cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

28.12.2019, 19:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Odlicna je Ivanka, bas te je lepo isfenirala. To za zur?

,,Carpe diem"

clock-img

28.12.2019, 19:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ivanka, Izvini što sam partibrejker 😁 ali meni se čini da deluješ dosta starije sa tom frizurom. Možda nije tako uživo, možda samo na fotki tako deluje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.12.2019, 10:48

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Branki, lepo ti stoji ta boja, mada meni se vise dopada plava. Nekako mi je atraktivnija. 

Ivanka, super je frizura. Drugacija skroz. 
Zene iz Bg-a, imate li predlog za nekog dobrog frizera? Htela bih da izvucem plave pramenove i da se sisam. Imam neku moju frizerku ali mi se ne svidja kako me sisa. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

29.12.2019, 11:01

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Zdravo Sanjalice, cula sam za Mladena Zailaca u Bulevaru. Kazu da odlicno radi i planiram uskoro kod njega da radim pramenove.

clock-img

29.12.2019, 11:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sanjalice, mogu da ti preporučim moju frizerku, ona je u centru kod skupštine, odlično radi. Imam još jednu, moju dugogodišnju ali ona radi od kuće i samo sa svojim starim mušterijama.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

29.12.2019, 11:46

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Anci, mozes li i meni na pp da posaljes preporuku. Volim da imam vise opcija. :) 

clock-img

29.12.2019, 13:11

clock-img

branki*

pencil-img

20828

sanjalice,ja se ,draga moja,u potpunosti slazem sa tobom.ja sam plavusa u dusi i teluuser posted image
inace,toliko mi nije legla ova boja da upravo na glavi imam cokoladnu farbu,bicu brineta neko vreme ,pa se onda vracam u plavo najverovatnije...ne mogu ja ovo.pustam slike posle.
a,sto se tice frizera,ne mogu pomoci.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.12.2019, 13:36

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ana, posalji mi kontak u pp. Ja radim u centru pa mi je to ok. 

Za sisanje mi nije frka, kosa poraste. Ali za pramenove vec jeste. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

29.12.2019, 13:56

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Branki, čekamo sliku. Ja mislim da će ti super stajati. 

Ja ponovo rešila da malo pustim kosu, videćemo koliko će me to držati. Sad mi je baš baš kratka, još sam i smršala u poslednje vreme dosta, izgledam kao dvanaestogodišnji dečkić 😁

clock-img

29.12.2019, 13:58

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka, Izvini što sam partibrejker 😁 ali meni se čini da deluješ dosta starije sa tom frizurom. Možda nije tako uživo, možda samo na fotki tako deluje.

Jeste starije, kaze sveki da sam ko tetka 😂😂😂
Ali, dobri he sto traje samo jedan dan pa se vracam u normalu 👍

clock-img

29.12.2019, 14:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

user posted image
user posted image
user posted image Upravo osušila kosu.probala haljinu da vidim kako mi ide uz kosu.planiram samo malo šiške da skratim .kako vam se čini? Z anemarite moju facu.totalno sam bez šminke i plakala sam malo.

branki

clock-img

29.12.2019, 14:24

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Branki, meni se sad dopada, u prvom trenutku i ne ali izgleda da je to do frizure bilo, ovako sad mi je baš baš lepo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.12.2019, 14:29

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Branki, odlicna ti je frizura! Bas ti dobro stoji! Prava vamp zena!

clock-img

29.12.2019, 14:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jeste starije, kaze sveki da sam ko tetka 😂😂😂
Ali, dobri he sto traje samo jedan dan pa se vracam u normalu 👍

U pravu je. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

29.12.2019, 14:51

clock-img

pari

pencil-img

6778

Branki,meni se sviđa i boja kose i haljina...najvažnije je kako se ti osećaš...da li se tebi sviđa?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

