cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

14.06.2013, 12:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Je l da da su extra user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.06.2013, 16:14

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Danas sveki poslala komplet ručak, a ja sad pravim palačinke. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

16.06.2013, 18:25

clock-img

Anoniman

supu iz kesice, mm ispekao cevape na el. rostilju i napravio paradajz salatu user posted image

clock-img

16.06.2013, 19:01

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Anci gde su ti te paprikeuser posted image ???

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

17.06.2013, 13:44

clock-img

Anoniman

za danas sladak kupus sa junetinom

clock-img

17.06.2013, 19:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

IZVORNA PORUKA: nina26

Anci gde su ti te paprikeuser posted image ???

user posted image Evo ih KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

17.06.2013, 19:13

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Preukusne su,ja sam odlepila za njima user posted image user posted image

Kod mene danas svinjski file i crni luk,u voku,na brzaka user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 17.6.2013 19:14:08 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

17.06.2013, 22:28

clock-img

nina26

pencil-img

3303

user posted image Evo ih KLIK

uh, sunce ti,krenula voda na usta, ali onda se vratila nazad, kad sam procitala da ide kajmak, a ja to nemam gde da nadjemuser posted image u svakom slucaju, dankesooon user posted image

clock-img

17.06.2013, 22:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Nina, pa stavi nešto drugo, neki krem sir ili tako nešto.

clock-img

18.06.2013, 14:59

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

jutros pogacice sa sirom, a za rucak pecem belo meso

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

19.06.2013, 14:18

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Raviole sa mesom i paradajz sosom. Sve iz kesica i teglica da sto pre bude gotovo user posted image

clock-img

19.06.2013, 14:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Testenina sa meksickom mesavinom na pari u paradajz sosu, povrcna supica i lisnate strudlice od visanja! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

19.06.2013, 15:13

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Belo meso grilovano, pire krompir i sataras..onaj smrznuti (vruca salatauser posted image ...nema sanse da izadjem po svezu...moze da mi uvene do kuceuser posted image )

Enyoj the silence!

clock-img

19.06.2013, 16:38

clock-img

Anoniman

testenina sa tunjevinom (sveza sargarepa, bareni secerac, tunjevina, majonez, testenina..)

clock-img

19.06.2013, 18:37

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Za kajmak u dalekom svetu :)-nasla sam na coolinarki i probala:500 gr krem sira i 250 grama butera izmiksati zajedno,posoliti po potrebi i to je to:).Mislim nije bas to-to,ali nije lose.Moj dragi se davio u tome,ali vec dugo nisam pravila(dobro me podseti).U receptu je pola-pola,ali mi je to premasno.Uf,ja sam danas na odmoru:),isprzicu sad mrvcima samo krompirice i ribu,sa salatom.Juce sam zato pravila krem supu od karfiola,lazanje i tiramisu torticu(moja izmisljotina-izmedju cheesecake i tiramisua,ali ok-ukus je super)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

19.06.2013, 20:32

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Za dorucak lubenica user posted image , za rucak cezar salata jer mi je preteklo piletine od sinoc, a za veceru pasta bolognese i desert: torta od sargarepe, originalna schwarzwalder torta (svarcvaldica), bajadera, kolumbo kocke i cokoladne stanglice (ostalo od krstenja) pa ko sta voli user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 19.6.2013 20:34:02 >

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

20.06.2013, 10:07

clock-img

nina26

pencil-img

3303

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Za kajmak u dalekom svetu :)-nasla sam na coolinarki i probala:500 gr krem sira i 250 grama butera izmiksati zajedno,posoliti po potrebi i to je to:).Mislim nije bas to-to,ali nije lose.Moj dragi se davio u tome,ali vec dugo nisam pravila(dobro me podseti).U receptu je pola-pola,ali mi je to premasno.

u, ovo nije lose, ali mi je nesto mnogo i 250 buterauser posted image a jel moze krem sir, tipa filadelfia?predpostavljam punomasan,a ne light
user posted image

clock-img

20.06.2013, 10:37

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Bebelina jesi ti to pravila 4 vrste torte/kolaca u jednom popodnevu? user posted image e alal nek ti je.
Meni se ni danas ne kuva, cekam da mi mm javi do koliko radi pa ako doalzi ranije kuci pravicu punjene paprike a ako se zakasni ja cu za mene samo zitarice sa cokoladom - opasno sam se navukla na njih.

clock-img

20.06.2013, 11:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nata11
Bebelina jesi ti to pravila 4 vrste torte/kolaca u jednom popodnevu? user posted image e alal nek ti je.

ja izbrojah 5 user posted image

ja nista ne kuvam danas, odmaramo u 'ladovini

clock-img

20.06.2013, 11:15

clock-img

adulence

pencil-img

7314

preukusn pravila bi ih svaki dan...

IZVORNA PORUKA: Jole84

Preukusne su,ja sam odlepila za njima user posted image user posted image

Kod mene danas svinjski file i crni luk,u voku,na brzaka user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

20.06.2013, 12:18

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

IZVORNA PORUKA: nata11

Ju svasta user posted image
Pise Nato da je ostalo od krstenja, a nismo dete u utorak krstili nego u nedelju user posted image Pravilo se uglavnom u petak i subotu.
Slatkise ne moram da pravim cele nedelje, po cela jedna torta od sargarepe i svarcvaldica su ostale, sitnih kolaca isto jako puno jer smo sve duplo pravili. Al ostalo slano se zato smazalo, ni mrvica nije preostala user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

20.06.2013, 12:23

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Supica sa povrcem i dzigericom junecom, sarme (iz zamrzivaca user posted image ), pekarica ispekla jedan integralni hleb a sad se pece hleb sa jabukama i lesnicima, jedva cekam!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

20.06.2013, 13:17

clock-img

Anoniman

pile sa krompirom u rerni, preliveno limunom i maslinovim uljem, jos malo pa gotovo. imamo i lubenicu i dinju u frizideru, njam njam

clock-img

20.06.2013, 14:24

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Sorry Bebilina nisam procitala.

Ja sam izgleda jedina koja ne ume da koristi tu pekaru user posted image Kada vidim kakvih sve recepta ima pozelim da je probam opet.

clock-img

21.06.2013, 12:25

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

meni je pekarica "tooo looonggg to waiiittt" Imali smo je pa smo poklonili.Mozda je moja takva bila,ali najkraci program je trajao 3h.Za to vreme....

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU