IZVORNA PORUKA: Tasha RR
IZVORNA PORUKA: Urbana
IZVORNA PORUKA: Urbana
Licno mislim da je dnevni boravak na netu za jednu zenu, majku duzi od 2 sata zabrinjavajuci.
Ja ispadoh slučaj za zabrinjavanje...
Moje misljenje sigurno nije opste prihvaceno, pa nemoj da se zabrinjavas, ako ti dete i muz ne prigovaraju onda nema razloga za zabrinjavanje.
Stvar je da muž i dete to ne osete, jer to ne radim od kuće. Zato mi se nije dopalo što si napisala jer si generalizovala stvari.
Nisam generalizovala, rekla sam da licno mislim, dakle ne tvrdim, sto ce reci mozda jeste, a mozda i nije. Mada ja i dalje mislim da je
Sama si postavila pitanje i zavrsila ga sa
Doduse ono sto meni znaci ovaj smesko, mozda ne znaci i tebi.
Koliko vremena dnevno provedete na RR?
Sad nismo ovde da drzimo predavanja jedni drugima da li je i sta je "puno", vec da se koliko shvatam utesimo
.
A vidim lepo ste se dalje zabavile.
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn
Kad smo vec kod necivilizovanih ljudi, nije mi jasno kako jedna civilizovana osoba moze da napise tako nesto? eto ja necivilizovana iz MONTENEGRA kako ti volis da kazes, ne bih nikada gurala nos u necije privatne stvari. Bas cudno od tebe A ti meni bila uzor po vaspitanju.
Necivilizovano ponasanje ne mora da ukazuje na necivilizovan narod, ali ucestalost takvog ponasanja u jednom narodu trebala bi da bude zabrinjavajuca.
Priznajem da sam mozda bila provokativna, iskreno receno meni je normalnije da neko za ovakav posao dobija neku nadoknadu, normalno mi je da postoje sponzori, reklame....treba odrzavati forum, server....
Nego Tasho ti znas kad se ja salim, a kad sam ozbiljna i "stroga"
Sad moram jedan vic od mog prijatelja da ti ispricam.
Radi njegova zena kod njega u firmi, kao neka poslovna sekretarica, ostala bez posla, pa da ne sedi kod kuce. Provede ceo dan na internetu. A on kaze:"A nesto i uradi, bolje da "placam" nju, neku drugu bi mora vise da platim, a isto bi presedela na netu ceo dan i jos bi mi zena bila ljubomorna"
Inace kod mm kolegi koji je provodio veci deo dana na netu stigla opomena kuci da se uozbilji i da vise radi..... Kao bili fini prvo da ga opomenu
i sad im on kao "nezamenljiv" preti otkazom
"Ukradem" i ja kad mogu, ali obicno ne mogu od posla, a volela bi da se ne lazemo.