cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

  
clock-img

27.01.2013, 19:22

clock-img

Anoniman

Joko mozeuser posted image user posted image

Evo sada cu da ispisem recept :

4 jaja umutiti, pa dodati 120 g secera, pa dodati istopljen puter , i 200 g cokolde, ja stavim onu menaz, na karju dodati 120 g brasna ( samo sto sam ja ovaj put stavila plazmu orahe + 3 kasike brasna = 120 g)

poredjati korpice u modlu za pecenje, sipati smesu u korpice i peci tacno 7 minuta na 250 stepeni...u sredini ostaju tecni

ja ih sluzim uz sladoleduser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2013, 19:30

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Predivno,  joj  ja  bih    sve  to  smazala 
ali  nesmemuser posted image

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

28.01.2013, 16:47

clock-img

sanjalica978

pencil-img

253

Cuftice i pire krompir, a slatkis limun pita

clock-img

28.01.2013, 22:29

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Danas za dorucak razene palacinke, rucak corbica od bundeve i sargarepe, vecera en croute pileca prsa sa spanacem, belim lukom i krem sirom, peceni slatki krompir, na pari mange tout i asparagus i limun kocke. Malo li je? user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

28.01.2013, 22:31

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Bebilina svaka cast,ja sa jednim detetom padoh na nos od kucnih poslova a kamoli jos preko dana da stignem i klopu da spremam...ali sad kad je zaspao smuckah projicu sa prazilukom jos je vrucaauser posted image

clock-img

28.01.2013, 22:52

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja pola od ovoga sto je Bebilina napisala ni ne razumem a kamo li da spremam user posted image

Ja lepo ceo dan na svom poslu i dodjem kuci a ono mama ili svekrva spremile i donele, milina, to mi je uvek omiljeni rucak, kad ga samo pojedem i strpam sudove u masinu user posted image

_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

28.01.2013, 23:30

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Sanchy pokupila sam kroz godine kuhinjskim staza par caka tako da dosta toga pravim u isto vreme ili ranije. Recimo palacinke umutim vece pre jer su tako ujutru vazdusastije i imam 2 tiganja sto znaci da pecenje ide za cas. Corbicu pravim od povrca pecenog u ljusci, oljustim, u blender, zacini i gotova.
En croute znaci da je umotano u lisnato testo, a posto mi je ostalo domaceg od pita pre neki dan to sam samo razmrzla. user posted image
Pepeljuga meni je sveki na par stotina a mama na par hiljada kilometara tako da ako hocu da jedem po mom ukusu bice ili u mojoj ili u mm-ovoj izvedbi. Ne bih se zalila da mi neko donese user posted image al za sad sam presretna sto su mi deca zahvalna za cuvanje pa starije pomaze a mladje gleda i upija svaki pokret, a i sto imam muza koji je talenat u kuhinji. Oboje volimo da kuvamo i sve tip-top user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

28.01.2013, 23:31

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Slazem se ,i mene svekrva upropastiuser posted image ,,danas mi je napravila posne paprike,,bruka koliko su dobreuser posted image

clock-img

28.01.2013, 23:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

bebilina ja da zivim sa tobom, utrostrucila bih tezinu za mesec danauser posted image
moras da prevedes nesto od tih stranih recepaata, zato sto vecinu kada gledam na netu, ne mogu da povezem sa nazivima nasih sastojaka, posto kod nas i nije toliki izbor.

_____________________________

don't shit where you eat :))

clock-img

29.01.2013, 11:40

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Sarma se krcka (bas je rijetko pravim a volim da jedem), a kad se malci vrate iz vrtica smuckacu i fritule da imamo i nesto slatko. To mi u posljednje vrijeme i lako i brzo da napravimuser posted image

clock-img

29.01.2013, 19:04

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Zene daj te neki recept za zecetinuuser posted image

Donela mi sveki zeca, a ja ga nikad nisam spremala, i sve mi zao, ali mm jedva cekauser posted image

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

29.01.2013, 20:33

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Za natu pošto nemogu da odgovorim na pp.
Ja sam tek sad videla da si mi slala pp pa zato izvini što ti tek sad odgovaram.
Šampinjone sam oprala i isekla na listiće sa sve drkškama,nisam ih vadila, nisam dodavala ni ulje.Samo sam stavila šampinjone i piletinu i posula začinom koji ide uz kesu.Šampinjoni su ispali baš lepi kao u nekom sosu od one masnoće što piletina pusti dok se peče.