29.12.2019, 15:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Branki, sto si plakala? Pa kosa je jedna od stvari koje mozes cesto da menjas

clock-img

29.12.2019, 15:29

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Inace, sveki mi je juce uputila saaaalve uvreda ba moj izgled, bravo za nju! Na sve je imala primedbu, od glave do pete 😳
Kosa kao tetka a ne vidi svoju, haljina mnogo crna, samo ne znam kako nesto noze da bude manje crno, bordo cipele se bas i ne slazu, a sta ce mi i bordo sal, a te narukvice su bas visak. 
Nesto je rekla i za mindjuse samo nisam cula sta, tad je vec bila stavljena na mute 🔇🔕 Pominjala je i bundicu ali ni to nisam cula, ukapiralasam da je pominje jer me zagledala sa svih strana sa pravim gadjenjem

clock-img

29.12.2019, 15:41

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Branki, najpre za haljinu da prokomnetarisem koliko smo mislile da ce biti kratka. A nije i odlicna je. Mada meni i kratko nije problem. 🥳  A za frizuru tj. boju cu ti reci da si jako hrabra kad tako promenis za cas. Tako ces lako opet uskociti u “svoju” plavu i resen problem. Nastavi sa negom, nadji dobro pakovanje. Odlicna proteinska maska je Amino Keratin, a za hidrataciju jos nisam nasla da mi nesto bas odgovara. Uzivaj veceras! 

clock-img

29.12.2019, 16:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Branki, obrni okreni - ti si lepa žena i sve ti lepo stoji. Poznajem te lično tako da znam o čemu pričam ;)

Ja najviše volim brinete sa balajažom, prelepo izgleda.

Devojke, šaljem vam pp samo da se dočepam laptopa malo kasnije.

clock-img

29.12.2019, 16:55

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Branki,haljina je fantasticna! Mnogo ti dobro stoji. A kosa ti jeste tamnija..bar na slici.

clock-img

29.12.2019, 18:05

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Branki,bas si top top. Super je haljina. Nije kratka kao na onoj prvoj slici. A i da ti kazem iskreno, stoji ti fenomenalno. Zasto si plakala?

Ivanka, pricaj mi o tome. Ja imam jednu takvu. Koja uvek kaze "ja ne bi to tako"... Od pasulja do cipela 😂
Al mene strucno boli uvce. Bila si bre super. Frizure se takve sad bas nose a i stoji ti.

clock-img

29.12.2019, 22:34

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Branki, wow. Odlicno ti je. Haljina ti odlicno stoji, i da uopste nije onako kratka kao na onoj prvoj slici iz butika sto si stavila. Duzina je taman. Jako si lepa i zgodna zaista.
I kosa ti je lepa. Secam se one prve slike sto si stavila u temu Kako zamisljamo ostale forumasice, tamo si mi bas bomba. I ovo sve ti lepo stoji, sto kaze Ana- ti si lepa zena pa mozes kako hoces :) mozda ipak na toj prvoj slici izgledas onako komplet.

,,Carpe diem"

clock-img

30.12.2019, 07:52

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Branki, mnoge mlade devojke mogu da ti pozavide.

Razumem te da ti se plava vise svidja, i ja sam nekada bila plava. Ali puno je to posla. Em farbaj se non stop, em suva pa mora da se fenira-pegla non stop. Ja za to nemam zivaca. Vratila sam se na svoji prirodnu. I jeste plava atraktivnija i svi mi kazu da mi super stoji, ali nekako sam sebi draza ovako prirodna. 

clock-img

30.12.2019, 08:07

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Branki, super ti je boja! Čini mi se da ti stoji bolje od one prethodne, tj. pramenova. I ti si zgodnica prava ☺

clock-img

30.12.2019, 21:53

clock-img

branki*

pencil-img

20828

user posted image
user posted image
Devojke drage moje,puno vam hvala na komplementima.žensko ko žensko. Evo.sa šminkom kako izgleda .meni su pramenovi bili užas. Ovo mi se dopada.neobično mi jeste.ipak sam 20 godina klasična plavuša. Ali mi se sviđa. A.vratiću se u plavo kad tad.

branki