cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

12.01.2020, 14:34

clock-img

pari

pencil-img

6778

Podržavam von! Paž je super i boja je odlična. Jedino što mora da se fenira da bi izgledala ovako

sitnice i emocije čine život...

clock-img

12.01.2020, 14:39

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I ovako moram da se feniram.da ne bi bila kao vestica,i onda je odmah skupim.

clock-img

12.01.2020, 15:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Lepa je ta frizura. Pa mislim da AnaRR ima slicnu, a?
Eto moze ti ona reci kakva je za odrzavanje.
Jesi imala nekad takvu frizuru Von?

,,Carpe diem"

clock-img

12.01.2020, 15:42

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Imala sam i kracu,tako me je mm upoznao..kaze sto se ne osisas,bolje ti je.

clock-img

12.01.2020, 15:43

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja sam imala, super je. Ako se i inače feniraš, onda slobodno, biće ti mnogo lakše i brže

clock-img

12.01.2020, 15:48

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Super, onda samo napred, ja sam za promene posebno kad je frizura u pitanju.
A lakse ce ti biti 100%.

,,Carpe diem"

clock-img

12.01.2020, 16:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Takva je moja frizura, Von. Meni je super, ja volim kratko. Što se tiče održavanja to zavisi od kose. Moja je takva da moram peglom da prođem da bi bila ok. Tanka je, uvija se, i jedino kada je peglom sredim bude super. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.01.2020, 16:50

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Probacu,pa porasce ako ne valja..nisam tip da pati ako mi se ne svidja..moracu i ja peglom sigurno,ili dobro cetkom..ali ce biti brze nego sad,sigurno..i imacu frizuru..ovako samo rep..

clock-img

12.01.2020, 17:15

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Von ja sam ovakvu  frizuru imala i duzu i kracu i placu i smedju i sa pramenovima. Veoma zahvalna frizura. Mora da se fenira ali bar uvek imas frizuru. 
Sad kao pustam kosu da opet bude malo takva. 

clock-img

12.01.2020, 17:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Probacu,pa porasce ako ne valja..nisam tip da pati ako mi se ne svidja..moracu i ja peglom sigurno,ili dobro cetkom..ali ce biti brze nego sad,sigurno..i imacu frizuru..ovako samo rep..

Upravo to. Moja je 20 godina bila ultra kratka, išla sam do krajnosti ponekad. Sad kad sam je malo pustila opet je poenta bila da ne bude dovoljno duga za vezivanje u rep. Trenutno je kraća nego inače jer sam htela da izjednačim obe strane, jedno vreme je desna bila kraća, asimetrična. Moja drugarica ima istu frizuru ali njena kosa je drugačija i ne mora ni da je fenira, samo prođe običnom četkom dok je suši. A moja je tanka i meka, kao dečija.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.01.2020, 17:45

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Zaista nemam frizuru..rep po meni nije frizura,hahha.Samo jos da me dobro osisa.ne zna ni to svako.Ja moram da je feniram,sigurno,i to dobro.gusta je i ne pada bas tako lako.

clock-img

12.01.2020, 18:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Von, zakazuj 😊
U pravu si da ne zna to bas svako ni da potrefi, idi negde provereno.
Ako ti je stalno vezana, i ako je svakako feniras,to je to.

,,Carpe diem"

clock-img

12.01.2020, 18:34

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Moracu da sacekam februar,zbog finansija,ali to je to..odlucila sam. Hvala vam devojke na iskustvima.

clock-img

12.01.2020, 21:16

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Von,super ti je ova frizura. A i boja bas je sve top. I meni je cesto vezana kosa. Pa sam skratila malo duze od tvoje sa slike. I generalno kosa mi je ok kad je osusim i malo prodjem cetkom.Jedva cekam da te vidimo sa novom frizurom.

clock-img

13.01.2020, 08:11

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Evo i ja da se ukljucim iako uglavnom citam, a retko pisem.Von ja sam godinama imala ovakvu frizuru. Kracu i duzu varijantu. Veoma je zahvalna i uvek imas frizuru. Samo je bitno da te neko jako dobro osisa,u suprotnom ni feniranje nece pomoci. Da se vratim i koju stranu nazad, imam balejaz,evo vec skoro 2 godine i ne planiram da menjam jer mi se svidja. Kako sede nadiru 🙂 tako mi ova ''boja'' sve vise odgovara, a lepo izgleda. Naravno i za ovo vazi da mora da uradi neko ko zaista ume lepo da uradi. Ja ne volim kad boja ide na zuto pa svako drugo pranje perem silver samponom. 

clock-img

13.01.2020, 15:12

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja danas videla ovu frizuricu koja mi se bas svidja

user posted image

clock-img

13.01.2020, 15:16

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Baš je lepa, Pari. Ja sam dugo imala sličnu, samo malo kraću. I sad kao puštam da bude tako nekako.

clock-img

13.01.2020, 15:29

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Tiziana, koji silver koristis? Ja sam probala Seri i bio mi je dobar. Balea neki ljubicas_ti mi nije dao neki efekat.

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Evo i ja da se ukljucim iako uglavnom citam, a retko pisem.Von ja sam godinama imala ovakvu frizuru. Kracu i duzu varijantu. Veoma je zahvalna i uvek imas frizuru. Samo je bitno da te neko jako dobro osisa,u suprotnom ni feniranje nece pomoci. Da se vratim i koju stranu nazad, imam balejaz,evo vec skoro 2 godine i ne planiram da menjam jer mi se svidja. Kako sede nadiru 🙂 tako mi ova ''''boja'''' sve vise odgovara, a lepo izgleda. Naravno i za ovo vazi da mora da uradi neko ko zaista ume lepo da uradi. Ja ne volim kad boja ide na zuto pa svako drugo pranje perem silver samponom. 

clock-img

13.01.2020, 16:21

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Napisacu ti kada budem dosla kuci. Kupila sam kod ''Cvrleta'' pa sam ga malo jace i platila, alimi bas bas dugo traje. Ja sam uzela neki mild, nisam htela one jake i meni je to sasvim ok. 

clock-img

13.01.2020, 16:57

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Zove se Z.one Silver shampoo. 

clock-img

13.01.2020, 17:06

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja koristim Seri, ok mi je i za sede i za pramenove... Nego, zakazah frizera za cetvrtak, kako cu da se osisam pojma nemam 😂

clock-img

13.01.2020, 17:13

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ima i u aleksandar kozmetiks,ja sam tamo uzela..400ml oko 600din,ali dugo traje..

clock-img

13.01.2020, 17:46

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Ovaj je bio dio skuplji, i jos macice jace, ima 300ml,ali ga imam skoro godinu dana. A medj onim svim samponima je bio jedan od jeftinijih.. Jedino sto ofarba ruke boze sacuvaj.. 

clock-img

13.01.2020, 17:47

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Duplo skuplji... i malcice jace.. 

clock-img

13.01.2020, 18:03

clock-img

pari

pencil-img

6778

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja koristim Seri, ok mi je i za sede i za pramenove... Nego, zakazah frizera za cetvrtak, kako cu da se osisam pojma nemam 😂

Koja ti je sad dužina?