cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

13.02.2022, 14:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Von, ne znam šta da kažem. Moja kosa nije oštećena a tanka je i svilenkasta, tako da imam utisak da mi je olaplex pretežak. Balzam uopšte ne koristim, poklonila sam ga. Šampon sam prestala u nekom momentu da koristim tako da jedino 0 i 3 stavim jednom nedeljno. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.02.2022, 14:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mislim da zaista čudo napravi na farbanoj kosi, oštećenoj pogotovo. Moja nije takva.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.02.2022, 14:22

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pa to,to znaci na blajhanoj.

clock-img

15.02.2022, 11:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Da, za takvu kosu je i predviđeno i zaista radi posao.

Ja konačno idem kod frizerke danas, nisam bila od decembra user posted image moram da kupim i farbu, ovu što imam daću mami. Nju sam konačno ubedila da se ne farba u crno već u prirodno smeđu, mnogo joj je bolje. Crna je samo za devojke koje mogu da iznesu tu zift boju, žene u godinama mnogo staro izgledaju sa crnom kosom.
Pre neki dan je na tv bila Beti Đorđević, pričala o koncertu, i kao veštica izgleda sa onom crnom kosom. Baš loše izgleda.

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.2.2022 12:22:02 >

clock-img

15.02.2022, 15:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Narucila sam olaplex 3,sad je 2400,besplatna ppstarina i kao neki poklon. Moram da oporavim kosu,blajhana je..mada je sad super,kakve je bila posle korone.

clock-img

15.02.2022, 16:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

E pazi kada se mm posle korone žalio da mu opada kosa a on ima gustu gustu kosu, nikad mu opadala nije. Sada se sredilo.

clock-img

16.02.2022, 08:13

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ja decembra presla na varijantu taman koren a dole samo pramenovi blansom.
Ni malo zadovoljna. Lepo to iygleda, uredno ali kada ste plavusa 20 god to je velika promena koja se meni ne dopada.

Sada vec i to izraslo a ja seda...user posted image

Razmisljam ceo dan juce da uzmem 2-3 farbe i farbam se sama za vikend nekoliko puta. Nikako ne pronalazim frizera da sam zadovoljna.

clock-img

18.02.2022, 17:38

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image Stigao olaplex,a i poklon..kako prija,bude hladan,opusta misice lica..drzi se u frizu😀😀valjda cu imati za sebe 5min da masiram lice.Bila je akciia,besplatna postarina i poklon.

clock-img

18.02.2022, 22:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Extra, Von, ja odavno gledam da kupim.

clock-img

18.02.2022, 22:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

I, ja ga merkam odavno. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.02.2022, 09:11

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Prvi put vidim🤣

clock-img

21.02.2022, 08:40

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ja sam dobila na poklon za rođus, nije Revlon, jel se sva ta čuda drže u frizu?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

21.02.2022, 08:50

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Imam i kameni i bockav ali nemam vremena da koristim. Moji su sa alija user posted image

clock-img

21.02.2022, 09:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja sam dobila na poklon za rođus, nije Revlon, jel se sva ta čuda drže u frizu?

Pise da se drzi u frizu.

clock-img

12.01.2024, 16:06

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Morala kose sve manje  ali  dobro je cini mi se😊user posted image
user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

12.01.2024, 19:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Prelepa ti je frizura.❤️

clock-img

12.01.2024, 20:19

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Hvala Flam bila je duga do pola ledja i vise stalno sam je vezivala  a opada haos   i onda resih  da   bar malo sebi olaksam i napravim promenu😊😁

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

12.01.2024, 20:36

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Dobro ti stoji,mislim kada bi probala i paž frizuru i to biti stajalo😊

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

12.01.2024, 21:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Joko, ja te zamisljam kao plavusu 😊 Kad ona crnka!
Lepo ti stoji ta duzina! 

clock-img

12.01.2024, 21:58

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Kato, i ovo je neki paz  ok  je svakako  kazu da mi lepo stoji ja navikla na dugu kosu 😊Ike, ja sam ti davno   bila  i plavusa nema sta nisam probala😅

clock-img

12.01.2024, 22:41

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ja samo nisam bila crnka. A i sad se mislim da vratim moju prirodnu boju pa da polako ponosno sedim 😊

clock-img

13.01.2024, 10:41

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Sto ti dobro stoji paz!user posted image

clock-img

05.04.2024, 14:28

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja samo nisam bila crnka. A i sad se mislim da vratim moju prirodnu boju pa da polako ponosno sedim 😊

Prelazak u moju boju je počeo danas! 14 tamnijih  pramenova je okupiralo moju glavu 😊
Nisam više pLJavuša 😁

clock-img

05.04.2024, 14:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

user posted image
Neobično mi što više nemam plavi oreol oko glave 😊

clock-img

05.04.2024, 14:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Lepa je boja, Ivanka user posted image

Ja nikako da zakažem šišanje, najviše mrzim kada mi poraste pozadi na vratu.