cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

24.10.2014, 16:15

clock-img

Anoniman

Ja resih da se ovako osisamuser posted image nista od pustanja koseuser posted image
user posted image

clock-img

24.10.2014, 16:24

clock-img

anita

pencil-img

1679

UM bas lepa frizurica, svidja mi se user posted image
Mislim da ce ti lepo stajati.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

24.10.2014, 16:25

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Aj što ništa od puštanja kose, nego ništa ni od menjanja frizure user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

24.10.2014, 18:22

clock-img

Anoniman

Trco ahhahaaha, na raju cu morati boju da user posted image promenim ahahahah

clock-img

24.10.2014, 18:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Sve moje prelazne frizure i boje u poslednjih 5 godina

user posted image

clock-img

24.10.2014, 19:47

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Pa UM koliko sam skapirala sad imas takvu frizuru ali duzu tj porasla ti kosa?
Uuu Ivanka sve su mi super ali mi najbolja ova sa vencanja user posted image . VolEm tu frizuru bas, bas i tu boju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

24.10.2014, 19:48

clock-img

Anoniman

Ahahha Wiw nemam, ja sam imala kosi paz, a ovo je asimetricanuser posted image

Ivanka super su ti frizre, bas ti je lepo stajala crvenauser posted image

clock-img

24.10.2014, 20:00

clock-img

wivern

pencil-img

8800

E ala sam promasilaaaa user posted image za 2 cm sa leve strane. Sorry, ja sam navikla da kad idem kod frizera da se sisam i farbam za sve pare user posted image
Sto bi rekao mm "imam novu zenu"
Volim da experimentisem pa to ti je.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

24.10.2014, 20:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: wivern

Uuu Ivanka sve su mi super ali mi najbolja ova sa vencanja user posted image . VolEm tu frizuru bas, bas i tu boju.

Hvala Wiv user posted image
I meni je ta omiljena. A crvena je bila Pallette XXL, crvena sa pojacanim tonovima, prestali da je proizvode a druge crvene mi nisu ni priblizno bile iste boje pa predjem u smedju pa konacno u plavu.

IZVORNA PORUKA: Unina mama
Ivanka super su ti frizre, bas ti je lepo stajala crvenauser posted image

Hvala UM user posted image

Moja kosa i ja smo mnogo lutale godinama user posted image

clock-img

24.10.2014, 20:02

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

A ovu asimetricnu sam imala u leto 2012 ali me smaaaralo da je feniram jer je moja kosa cudno talasasta pa licila ni na sta user posted image
To mi je bila prelazna do duge kose.

Bas danas se gledam u ogledalo, presla mi kosa pola ledja, nije bila tolika od 2002 kad mi se smucila pa odem kod frizera i osisam se na totalno kratko!
I zaljubim se u kratku kosu user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 24.10.2014 20:04:25 >

clock-img

24.10.2014, 21:09

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Izem ih u asimetriju, što kaže Wiki ta dva santiiima jedva i da vidiš, zato i reko' da en menjaš ni firzuru.

Ivka, draga opet se i u tvom slučaju slažem, prelepo ti stoji i ta boja i flizula user posted image

clock-img

24.10.2014, 22:30

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Trco frizura mi je vrh ova od bijonse...ali ja volim da idem iz krajnosti u krajnost. Sto kaze Ivanka kad mi se smuci samo odem i osisam se na kratko.

Honey, I'm Home

clock-img

24.10.2014, 22:37

clock-img

Anoniman

Ja se sutra sisam ovakoooo, pa vam stavljam sliku, jes' da sam crna pa se nece najbolje videti, ali videce se bar nesto ahahahahhahuser posted image

clock-img

24.10.2014, 22:43

clock-img

wivern

pencil-img

8800

user posted image
Kako se nece videti, pa skratices je ti videce se forma i oblik.

Honey, I'm Home

clock-img

24.10.2014, 22:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

UM; videće se, još ako je dobar frizer pa ošiša savršeno, ima da bude BUM user posted image

clock-img

25.10.2014, 15:17

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Ivanka Frizure su ti odlične,najviše mi se sviđa kratkauser posted image

UM tako i treba,ošišaj se.Mjenjaj frizure ,boje.Isprobavaj.
Ne znam zašto se bojite mjenjati dužine ,oblike i boje frizura.Ako vam se ne sviđa promjenite.Barem kosa raste.Biti godinama na jednom mi je monotonouser posted image

Ima kod nas u gradu jedna žena oko 30 god.Ima kosu do dupeta,obuče minjak ,štikle.Izgleda kao bomba.user posted image Ali dosadila sa jednom te istom frizurom.

Žene šišajte se user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

25.10.2014, 17:31

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Razmisljam se ponovo da imam siske , one sto krecu sa temenauser posted image ali koliko cu imati vremena da ih feniram pre izlaska iz kuce user posted image
Zima , kapica i siske idu....

clock-img

25.10.2014, 18:31

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Uh , Ivanka , odlicne . Meni su favoriti prva sa vjencanja I ona zadnja sa fbsa dugom plavom . user posted image

Ja sam zaljubljena u kratku kosu I cisto sumnjam da cu vise imati nesto duze. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

25.10.2014, 23:45

clock-img

Anoniman

Osisala sam se, sutra postavljam sliku. Upravo sam dosla sa svadbe, umorna samuser posted image

clock-img

26.10.2014, 00:34

clock-img

Anoniman

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.10.2014 0:35:02 >

clock-img

26.10.2014, 01:10

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

UM, super user posted image user posted image user posted image mada ne primecujem mnogo veliku razliku user posted image vazno da odlicno izgledas kao i uvek, dragauser posted image

Ivanka, pa samo moje misljenje odstupauser posted image meni se naj NE svidja crvena sa svadbeuser posted image sad si mi prava profesorica, najneznije mi nekako delujes na onoj sa Ivinog 1.rodjendanauser posted image meni si svakako lepa, ali eto kad svi izrazavaju misljenje, moram i jauser posted image

BM, pa zeno ti bi se smorila mojom kosom i ima da te maltertiram na leto, znasuser posted image

clock-img

26.10.2014, 07:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

UM bas bas mi se svidja,ja sam sad totalno u tom fazonu,mozda ti na proljece ukradem ideju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.10.2014, 07:07

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: wivern

Trco frizura mi je vrh ova od bijonse...ali ja volim da idem iz krajnosti u krajnost. Sto kaze Ivanka kad mi se smuci samo odem i osisam se na kratko.

Ma meni je sasim obična firzura user posted image A krajnosti ne pominji, kosa do preko ramena, odlazim kod tetke da se šišam, pola kose mi ošišala, drži još u ruci i sledi ''Ali Tijana, pa kakva će biti frizura za novu godinu'' user posted image

UM - bez ljutiš, ali meni je ista kao i pre user posted image

clock-img

26.10.2014, 08:41

clock-img

Anoniman

Ne ljutim se ahahhah i meni je isto, samo krace i jedna strana duzauser posted image

Hvala Klari dragauser posted image

clock-img

26.10.2014, 10:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Klarita, i meni se najvise svidja crvena, plava mnoG 6htevna za odrzavanje, ali sta je tu je, stigle godine, osedelo se... user posted image
A kratka mi ja zakon!
A zasto pustam dugu....?
Cekam svadbu ovog mog devera pa da imam bujnu kosu ali svadbe niodakle user posted image