cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

18.12.2020, 08:13

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Bas su vam lepe fizure zene 😍
Da li neka ima onu elektricnu cetku za feniranje i koji su utisci? Komsinica ima neku no name, platila je 2000 din i kaze zadovoljna je. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

18.12.2020, 08:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjalice,ja nisam isprobala.Drugarica ima neku,znam da ju je posteno platila ali mi se uopste ne svidja kako joj kosa izgleda kad sa njom radi.Ona ima mnogo kose,prirodno blage lokne.Ova cetka ispravi lokne,ali uopste ne slozi lijepo kosu Sva se nekako nadigne

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

18.12.2020, 10:04

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja juče gledala neke pegle u Americi...

Još uvek ne znam da li da radim keratin ovde pa da sam mirna neko vreme (barem mi tako moja frizerka kaže, da će to za moju kosu biti super)

sitnice i emocije čine život...

clock-img

18.12.2020, 10:15

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja gledam te četke ali bih kupila neku baš kvalitetnu,one su oko 70e.

clock-img

18.12.2020, 11:05

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pari,ako se dobro sjecam Von nije bila bas zadovoljna.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

18.12.2020, 11:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pari, mislim da će na tvojoj kosi keratin super izgledati, gusta je i suva.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.12.2020, 11:51

clock-img

pari

pencil-img

6778

Meni je samo zbog ove cele situacije i sedenja u salonu

clock-img

18.12.2020, 23:41

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da, i ja bih neku bolju. Ali  bih volela pre toga da znam da li vredi davati tolike pare 🙂

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

18.12.2020, 23:48

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Bas su vam lepe fizure zene 😍
Da li neka ima onu elektricnu cetku za feniranje i koji su utisci? Komsinica ima neku no name, platila je 2000 din i kaze zadovoljna je. 

Ja imam električnu četku za feniranje i baš sam zadovoljna. Moja kosa je inače gusta i blago talasasta, pa ni na šta ne liči, ako nije isfenirana ili ispeglana. Kupila sam četku pre možda pola godine i skroz mi je zgodna. Prosušim fenom i onda je samo uvijem tom četkom. Najbolje mi je što mi treba najviše 5 minuta za uvijanje.Izrastak mi je trenutno baš velik, nije mi se išlo u frizerski salon na farbanje zbog korone, ali sad ću morati, već me je sramota.Inače, moj frizer je baš disciplinovan. Zahteva da se od ulaska u salon nosi i ne skida maska, čak me i farba s maskom.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.12.2020, 23:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja nisam bila zadovoljna keratinom,e sad,ja perem kosu na 3 dana. A sa keratinom se masti jos vise...cini mi se da je keratin bukvalno trajao mesec dana..a ima i nekih losih sastojaka..pari,koliko znam ti ne peres tako cesto..proveri.

clock-img

19.12.2020, 01:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

I moja frizerka je disciplinivana ali džabe sve, ne zavisi samo od nje, ja ne planiram da idem dokle god se ne smiri stanje. Farbam se sama, nekako uspem, ne baš sjajno, ali prihvatljivo, kosa mi je baš dugačka. Ionako nigde ne idemo osim u šetnje i park, a tamo nosim kapu. Kupila sam i maskaru za sede online, ali nisam je još probala. Ošišala sam se nekih mesec i po od kako sam se zarazila, kada smo stigli u Bg, mirna sam neko vreme, to beć ne bi mogla sama.

Pre neki dan sam čitala da su tri profesije među kojima ima više zaraženih nego među doktorima, frizeri, taksisiti i stomatolozi, najbliže su mušteriji, pacijentu, u ograničenom prostoru.

Meni je to nepotreban rizik, kada sračunam šta dobijam/gubim.

Još kada znam da je nas zarazila persona koja visi po salonima (ali bukvalno, zato napominjem), još kada sam videla da su tamo saloni mahom u tržnim centrima (malo mesto, ima 2-3 tržna centra i tamo su sva dešavanja), u salonima nema prozora nigde, mali prostor ... naravno sa su mnogi bili zaraženi onomad.

< Poruku je uredio marketing RR -- 19.12.2020 1:54:01 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.12.2020, 09:12

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Didy, koju cetku imas? 

clock-img

21.12.2020, 23:57

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Sanjalice, neku no name. Iskočila mi kao reklama letos na fb i ja je poručila jer sam bila u fazi da ne smem više peglu da koristim jer sam spržila kosu, a trebalo mi je neko drugo rešenje.

