IZVORNA PORUKA: Peace*
asimetricni paz, pozadi krace, napred duze, sada mi je ksoa bas porasla, malo duza od ramena napred, pozadi do ramena,
E, to imam i ja trenutno. Nemam pojma šta hoću, pa sam promenila boju.
Jedan dan hoću da se ošišam opet, a drugi dan neću, a trećći dan sam baš lepa ovako.
To je meni uvek bio izlaz za sve
Kao i Wiki, sve boje na glavi sam izmenjala (osim nebo plave, zelene, roze...) bila i plavuša, prirodna pa pramenovima, pepeljasto plava, narandžasta (šargarepa), crna, crvena sa pramenovima, iz crvene pokušavala u plavu pa ispala konjak... Med plava sa jako svetlim pramenovima
Frizura je manje više ista bila (nisam neki epxerimentistapo tom pitanju) Ili kratko ili paž. Najduža kosa koju sam imala je 2004 i 2009 do ispod ramena i to je to.
Definitivno me sad vuče da se ošišam opet... Mrzim dugu kosu na sebi
ali mrzim i hladnoću ovde i nemogućnost pranja svaki dan.
UM, ako hoćeš da puštaš onda nema mnogo izbora.
BM ova frizura (jedina koju vidim) je meni efektna samo sa pramenovima, da je jednobojna kosa bila bi mi sasvim obična, a UM ima problem sad kako da se ošiša, dakle ne kad je pusti, već kako da uradi prelaz.
p.s. zar asimetrični paž nije sa leve strane kraće, desen duže i obrnuto? to što je pozadi kraće, napred duže ja zovem kosi paž?
Doco - hvala, samo ti potpiruj vatru. No, kratka mi stoji samo kad sam mršava, čim se ugojim nije mi to to
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 23.10.2014 10:46:28 >