.
Trenutno se radi na mince pies pa videcemo kad budu spremne kakve su user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

13.12.2012, 21:29

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

E danas baš vala ništa user posted image

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

13.12.2012, 21:42

clock-img

jance

pencil-img

6439

danas su (konacno) bile spagete bolonjeze, kojih sam se prejela tako da ih jos uvek nisam svarila
a za sutra ce biti gibanica

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

clock-img

13.12.2012, 21:56

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Boranija sa suvim koskicama od juce. Sutra kod mame na rucak.

_____________________________

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

clock-img

13.12.2012, 21:58

clock-img

branki*

pencil-img

20828

danas musaka od krompira i tikvica od juce,a sutra cu spagete sa mlev.mesom.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.12.2012, 13:30

clock-img

caca81

pencil-img

642

Pasulj bez mesa i kiseli krastavci. Za desert, starinski kolač sa višnjama.

clock-img

14.12.2012, 13:40

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Danima ne pravim ručak i baš mi fino user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

14.12.2012, 13:41

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

sarma za dva dana user posted image

clock-img

14.12.2012, 13:52

clock-img

Anoniman

tijo, pa ti stizes i da kuvas! i to sarmu! user posted image

clock-img

14.12.2012, 15:30

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Pa po tikeru vidim da si se pre pet dana porodila, a savijas sarme!? Majko mila.... user posted image

Ja danas nista, a u p..m..

A od raznih djakonija ne mogu. Kad mi kupi jaja i brasno i ostale stvari onda cu da pravim user posted image

clock-img

14.12.2012, 15:32

clock-img

Shishica

pencil-img

4811


IZVORNA PORUKA: Snelle

Kakva ti je to pasta shishi?



To su ti makaronice sa mesom u paradajzu..

clock-img

14.12.2012, 15:44

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Curetinu i pire krompir.

_____________________________

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

14.12.2012, 16:02

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Domacu supicu i juneci gulas sa makaronimauser posted image

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

14.12.2012, 16:53

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Mozda i ima neki naziv za ovo jelo, al ja mislim da sam ga izmislila, pa sam ga nazvala
"Oslic-ocas poslic" user posted image
U pleh malko dublji se poredjaju fileti oslica (1 pakovanje) sa malo zacina po zelji...a ovamo u nekoj posudi/ciniji se pomesa 1 kesa "balkanske mesavine" zaledjena (frikom) sa nekoliko krompira na kockice (bar duplo vece od povrca) i moze i crni lik na polumesece (ja ne stavljam...smeta mi)...i sve se umesa sa maslinovim uljem i zacinima (ja stavljam zacin C, origano, bosiljak, ruzmarin, suseni persun, beli luk u prahu/moze i svez)...tako promesano samo se prospe po oslicu poklopi folijom i na najjace 45-50 min, posle se otklopi da ispari visak vodice od povrca..a ja volim to na kraju i da stavim pleh skorz dole za se oslic "zapece" malo odozdo...
Za pripremu treba 5-10 min (zavisi koliko brzo ljustite krompiruser posted image ) i samo da se ispece i pred kraj skine folija...nema mesanja, obilazenja i mala je sansa da zagori jer je poklopljenouser posted image a ukus....

_____________________________

Enyoj the silence!