cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Frizura - II dio

clock-img

21.10.2014, 09:08

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Za ovakvu kosu i frizuru bi dušu prodala đavolu čini mi se user posted image
user posted image

E sad, pošto u nekom skorijem vremenu moram da odem do frizera, ovako bi se sad šišnula. Ne znam koliko je samo to za moju kosu, s obzirom da je poprično oštra.
user posted image

A ovako sam pokušavala da objasnim frizerki da me štricne prošli put, s tim da je ona meni isto ostavila ovo na vratu, a ja to NISAM htela!

user posted image

user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

21.10.2014, 09:15

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Trco, ja sam sve ove frizure "iznosala" dok nisam resila da pustam kosu pre 5 godina. Ova druga ali bez siski, znala je da mi stoji po 4 meseca, nije menjala oblik koliko me dobro osisa.
Ona prva, trsava, prelazno do duge kose ali moja kosa czdno talasasta pa me nerviralo sto je iza vrata super a gornji sloj mora na viklere pa sam uvek fenirala.

Ma kratka je za mene zakon!

clock-img

21.10.2014, 09:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ivanka koja druga? Ispod Meg rajan ili druga ispod Meg? user posted image

Ako je druga ispod Meg, meni je ok isto bez šiški, nema šanse šiške da furam! A ona prva ispod Meg mi je tako 'ja' - samo da sam čupava. Kad bi imala žiaca da pustim prirodnu boju i da stavim mini val bila bi extra happy! Kosa mi je ravna da ne može ravnija biti, a oštra kao čekinje.

Najviše i ja volim kratku, ali ovde nemam finansija da se šišam na 3-4 nedelje. Plus me jednom ovde tako olindrala da mi 2 meseca nije trebalo šišanje, ali to je bilo previše i za mene.
Ovo su neka izdanja mene sa kratkom, na jednoj sam mlađa jedno desetak godina i sa 49 kg user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

21.10.2014, 10:17

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ih Trco ko ne voli frizuru Meg Rajan..i meni je najbolja ova druga fotka tj posle doticne Meg.
Ja volim sve frizure i sve boje i rado se sisam i farbam. Ne postoji boja koju nisam imala na glavi a ni frizura..
Uuups postoji frizura, nisam bila celava nikada htela sam u mladosti ali mi je bilo previse pa sam imala keca user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.10.2014, 21:03

clock-img

Anoniman

Meni treba pomoc, od porodjaja, znaci sada ce 3 godine imam istu frizuru asimetricni paz, pozadi krace, napred duze, sada mi je ksoa bas porasla, malo duza od ramena napred, pozadi do ramena, i htela bih da je pustim, nego ne znam kako da se sada osisam stepenasto, ili neka druga varijanta, ne bih da kratim bas dosta kosu i da gubim na duziniuser posted image

clock-img

22.10.2014, 21:08

clock-img

Anoniman

Ovako, ili ovako

user posted image

user posted image

clock-img

22.10.2014, 21:09

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

A jel znaš kakvu frizuru uopšte hoćeš kad je puštaš? Stepenasta meni nije puštanje i posebno mi se čini da se gubi na dužini. Ja bi samo izravnala.

clock-img

22.10.2014, 21:14

clock-img

Anoniman

Pa Trco ahahha ne znam, aahahhah d aporaste pa cu da vidim, ja bih da je poravnam , ali da ne bude ono bezveze ravno ahahaha ne znam ni ja sta hocuuser posted image

clock-img

22.10.2014, 21:24

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Možda ova FRIZURA ,ni OVA nije loša

Ne gibiš puno na dužini a dobiješ nekakav oblik.Doduše zavisi sve od kvalitete same kose

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

22.10.2014, 21:28

clock-img

Anoniman

BM ,nece da mi otvori izbaci mi smao masu slikauser posted image znam samo da siske ne bih, mozda sa straneuser posted image

clock-img

22.10.2014, 21:32

clock-img

big mum

pencil-img

1690

klik

klik

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.10.2014 21:36:06 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

22.10.2014, 21:37

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

To ravno je ekstra ako imas gustu kosu , deluje najurednije , nije bezveze. Ja sam na stepenasto i uvek kazem sledeci put cu ravno ali...
Druga mi je lepsa .

clock-img

22.10.2014, 22:55

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

UM ako hoces da pustas kosu sisaj je na ravno bez repova i stepenova jer se krzaju to je savet mog frizera ja obozavam dugu kosu i uvek imam solidnu duzinu plus klipse za posebne prilike user posted image
TRCO tebi jako lepo stoji kratka kosa

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.10.2014, 10:25

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

asimetricni paz, pozadi krace, napred duze, sada mi je ksoa bas porasla, malo duza od ramena napred, pozadi do ramena,

E, to imam i ja trenutno. Nemam pojma šta hoću, pa sam promenila boju. user posted image

Jedan dan hoću da se ošišam opet, a drugi dan neću, a trećći dan sam baš lepa ovako. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

23.10.2014, 10:43

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Peace*

asimetricni paz, pozadi krace, napred duze, sada mi je ksoa bas porasla, malo duza od ramena napred, pozadi do ramena,

E, to imam i ja trenutno. Nemam pojma šta hoću, pa sam promenila boju. user posted image

Jedan dan hoću da se ošišam opet, a drugi dan neću, a trećći dan sam baš lepa ovako. user posted image

To je meni uvek bio izlaz za sve user posted image Kao i Wiki, sve boje na glavi sam izmenjala (osim nebo plave, zelene, roze...) bila i plavuša, prirodna pa pramenovima, pepeljasto plava, narandžasta (šargarepa), crna, crvena sa pramenovima, iz crvene pokušavala u plavu pa ispala konjak... Med plava sa jako svetlim pramenovima user posted image Frizura je manje više ista bila (nisam neki epxerimentistapo tom pitanju) Ili kratko ili paž. Najduža kosa koju sam imala je 2004 i 2009 do ispod ramena i to je to.

