cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Slatkiši

clock-img

24.02.2011, 00:40

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Prošle godine je isto bila povučena Jafa i Mančmelou.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

24.02.2011, 22:16

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jaffa keks povučen iz prodaje u Sloveniji zbog štetnih materija u ambalaži koje mogu proći kroz celofan user posted image

I u Crnoj Gori je povucen!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

24.02.2011, 22:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

bezze ja bih ga i onda jela.user posted image

Nisam pojela ni jedan kupovni slatkiš preko mesec dana, jel verujete??? Ni Č od čokolade.

user posted image

ja ga nisam baš dugo jela........

mLogo ga volEm! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2011, 23:33

clock-img

Anoniman

A to su one štetne materije što na nas Srbe ne deluju, jelte?
Mene zanimaju takve info samo zbog malog, ja sam pomijara, podigla sam čokoladu pre neki dan sa poda i strpala u usta bez pardona....kad može moje dete,mogu i ja...kontam da sam imuna na te otrove iz jafeuser posted image

clock-img

25.02.2011, 00:07

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

molim?!?! od kada je ta informacija?? nastavicu da jedem, meni ni ne treba zivot bez jafe user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

23.05.2011, 20:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Devojke, koliko vode se sipa u šećer kada pravim karamel, da prekrije ili? BTW pravim grilijaš oblande, pa prvo moram istopiti 250 g šećera - piše samo- kao za karamel.

clock-img

23.05.2011, 20:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Devojke, koliko vode se sipa u šećer kada pravim karamel, da prekrije ili? BTW pravim grilijaš oblande, pa prvo moram istopiti 250 g šećera - piše samo- kao za karamel.

Sada videh da sam pitala u pogrešnoj temi, ali aj svejedno, molim pomoć:) Prebaciću tamo gde treba:::

clock-img

05.03.2017, 21:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Teodora najvise jede kinder bueno i kinder cokolade.Ja obozavam Jafu,to je kraljica svih slatkisa,volim i kinder bueno,tofife i neke milkine mekane sendvice keksice

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.03.2017, 21:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24848

Sin voli sve slatkise, jedino slabije one sa kokosom. Zato ja obožavam Raffelo, Bounty.. Jaffa, belu Milku sa celim lesnikom...

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.03.2017, 21:47

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

E da,rafaelo kupujemo samo zbog Dore.Ja sam za NG od sveki dobila pakovanje rafaela,Dora ga nasla prije par dana i kze mama uzecu malo ali necu ti sve pojesti user posted image
Ona inace kad ode negdje sa mm kupi mi neki slatkis i pojede ga dok ja nesto zavrsim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

05.03.2017, 21:48

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Ja sve volimuser posted image !

clock-img

05.03.2017, 21:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Eco ti kao moja zaova,ja sam paketice od NG probrala samo ono sto mi volimo a izbirljivi smo ostalo sve dala njoj.Koja je to sreca bila user posted image

clock-img

05.03.2017, 21:55

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Sta cu, to mi ke slabost!
Slanog stvarno ne mogu pojesti mnogo, iako tu uvijek biram tjesteninu, pite i tako! Mm me cesto zeza kad jedemo, kaze da A., pojede vise od meneuser posted image !
Ona je na njega, ne bira, samo daj mesa!

clock-img

05.03.2017, 21:55

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Ferero, a u posledje vreme milkine jafe ( narandza, malina)

clock-img

04.03.2018, 11:56

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Počela sam sa godinu i po dana tortama na rođendanima, sada kvalitetnije čokoladice za decu i kinder-jaja. Što se grickalica tiče, smoki, plazmu i sve druge keksove smo počeli pre godinu dana. Tako smo uradili pre svega što je dete punačko, pa da izbegavamo stvari koje dodatno goje dokle god možemo. Ali kakvo god da je dete, ne preporučujem pre prvog rođendana. Okolina je prevrtala očima, ali sam svima rekla, ako hoće nešto da kupe bebi, da kupe voće. Ionako će celog života jesti slatkiše, što bismo rano počinjali?

clock-img

04.03.2018, 12:04

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

S dajem sve, ali u poslednje vreme neće sokove uopšte (odlično), tortu slabo. Uzela je jutros jednu kinder čokoladicu, pojela kockicu i ostavila. Isto je i sa lizalicama, drži u ustima dva minuta i traži tacnu da ostavi. Takav joj je period.
Inače naiđe period da neće ništa da jede osim slatkiša, e tad joj doziram. Nisam za to da ne jede ništa. Poznajem jednu majku koja detetu od 4 god nije dala nikad ništa osim čokolade za kuvanje a dete normalno, lepo izgleda, sve jede.

Sreća prati hrabre.

clock-img

04.03.2018, 12:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Dajemo starijoj, posle rucka se svi kao zasladimo, naidju dani kad pojede vise ali trudimo se da ne bude puno... svakodnevno se stalno susrece sa nekim slatkisima prosto ne mogu da sad strogo zabranim ali vodim racuna da to bude granica normale

,,Carpe diem"

clock-img

04.03.2018, 12:39

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sam naprosto luuuda za slatykisima, i ne znam hoce li se to ikada promeniti.
Moja deca jedu ali im doziram, ne dam da se to po citav dan jede. Moze posle rucka neki slatkis, slanise kasnije mozda i to je to. Sokove retko pijemo.

clock-img

04.03.2018, 12:42

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sarav, da to su periodi. Elena zna da cuva lizu po tri dana. Bombonice isto tako...
Vise se igraju nego sto jedu. Ono sto hoce je cokolada i tortu su zadnju smazale ekspresno ( t svi smo user posted image )...Petra nekada odbije cokoladu .

clock-img

27.03.2018, 11:31

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Moja V jede plazmicu, krem bananicu i kinder jaje :D Al hvala Bogu, vise od slatkisa voli cedjenu pomorandzu, za to vristi ko blesava i cupka dok joj pravim :D Jedva doceka da eksira :D

clock-img

27.03.2018, 14:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ponekad me iznenadi da nece nista slatko 😂

,,Carpe diem"

clock-img

18.05.2018, 19:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24848

Moja maca u poslednje vreme ludi za bombonicama. Tik tak, one okrugle cokoladne, pez... I gumene ponekad. Jela je i tvrde.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.05.2018, 09:16

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moj se zadavljivao sa bombonma, kupila mu one penaste malo rekoh hajde da kida zubicima, ali ne, on bi covek ka sotka odmah da guta. Ali voli slatkise generalno, jede cokoladu, voli torte, kolace kekseve.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!