cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pismo inspekciji rada

clock-img

04.12.2009, 16:19

clock-img

gina

pencil-img

540

Jeco, nije tačno da zakon štiti poslodavca u slučaju neisplaćivanja zarada. Nema tog pravila 3 meseca pa ćao!
Buhla, firma može da ti isplaćuje više, niko je ne ograničava, ali ona će u tom slučaju refundirati samo 25.000 a onih 5.000 ide na njen trošak a ne na trošak države.

clock-img

05.12.2009, 00:40

clock-img

buhla

pencil-img

2564

e hvala gina user posted image posto su meni sada povecali platu, ali ukoliko se bude uzimao prosek poslednjih godinu dana bice mi niza i od tih 25.000, pa su oni mislili da mi uplacuju vise dok budem bila na porodiljskom! E sada cu da ih obradujem user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

05.12.2009, 02:35

clock-img

*iva*

pencil-img

84

Hvala Gina, idem i javljam tok dogadjaja.

Predhodni put kada sam pitala za platu rekao mi je da on daje kada on hoce i koliko hoce. Ali sada znam da nece, samo me je zavlacio mesecima.
Meni je ovo zaista najlepsi period u zivotu, mama sam dva meseca i uzivam u svakom trenutku sa svojom bebom, ali eto nervira me kreten koji zna da mi oduzima od deteta.

clock-img

05.12.2009, 07:23

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

IZVORNA PORUKA: marince

Jednog dana je samo dobila pismo da je ponovo BIO raspisan konkurs (ona to nije znala)i da niko nije zadovoljavao u slove konkursa ,ali da su primili drugu osobu.

postoji dosta odlasa koji se raspisuju, ali sa naznakom " DO POVRATKA ZAPOSLENOG SA PORODILJSKOG ODSUSTVA" ... A vezze, narocito u skolstvu, su neizbezne... pa i da je ponavljala pet puta istu godinu.... A meni samo vracaju dokumenta s obrazlozenjem da niko nema odgovarajucu ss, mada vec imaju nekog svog ko nije na spisku...

Da se vrnem temu, ni bratova kuma nije dobila naknade.... Prosledicu joj ovo!!!

Divne ste!

clock-img

16.12.2009, 14:03

clock-img

*iva*

pencil-img

84

Da li neko zna za koji mesec je bila poslednja isplata porodiljskog?

clock-img

14.09.2010, 17:53

clock-img

Anoniman

Nensi vidi. 

clock-img

14.09.2010, 18:04

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Hvala Tasho user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

21.07.2019, 10:12

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Pisala, pokrenula inspekcijski nadzor, jedino kad vredi cimati se je kada tuzis firmu pa dobiti povratak na rad do kraja spora, ostalo uglavnom gubljenje vremena. A i ne potpisivati jer sve moze i anonimno da se prijavi