cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

19.10.2014, 21:13

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Ja se spasila od kad sam na kratko.
Btw, nova ja user posted image
url=http://www.Slikomat.com/slika/5752029.htm]user posted image [/url]

clock-img

19.10.2014, 21:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Bubo, super friz a sviđa mi se i boja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.10.2014, 21:24

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Bubo, preslatka!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

19.10.2014, 21:26

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Boja je morala da bude takva, zbog raznih nijansi koje sam gajila dosad user posted image
Htela sam neki med na glavi. Dobih med, jesen i tucanu papriku user posted image

clock-img

19.10.2014, 21:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Zapamti i ne menjaj user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.10.2014, 21:40

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Buba, super je, kao teenager-ka user posted image

clock-img

19.10.2014, 21:45

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Hvala sestro, hvala user posted image

clock-img

19.10.2014, 22:43

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Kato, frizura je na repove i jako bi ti kosa brzo procvetala. ..vizuelno je super.
Bubo, ok ti je, ne vidi se nijansa tucane paprikeuser posted image

clock-img

19.10.2014, 22:47

clock-img

madre

pencil-img

6600

bubo, ja nekako ne volim crvenkaste tonove u kosi, ali ovo tvoje izgleda skroz interesantno! cak se ja nesto razmisljam u poslednje vreme da se ofarbam u neku mrkva delishes nijansuuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 19.10.2014 22:50:02 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

19.10.2014, 22:48

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

bubo meni je jako svidja, i oblik i boja...
mesecima razmisljam da se sisam ali nemam hrabrosti...

ova mi je savrsena ali se plasim zbog siski jer ja imam visoko celo

user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 19.10.2014 22:52:48 >

clock-img

19.10.2014, 22:55

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Bubo super ti je frizura a i boja je odlicna user posted image

Ja sam promenila sve boje osim skroz crne i jako plave. Sve izmedju sam imala user posted image
Obozavam da eksperimentisem. I cesto i frizuru menjam.

Sada nemam nikakvu i jedva cekam da odem do salona da se sredim user posted image

Bubi draga ivo bi ti super stajalo. Cak su siske super za one koje imaju visoko celo.
Samo napred.user posted image

Ja obozavam siske ali mi je kovrdzava kosa pa mi je trebalo vremena da se naviknem. Osisacu ih opet. Uz dobre proizvode i to se resi.

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 19.10.2014 22:58:04 >

clock-img

19.10.2014, 23:01

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mislim da su teske za odrzavanje... a jako jako jako mi se svidja frizura...
a moram i da se farbam, pocele su sede da rastu kao lude user posted image . samo bih volela neku tamniju boju, slicnu mojoj prirodnoj...

clock-img

19.10.2014, 23:06

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

I ja sam to mislila ali sam se izvestila. Za par min sam ih sredjivala. Jos ja imam neki cudan oblik. Kosa mi raste u V i onda su mi se siske odizale.

Planiram da ih osisam kada se porodim pa cu ti znati reci kako ide uz dvoje dece user posted image

clock-img

19.10.2014, 23:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hihih mislis da sacekam da cujem od tebe user posted image ?

clock-img

19.10.2014, 23:14

clock-img

big mum

pencil-img

1690

A ova FRIZURA Fantastična je

< Poruku je uredio big mum -- 19.10.2014 23:20:59 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

19.10.2014, 23:21

clock-img

madre

pencil-img

6600

BM, ova frizura je skroz kul, ali samo ovako sveze namontirana za slikanje. ja mislim da kada je ona opere i samo osusi, ne sme ni mrve od rucka da prospe kroz prozor, a da se ne plasi da je vidi neki komsauser posted image

clock-img

19.10.2014, 23:26

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Ovo je frizura za kovrdžavu kosu (imam sličnu)i ne treba joj nikakvo posebno štimanje.Ujutru je samo malo pokvasiš naneseš gela ili voska i to je to.Ona tako stoji sama
Važno je da je dobro ošišana.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

