cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

01.06.2013, 23:26

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Rucak vani: nemacke kobasice punjene sirom i kiseli kupus (doduse ne ko nas user posted image )
Za veceru na brzinu mm spremio belu ribu u foliji, rizoto, asparagus i mesano povrce na pari.
Ja trenutno pecem kolac od sargarepe i umutila sam americke palacinke sa bananama i borovnicama (voce dodajem pred pecenje) za dorucak. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

03.06.2013, 12:00

clock-img

nata11

pencil-img

9225

E juce kuvala ceo dan pa neka neko kaze da nisam domacicauser posted image . Spremila: kuvani kupus sa slaninicom, svinjska rebarca u kesi sa mladim krompiricima, pecene sampinjone, slane pastetice sa sirom, cokoladna torta (recept koji sam vec stavila na temi, preleppaaa).

clock-img

03.06.2013, 12:08

clock-img

Anoniman

bebilina, ono jelo mm voli i samo sa tikvicama (i mesom, naravno user posted image )
juce, brzopotezno belo meso sa kineskim pirincem i strudla sa kakaom, danas ostatak pileta u pilecem paprikasu i cvekla.

clock-img

03.06.2013, 22:11

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Kseno obavezno meso, i kod nas nista bez mesa user posted image
Posle vikenda na morskoj hrani danas slavljenicki: pecenje sa svim sto uz njega ide i kolac sa visnjama i domacim marcipanom user posted image

clock-img

03.06.2013, 22:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

danas cufteuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.06.2013, 12:23

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

kupila rostilj, samo mi je ostalo da napravim salatu i dalepo upakujem rucak kao da sam ga satima pravila. razmisljam da napravim tortu sa malinama, klincima se jede nesto slatko user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

04.06.2013, 12:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Danas OVO, jedino ja prvo ispečem paprike pa ih ogulim i onda punim.

Za desert ima torte sa višnjama i čokoladni kolač, ostalo od godišnjice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.06.2013, 12:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja danas spremam pasulj jer me deca već danima spopadaju da ga pravimuser posted image ...pasulj obožavaju.A za deyert ću spremite nešto lagano,jagode sa šlagom i plazmomuser posted image

clock-img

04.06.2013, 13:29

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Djuvec sa svinjskim mesom i kackavaljem(to sam imala u frizideru) user posted image mmmmmmmmmm...upravo pojela ...njam... user posted image

clock-img

04.06.2013, 13:29

clock-img

Anoniman

cufte u paradajz sosu

clock-img

04.06.2013, 13:51

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

supa sa povrcem, mladi krompirici, piletina sa sargarepom i slaninom... a za slatkis ima torta od jagoda(ostala od juce)

clock-img

04.06.2013, 14:14

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Pečena svinjska rebra i mladi krompir, salata od svežeg kupusa i bakin kolač od integralnog pšeničnog i heljdinog brašna

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

04.06.2013, 14:58

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Ja za sinoc ispekla hleb sa maslinama i planirala da ga sluzim kao predjelo, uz balsamiko itd i zaboravila user posted image
Sad smo za rucak pravili sendvice od njega i pecenja.
Za veceras mariniram piletinu i bice rostilj uz sopsku, kuskus i coleslaw salatu. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 4.6.2013 14:59:36 >

clock-img

04.06.2013, 19:19

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Danas mi je, izgleda, dan za kuvanje. Za večeru sam pravila neku pastu sa šampinjonima i pančetom. Evo, upravo je varimo. user posted image

No need to run and hide

clock-img

04.06.2013, 19:26

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Danas OVO, jedino ja prvo ispečem paprike pa ih ogulim i onda punim.

Za desert ima torte sa višnjama i čokoladni kolač, ostalo od godišnjice.

Ana ovo super izgleda,a kad prvo ispeces paprike i oljustis kako stoje cvrsto da mozes da punis?Ili ih ne peces kao one za pohovanje,salatu?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

04.06.2013, 19:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Ja ih ispečem u rerni pa oljuštim. Malo ih je teže napuniti jer su skroz mekane ali nekako uspem, stavim slaninu na pleh pa na nju papriku koju rasečem, napunim i onda uvijem slaninom tako da nekako stoji. Ali je mnooogo ukusno user posted image Ako ti ne smeta ta koža od paprike (mi je ne volimo) onda napravi po receptu i biće super.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.6.2013 19:59:13 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.06.2013, 20:02

clock-img

ivekpivek

pencil-img

767

saft sa mljevenim mesom,makaroni ,salata ,kiflice slane i slatke ,za veceru przimo jajauser posted image

clock-img

04.06.2013, 20:11

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Hvala,pokusacu tako bez kozice,valjda cu uspetiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

05.06.2013, 13:29

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Jel imate neku taktiku za poširana jaja? Nikako mi ne uspeva, uvek mi se raspadne belanac. user posted image

clock-img

05.06.2013, 13:35

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja nisam nikad poširala jaja. Kod nas danas pileće belo meso u sosu sa pavlakom, pire krompir i salata od krastavaca i paradajza. Nešto mi se ne da da kuvam bilo šta zahtevnije.

No need to run and hide

clock-img

05.06.2013, 13:42

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Nato , ja nisam ljubitelj ali kad ih pravim vodu posolim i stavim malo sirceta i dooooobro zavrtim vodu i onda pljusnem jaje direkt u taj vit , ne razbijam ga u posluznicu

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

05.06.2013, 13:43

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Nato pogledaj ovo,znam da treba da se napravi vrtlog,a na ovom videu je bas uprosceno-video.
Kod nas danas argentiski cevapcici,mladi krompirici i salatica....

clock-img

05.06.2013, 13:43

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

e da , sta sam ja kuvala user posted image
supu iz kesice i spagete sa ivesnicama u nekom pa nazovi bolonjez sosu

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

05.06.2013, 13:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34336

Kod mene danas šnicle u saftu i testenina.

clock-img

05.06.2013, 13:58

clock-img

Anoniman

nato, ja ne posiram jaja, ali sigurno ima na netu neki trik.
juce, cuspajz od tikvica, a danas corba od leblebija. sutra ce morati neko meso user posted image