cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koji šampon koristite?

clock-img

30.09.2014, 12:38

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Za prvo pranje bebeci Nivea Silky Shine, i za drugo pranje Kreuterhof kamilica. Ovaj drugi sam kupila pre nekoliko dana, i jos uvek ga testiram. Za sada ima 1 plus jer me ne svrbi koza glave nakon pranja. Meni je zbog toga jako tesko da nadjem sampon koji mi odgovara, a ne mogu jedan sampon stalno da koristim, jer mi se kosa zasiti.
Komplikovana sam, znam user posted image

clock-img

30.09.2014, 17:48

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Tenutno "Palmolive"

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

30.09.2014, 20:11

clock-img

mati

pencil-img

6667

Trenutno decji, moj mi nestao.user posted image
Inace Orzen beer

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

30.09.2014, 20:21

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

I dalje mi opada kosa. ..ne znam da li je faza posle porodjaja ili zbog sampona user posted image da bar znam da ga promenim. Trenutno imam Syoss .

clock-img

30.09.2014, 20:41

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Mene Syoss stvarno nije nesto odusevio. Trenutno imam neki deciji ali mislim da cu opet uzeti Nivea za plavu kosu.

clock-img

30.09.2014, 20:58

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ma Nato , ja da znam da mi on pravi problem kupila bih drugi.. .tako sam pre zamenila shaumu . Ali ovo je valjda ona faza posle porodjaja , mada dugo traje. Sacekacu jos neki dan da vidim kako stoje stvari. U iskusenju sam da uzmem pantene , on jaca vlas .

clock-img

30.09.2014, 21:08

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

I dalje mi opada kosa. ..ne znam da li je faza posle porodjaja ili zbog sampona user posted image da bar znam da ga promenim. Trenutno imam Syoss .

ME i meni strasno opada jos uvek... Ali ima tema o opsdanju kose, da nastavimo tamo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

30.09.2014, 21:19

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Afroditin šampon za kosu i tijelo.Imam jaku jaku i zdravu kosu i odgovara joj

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

30.09.2014, 23:09

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ja trenutno onaj buckuris od koprive, ricinusa, vitamina itd. Ma kosa mi je divna, a antenice (nove kose) kolko hoces. Konacno mi se kosa oporavlja.
ME, opadanje je normalna pojava nakon porodjaja, i da, moze dugo da potraje. Ja na tvom mestu ne bih koristila jake sampone, sto blaze moguce - najbolje bebece.

"I don't insult, I diagnose."

clock-img

30.09.2014, 23:11

clock-img

mati

pencil-img

6667

SF koji je to buckuris. Jer to nesto protiv opadanja? I ja imam podmladarke na sve strane...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

30.09.2014, 23:13

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

panten aqua nesto...trenutno. Inace najcesce lorealove vrtim...ovaj panten sampon sam uzela zajedno sa regeneratorom i sprejem za sjaj kose u neseseru koji je divaaaaan za 7evra u Grckoj onomaduser posted image a, znam i da operem samponom mm kad ne mogu da nadjem moj u "gomili" u kupatilu

clock-img

30.09.2014, 23:18

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Mati pisala sam recept u temi Zdrava i lepa kosa, pre jedno mesec-dva. Ide sampon od koprive, riconusovo ulje, kapi koprive, ad kapi i pantenol. Po cela bocica od svega. Ali ako je opadanje posle porodjaja, to je bev proces koji ce se sam od sebe srediti kad se srede i hormoni, ti ne pomazu samponi (bar ja tako mislim)

"I don't insult, I diagnose."

clock-img

30.09.2014, 23:20

clock-img

mati

pencil-img

6667

Hvala videcu... Jeste opadanje posle porodjaja al se oduzi, evo vec ce 11mes.
user posted image Da ne masimo temu.
U bre pa to mu dodje posle velika kolicina.

< Poruku je uredio mati -- 30.9.2014 23:21:12 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

30.09.2014, 23:22

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

trenutno H&S, a najbolji koji sam koristila je bio Bad Head ali ne ovaj sto se prodaje u Srb. planiram da pravim taj sto je napisala SF...

clock-img

01.10.2014, 11:37

clock-img

Vatrena

pencil-img

45

MIGROS classic- ultra mild već neko vrijeme i ok je,ovakav samo zeleni user posted image

clock-img

01.10.2014, 11:41

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

trenutno neki protiv opadanja kose...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

01.10.2014, 11:41

clock-img

soni

pencil-img

5581

Meni i posle 2 godine opada..nista ne pomaze..jbg

IZVORNA PORUKA: mati

Hvala videcu... Jeste opadanje posle porodjaja al se oduzi, evo vec ce 11mes.
user posted image Da ne masimo temu.
U bre pa to mu dodje posle velika kolicina.

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

01.10.2014, 11:43

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Inače head&shoulders a sad imam gliss kur od schwarzkopf-a,mislila da je maska kad ono šampon.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

01.10.2014, 11:51

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Uzmi Follisan u apoteci ja taj koristim i pocela je po malo da mi raste nova kosa....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

15.10.2014, 13:47

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel koristi jos koja farbana plavusa nivei za plavu kosu.? Neznam da li sam umislila ili mi on dodatno susi kosu user posted image

clock-img

15.10.2014, 16:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

meni nivea i dove upropastili kosu. sad koristim subrina recept protiv opadanja.
jedino ne znam kako da sredim kosu koja je bas suva, necu nikakva ulja jer mi se od njih masti kosa, nego neku masku, ali nemam pojma koju da probam

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

15.10.2014, 23:48

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja se vratila na litarski afroditin od kopriveuser posted image nekako mi on najvise odgovarauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

16.10.2014, 08:07

clock-img

little_one

pencil-img

4663

IZVORNA PORUKA: madre

ja se vratila na litarski afroditin od kopriveuser posted image nekako mi on najvise odgovarauser posted image

Meni je nekad daaaaaaaaaaavno super bio od breze, samo nisam sigurna da li je bio afroditin...to se vise ne nalazi kod nas...a hiljade sam ih promijenila i na kraju jedini od kojeg mi kosa ne opada i ne dobijam perut je fitoval. Crveni. Jeste malo skuplji ali je i dalje pristupacna cijena a pase mi.

clock-img

16.10.2014, 08:24

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

LO Fitoval me meni isto malo pomogao, ali mi se ne da da se akam po apotekama da ga tražim. Pila sam jedno vreme i tablete, ali sam se užasno nagojila od njih!

Kad sam njega potrošila, porblala sam (vrovali ili ne) šaumu, neki keratin strong čini mi se i isto je ok. Ne opada mi kao nekad. Kad se porodim, moraću ozbiljnije da se pozabavim opadanjem kose.

I flunked anger management! }:->

clock-img

16.10.2014, 08:37

clock-img

little_one

pencil-img

4663

|Kod nas se prodaje u svakom vecem trznom centru, po marketima, ne samo u apoteci. Odlican je.