_____________________________

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

29.01.2013, 20:59

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Ispekla 4 pleha mafina sa vanilom i ananasom.Ostao je 1,a ja sama kuci sa decom user posted image user posted image

clock-img

29.01.2013, 21:09

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

krompirice  i  pljeskavice

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.01.2013, 21:48

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Cureci bataci i pire krompir za klince, i jos kiseli kupus sa dimljenim mesom i jagnjetinom

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

29.01.2013, 22:43

clock-img

boba 11

pencil-img

1291


IZVORNA PORUKA: Adriana83

Ispekla 4 pleha mafina sa vanilom i ananasom.Ostao je 1,a ja sama kuci sa decom user posted image user posted image


pa sto ne zovesuser posted image

clock-img

30.01.2013, 00:37

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304


IZVORNA PORUKA: jovicaa

bebilina ja da zivim sa tobom, utrostrucila bih tezinu za mesec danauser posted image
moras da prevedes nesto od tih stranih recepaata, zato sto vecinu kada gledam na netu, ne mogu da povezem sa nazivima nasih sastojaka, posto kod nas i nije toliki izbor.


Ne bi, ne bi Jovice, i ti bi samnom jurila po celi dan za decijim i nasim obavezama, uvece na vezbanje i odose kalorije user posted image
Nije problem da prevedem, al ko sto kazes- tamo nema svih sastojaka a recimo ovde su oni za nasu kuhinju skuplji. Recimo da treba da pravim punjene paprike jedna paprika mi je oko 1€. Niti se isplati, niti je zdravo jer ponekad je presla pola kontinenta user posted image

Danas je mm kuvao, cekala nas vecera posle baleta: Jamie Oliver-ov jagnjeci tagine sa plavim patlidzanom i kuskusom: KLIK user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

30.01.2013, 00:47

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304


IZVORNA PORUKA: nina26

Zene daj te neki recept za zecetinuuser posted image

Donela mi sveki zeca, a ja ga nikad nisam spremala, i sve mi zao, ali mm jedva cekauser posted image


Nina jel mogu ja da dodjem na zecetinu? user posted image
Ja obozavam cist ukus i teksturu zecetine i zato je spremam bez preteranog dodavanja kojecega osim povrca. Evo jednostavnog recepta: KLIK
Uh, moracu uskoro da kupim i ja jednog trkaca user posted image

_____________________________

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

30.01.2013, 10:09

clock-img

nina26

pencil-img

3303


IZVORNA PORUKA: Bebilina

Nina jel mogu ja da dodjem na zecetinu? user posted image
Ja obozavam cist ukus i teksturu zecetine i zato je spremam bez preteranog dodavanja kojecega osim povrca. Evo jednostavnog recepta: KLIK
Uh, moracu uskoro da kupim i ja jednog trkaca user posted image



Bebilina, znala sam da ces mi ti odgovoritiuser posted image

Moze, moze izvolte, veliki je zeka, bice za sveuser posted image

Super je ovaj recept, jako jednostavan, ja sam gledala nesto sa onim malim lukom+paradajiz sos, belo vino itd...ali ovo mi je mnogo lakse.

Da li bi mozda trebala malo da skuvam meso, da ne bude zilavo?

_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

30.01.2013, 11:33

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

danas ce da bude : supa od povrca i palacinke

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.01.2013, 11:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Nina , moj ujak je kuvar i tako pravi te specije sa zecevima i divljac i tako to ( ja to ne volim i ne jedem , imam ozbiljne predrasude prema hrani user posted image ) ali zecetina se drzi u pacu ceo dan pre pripreme i on obavezno stavi jako puno slanine jer je kaze zecetina jako suva i mora tako


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.01.2013, 12:00

clock-img

hanic

pencil-img

494

Mislim da ce biti cevapi user posted image

clock-img

30.01.2013, 12:03

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Grilovani pileci file i tursija

clock-img

30.01.2013, 12:06

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Podvarak i supa od povrca.

clock-img

30.01.2013, 12:09

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Nato jesi videla par postova iznad da sam ti odgovorila?

_____________________________

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic