cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koji šampon koristite?

clock-img

28.03.2019, 20:10

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ne radi link. Pro voke silver se zove.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

28.03.2019, 20:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Koristim afroditin od koprive sa pantenolom

Litarsko pakovanje i traje mi pola godine 😁

clock-img

28.03.2019, 20:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Imam Dove neki odlican je i kombinujem sa Farmasi sa ruzmarinom sampon, ne osusi je i fino mogu da je ocesljam, bez pakovanja i regeneratora.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

28.03.2019, 21:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja kupila u dm-u neki njihov za 69 dinuser posted image i super je user posted image

clock-img

28.03.2019, 21:56

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

E ovaj što navedoh kao sprečava žutilo kod plavuša , 850 din je

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

28.03.2019, 21:58

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ti vocni iz dm predivno mirisu, narandzasti moj favorit..

clock-img

29.03.2019, 14:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Maraj, je l' to neka akcija? Koliko je pakovanje?
Mi i dalje onaj head and shouldeŕs, sto bi mm rekao - mentolski user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

29.03.2019, 15:04

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Balea sampon od 300 ml. Redovna cena je 99 din.

clock-img

29.03.2019, 20:42

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mama jo normalna mililitraza. Dal 200 ili 300ml . Ne mogu sad da vidim. Al im naravno stoji na poslednjoj polici. Skoro pa na podu. Pa za te sampone moras da se savijasuser posted image ovi skupi stoje u nivou ociju user posted image

clock-img

29.03.2019, 20:51

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa da, to su ti trikovi trgovaca 😊
Mm je poznat po tome da tako uvek gleda u dno police ili tako na donjim policama sta ima, i uvek nesto ,,iskopa"... ja se ne setim, sutra cu u dm jer treba neke njihove vaucere da iskoristim pa cu bas procunjati

,,Carpe diem"

clock-img

30.03.2019, 19:01

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Da li je neka od vas koristila neki sampon iz Alexandar cosm, ima ih na pumpicu I ovako za sipanje u dlan, za razne potrebe kose, bas me zanima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

01.04.2019, 08:55

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Da li je neka od vas koristila neki sampon iz Alexandar cosm, ima ih na pumpicu I ovako za sipanje u dlan, za razne potrebe kose, bas me zanima.

Revlon kod njega uzet.

clock-img

01.04.2019, 10:14

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Izgleda da mi ovaj dm sampon ipak ne prija, pocinje da mi se peruta koza glave

clock-img

01.04.2019, 12:08

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Medamisko, ja sam ih videla, sada ne mogu na sajt, ne znam ni kako se zove linija. Neki ih toliko hvale, neki ih toliko kude da je to strasno, ne znam sta da msilim, ali cu u prilici probati malo.

clock-img

01.04.2019, 12:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja sam napravila drugu turu šampona, ovaj put sam stavila ricinusovo ulje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.04.2019, 12:22

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sigurno si zadovoljna cim si ponovila. Ja sam 100 puta rekla da cu probati pa nikako, sve mi je drugo nesto prece I samo odugovlacim.

clock-img

01.04.2019, 12:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Voci, ja to godinama koristim, sa pauzama. I kosa mi je definitivno najčistija sa njim. I vidim da raste i nova kosa.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

01.04.2019, 12:39

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Anci raste meni kosa, ali tanka, tanka, upoznacemo se vec, ja se stvarno nadam, red bi bio, videces kakva mi je smehoteka kosa. Sada sam je malo zatamnela, pa I nije katastrofa, malo kao sija lepse I negovanije, inace sampona ima million, nema sta nisam probala.

clock-img

01.04.2019, 12:44

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Voci ja imam ravnu i tanku vlas i svilenu haos. Moja D ima "vise kose" od mene. Kazem ti meni odgovara taj afroditin kopriva sa pantenolom.Jako mi se masti kosa od svih drugih tipa wash and go headand shoulders, pantene i sl.

clock-img

01.04.2019, 12:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ljišo, i ja kupujem afroditin šampon sa koprivom pa na 500 ml šampona dodam bočicu pantenola, ad kapi i ricinusovo ulje. Ili umesto afrodite kupim kosili (ja originalno recept imam sa kosilijem ali onda dodajem i kapi koprive). Extra je. A kosa mi je kao i tvoja i Vocina, tanka, svilena, kao bebeća.

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.4.2019 12:56:12 >

clock-img

01.04.2019, 12:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja uzmem litarsko pakovanje pa sam mirna pola godine user posted image vec sam cula da je bolja varijanta da sama dodam pantenol al iskreno nesto mi mrsko pa mi ovo ok

clock-img

01.04.2019, 18:46

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Joj Anci, kosa mi je tiha jeza III deo, ali videces, pa to je strasno.
Moram sada da nastavim d aradim, toliko je velika guzva sve mi se povraca vise od nestajanja.

clock-img

02.04.2019, 11:31

clock-img

mirana1

pencil-img

607

E juce sam kupila loreal 3 u1

clock-img

02.04.2019, 12:20

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Onaj bez parabena, ne peni, kazu da je mnogo ok, koleginica ga je koristila dugo, kosa joj je bila prelepa.

clock-img

02.04.2019, 13:21

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Ne vocicana nego novi neki crveni sa pumpicom , ima maska u njemu. Za farbanu je kosu, ali mislim da malo masti kosu.
Sinoc sam oprala.