Definitivno me sad vuče da se ošišam opet... Mrzim dugu kosu na sebi user posted image ali mrzim i hladnoću ovde i nemogućnost pranja svaki dan.

UM, ako hoćeš da puštaš onda nema mnogo izbora.

BM ova frizura (jedina koju vidim) je meni efektna samo sa pramenovima, da je jednobojna kosa bila bi mi sasvim obična, a UM ima problem sad kako da se ošiša, dakle ne kad je pusti, već kako da uradi prelaz.

p.s. zar asimetrični paž nije sa leve strane kraće, desen duže i obrnuto? to što je pozadi kraće, napred duže ja zovem kosi paž?

Doco - hvala, samo ti potpiruj vatru. No, kratka mi stoji samo kad sam mršava, čim se ugojim nije mi to to

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 23.10.2014 10:46:28 >

clock-img

23.10.2014, 10:45

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

p.s. zar asimetrični paž nije sa leve strane kraće, desen duže i obrnuto? to što je pozadi kraće, napred duže ja zovem kosi paž?

Mislim da si u pravu.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

23.10.2014, 11:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Peace*

Isto ahahha, evo ne znam ni sta je asimetricni paz, izgleda da ipak imam kos pazuser posted image

Hvala Vam na savetima, u subotu sam zakaazala kod frizera pa cemo da vidimo sta ce biti, samo da me ne ofikari mnogouser posted image

clock-img

23.10.2014, 11:36

clock-img

Anoniman

I da nisam nikada menjala boju, a planiram, a ova moja prirodno crna ne nudi mnogo izbora, i ciganski tenuser posted image

clock-img

23.10.2014, 11:46

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

BM ova frizura (jedina koju vidim) je meni efektna samo sa pramenovima, da je jednobojna kosa bila bi mi sasvim obična, a UM ima problem sad kako da se ošiša, dakle ne kad je pusti, već kako da uradi prelaz.

Pokušaću ponovo

user posted image

Meni sad nije jasno kakav ovlik frizure ona ima sad asimetrični ili kosi paž i šta ona ustvari hoćeuser posted image .Jer to su dvije potpuno različite frizure.
asimetrični je kraća lijeva od desne a kosi kraća zadnja od prednje.
Ima tu još dosta faktora kvalitet kose,da li je gusta -rjetka ,ravna- kovrdžava,oštećena -zdrava.Oblik lica,sam karakter osobe,stil oblačenja.
Nemožeš tek tako daj mi prijedlog.

TRCO znam da ti imaš ravnu ,ne želiš kratku skroz ,hoćeš malo dužu ali da je opet blesava.Imaš ovalni oblik lica.Možda ovako nešto ,puno će ljepše izgledati u crvenoj boji kakvu ti imaš

user posted image

DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

23.10.2014, 11:52

clock-img

Anoniman

Evo ovako sam bila osisana, sada e duzina koju sam ispisala gore, napred malo duze od ramena, a pozadi do ramena je duzina...

Kosa mi nije ni tanka, ni gusta, nije ostecena. lice ovalno...

user posted image

clock-img

23.10.2014, 12:10

clock-img

big mum

pencil-img

1690

user posted image je fin ovaj olik frizure,stepenasto sa strane a očuvana dužina,s tim da možeš tražiti da ti ostavi šiške.Imaš crnu kosu izgledaće efektno

Evo nešto i za Trcu

user posted image

DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

23.10.2014, 12:40

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Ili najjednostavnije da ti ostavi postojeći oblik samo ga malko oblikuje i dobro istanji vrhove da ih možeš lijepo isfenirati tipa ovo

user posted image

user posted image

DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

23.10.2014, 16:06

clock-img

degu

pencil-img

11332

UM sviđa mi se ta frizura, planiram ovih dana da odem na frizuru, možda neki stepenasti paž, da bude dobro i kad se ispravi i kad se uvije, izgužva mada se plašim da to neće na mojoj glavi ličiti ni na šta user posted image al vredi rizikovati nekad user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

23.10.2014, 16:20

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Bm, Um ima kosi paž koji je izrastao hahaha

A meni se obe sviđaju s tim da kod mene šiške ne dolaze u obzir. Čelo mi se ospe i stalno imam bubuljice onda po čelu što me užasno nervira. Do mog šišanja ima ihahaj, to ću pred porođaj. Da su super, jesu, strava su

clock-img

23.10.2014, 16:26

clock-img

Anoniman

Bm drugi post prva slika mi se svidjauser posted image user posted image user posted image

Nadjoh i ovo
user posted image