19.10.2014, 23:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: madre

BM, ova frizura je skroz kul, ali samo ovako sveze namontirana za slikanje. ja mislim da kada je ona opere i samo osusi, ne sme ni mrve od rucka da prospe kroz prozor, a da se ne plasi da je vidi neki komsauser posted image

i da pazi da nema ptica u blizini user posted image .
salim se, svidja mi se , i da, ako je kovrdzava kosa verovatno nije tesko za odrzavanje

clock-img

19.10.2014, 23:38

clock-img

madre

pencil-img

6600

u pravu si, ptice mozda i jesu veci problem! pomisle da je gnezdo i dalje ne smem ni da zamisljamuser posted image
salim se, frizura mi se svidja, ali samo za novine, revije i tako to... nekako mislim da ona bez upadljive i savrsene sminke, lici na hodajuce cudo, da ne kazem kao da joj nesto faliuser posted image ne znam, u ovom trenutku sam zamislila kako sa ovim na glavi vodim ujutru bogija u vrtic i smejem se na glasuser posted image

clock-img

20.10.2014, 09:11

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja se lomim dal da vracam na kratki kosi paz, izrasla je do ramena i smara malko. 😞

Meni se to mnogo svidjalo, ali muka mi da feniraaaam, skuvam seeee user posted image

Meni je frizura sa sve pranjem gotova za 15min. user posted image Ali moja kosa je kao rođena za paž.

Big mum, ne bih ti sela u stolicu. user posted image Baš imaš čudan izbor frizura. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

20.10.2014, 13:13

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: big mum

Ovo je moja nova FRIZURA I sa strane je kraće ošišana i smeđe je boje.
Mnogo mi se sviđa a i lijepo mi stojiuser posted image

Jaooooooooo, mnogo mi se svidja, mnogo...Ja ne mogu ni loknu jednu da napravim. Takva mi je kosauser posted image sedela jednom kod frizerke tri sata, pola od toga pod haubom, kako pocela da skida viklere, tako krenula da se ispravlja, pa jedna skida, druga figarom uvija i prska lakom kao sumanuta. Posle par sati sve palouser posted image Kasnije me zezale da je zbog toga sto sam "krila" da sam trudna (ni ja nisam znala da sam trudna kad sam pokusavala te lokne za neku svadbu) i ubedile me da probamo jos jednom. Jok...nikako nece, prava pa prava.

Bubo, odlicno ti stoji i mnogo bolje izgledasuser posted image

Ja posle godinu dana opet imam siskeuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 20.10.2014 13:14:24 >

clock-img

20.10.2014, 21:59

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Peace*

Big mum, ne bih ti sela u stolicu. user posted image Baš imaš čudan izbor frizura. user posted image

Izbor te određene frizure bio je odg Sanjalici 1980 koja je navela da ima kovrdžavu kosu i da često mijenja oblik frizure tj ne boji se eksperimentisati sa kosom.
I ja takođe imam kovrždavu kosu i ne bojim se eksperimentisati sa frizurama i bojom kose i meni su te odlične.

Ali krajnji oblik i boja kose zavisi isključivo od mušterije tako da nema ko šta da se plašiuser posted image

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jaooooooooo, mnogo mi se svidja, mnogo...Ja ne mogu ni loknu jednu da napravim. Takva mi je kosauser posted image sedela jednom kod frizerke tri sata, pola od toga pod haubom, kako pocela da skida viklere, tako krenula da se ispravlja, pa jedna skida, druga figarom uvija i prska lakom kao sumanuta. Posle par sati sve palouser posted image Kasnije me zezale da je zbog toga sto sam "krila" da sam trudna (ni ja nisam znala da sam trudna kad sam pokusavala te lokne za neku svadbu) i ubedile me da probamo jos jednom. Jok...nikako nece, prava pa prava.

Bubo, odlicno ti stoji i mnogo bolje izgledasuser posted image

Ja posle godinu dana opet imam siskeuser posted image

ViĐaćeš je uživo ,možda ti i posudim pelceruser posted image

Meni je opet toliko kovrdžava da se nemože ispraviti.Kad sam imala dugu peglali su je 2h i ona se u roku od 30 min počela talasati user posted image

DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

21.10.2014, 08:44

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Heeeej, to je bila šala. Svi smo mi različiti, i to je ok. Prosto gledala sam i pre frizure koje si stavljala, i samo sam htela na šaljiv način da kažem da imamo potpuno različit ukus. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

21.10.2014, 08:51

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: big mum

I ja takođe imam kovrždavu kosu i ne bojim se eksperimentisati sa frizurama i bojom kose i meni su te odlične.

Vi firzeri ste poznati po tome da boje i frizure menjate češće nego čarape user posted image U mladostili/ludosti sam svašta radila sa kosom. Zadnjih deset_ak godina sam se nekako primirila. user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 21.10.2014 8:52:38 >

I flunked anger management! }:->

clock-img

21.10.2014, 08:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Cudno.... Ustanem jutros, moja kosa i dalje ravna, lepo ispravljena, nije se ustalasala preko noci... Samo da ne padne kisa danas user posted image