Dunja, ja svaki dan držim časove u učionici za 5-6 grupa. To je 25-30 dece svakog dana s kojima sam u kontaktu+još poneki roditelj+druge nastavnice, tako da to što ću biti s frizerom u jednoj prostoriji je neuporedivo. Kod zubara sam bila u poslednjih mesec dana 5-6 puta. Predugo mi sve ovo traje da bih neke stvari odlagala. Ne nazire mi se kraj ludilu.

clock-img

22.12.2020, 07:35

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sanjice, od 23. u Lidlu na akciji imas neke cetke za feniranje i peglu, ja cu mozda uzeti peglu

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.12.2020, 09:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Jess, nisam ja pitala. Sanjalica je pitala😁

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.12.2020, 10:39

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sorry, greska😁

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.12.2020, 14:56

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

Didy, meni je recimo neuporediv posao, koji nam je omogućava egzistenciju i frizer koji nije neophodan, nije preka potreba. Dok je sa druge strane frizeru to posao i od toga živi, i razumem da ljudi rade, ali mi kao treća lica, ne živimo od frizire.
Ne mora frizer da se odlaže, može se ofarbati i kod kuće ;)
Frizer nije na distanci od mušterije, maska sigurno pomaže, ali ne 100%. Tako da je to meni neprihvatljiv rizik, dok se bar malo me smiri situacija.
Prosto to je moja računica, ono što ne mora sada, neću :)

Moja zaova radi u kovidu gde je znamo koliki rizik, pa se na kraju izgleda kod frizera zarazila (frizerka bila zaražena pre nje). U kovidu niko od njenih kolega niko osim nje nije zaražen, Ali ona visi inače po salonima, i kontalaja je to, pa šta fali rizik kod frizera, radim svakako u kovidu. Sada se hvata na glavu jer je majka umrla, i već 4 meseca je na bolovanju. Mada ne bih mogla da se zakunem da i dalje ne visi po salonima.

Nama je Savina zubarka zakazala za decembar zalivanje preostale 2 šestice, i u oktobru, kada smo bili 2 puta, najpre na zalivanju prve 2 šestice, pa posle i na popravci jednog malog kvara na mlečom zubiću, rekla nam je da će svakako raditi u decembru i da obavezno dođemo kakvo god da je stanje. Uzgred i da mu pogleda gornji kec, koji je nikako da krene da raste, a mlečni nam ispao pre više od 6 meseci. To je smatrala tada hitnim.

Ali tada, pre samo 2 meseca nije očekivala da će biti ovako gadna situacija...kada sam početkom decembra nazvala da proverim da li da dolazimo, rekla nemojte, ajde da sačekamo malo, mnogo je gadna stuacija, puno ih je zaraženih zubara.

IZVORNA PORUKA: Didy

Dunja, ja svaki dan držim časove u učionici za 5-6 grupa. To je 25-30 dece svakog dana s kojima sam u kontaktu+još poneki roditelj+druge nastavnice, tako da to što ću biti s frizerom u jednoj prostoriji je neuporedivo. Kod zubara sam bila u poslednjih mesec dana 5-6 puta. Predugo mi sve ovo traje da bih neke stvari odlagala. Ne nazire mi se kraj ludilu.

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.12.2020 15:08:33 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

22.12.2020, 15:47

clock-img

pari

pencil-img

6778

Svako treba da se ponaša kako oseća.

Ja sam danas bila kod frizera :)Pramenovi i preliv :)Sad sam baš plava plava...na slikama se ne vidi toliko dobro ali zakačiću
user posted image

clock-img

22.12.2020, 16:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pari, prelepa si user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.12.2020, 16:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pari,prelepa si. Sad si plava skroz.

clock-img

22.12.2020, 17:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pari kako si ti lijepa,mila zena.A i boja odlicna

clock-img

22.12.2020, 19:04

clock-img

pari

pencil-img

6778

Hvala vam puno ❤️ 

Baš sam plava :)

clock-img

22.12.2020, 19:23

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Dunja,

Meni je žao svih tih uslužnih delatnika jer im je drastično smanjen obim posla, a računi, doprinosi i svi ostali troškovi teku, pa je i to još kedan od razloga što ću ići kod fizera - iz solidarnosti.Kao što rekoh : Predugo mi sve ovo traje, neke stvari odlažem od marta, ne vidim skori kraj svemu ovome. Ofarbati se mogu sama, ali ošišati be mogu, a krajnje mi je vreme. Ranije me je mama farbala u kućnim uslovima, sad ne želim da je izlažem riziku jer sam s previše ljudi u svakodnevnom kontaktu.

clock-img

23.12.2020, 00:13

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pari ti svaki put kad postavis sliku izgledas sve mladje 😊
Nemam utisak da ti je bas skroz plava na slikama, meni se svidja boja 😍

,,Carpe diem"

clock-img

23.12.2020, 02:09

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Pari, lepa ti je frizura. Imala sam je godinama i letos sam samu sebe naterala da malo pustim i promenim.