cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pridružite se Gramu ljubavi 2012.!

clock-img

14.11.2012, 17:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

14.11.2012, 20:04

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Mi smo danas imali već jednu radionicu. I bebe od 2-2,5 godine su pravile igračke. Bolje reći dozivali su sneg koliko su vatelina razbacali user posted image

user posted image Blago vama...nadam se da ćemo i mi uskoro imati radionicu....Ova ideja, i uopšte cela akcija mi se baš svidelauser posted image user posted image

clock-img

15.11.2012, 14:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dunja, da li ste uspeli da kontaktirate nekoga iz našeg vrtića?user posted image

clock-img

15.11.2012, 15:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Jesmo, koleginica moja ih je zvala ali je rekla da su se odmah ogradili, kao da nisu obavezni da učestvuju i da će razmisliti.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

15.11.2012, 15:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jesmo, koleginica moja ih je zvala ali je rekla da su se odmah ogradili, kao da nisu obavezni da učestvuju i da će razmisliti.

user posted image Nema veze,iduće godine kad ja počnem da radim biće valjda bolja situacija...ostaje nam da pravimo igračke u okviru porodiceuser posted image a i za novogodišnje RR paketiće.

clock-img

16.11.2012, 07:59

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Moguce da je i to u pitanju user posted image ,probaj sa upravom ako kod njih prodje imacete mnogo vise malisana user posted image (morace onda svi da se odazovu)

U upravi prošlo odavno i od njih imamo potvrdu, ali vaspitači prave problem, baš su vredni user posted image

Opet sam jutros pricala sa vaspitacicom,jedino su od mene culi o tome,uprava i glavni vaspitac naseg vrtica ih nije obavestio,ona ceka koleginicu da dodje sa odmora pa ce se njih dve oganizovati da naprave neku lutkicu,ne bih da ih jos uvek prijavljujem user posted image

clock-img

16.11.2012, 09:03

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Kod nas u vrtiću niko ništa nezna i nije obavešten. Videh sad da su se iz Niša prijavili samo privatni vrtići. Nijedan iz državne ustanove Pčelica user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

16.11.2012, 09:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

I kod nas je u pitanju državna ustanova ,,Pčelica" samo u Sremskoj Mitroviciuser posted image Izgleda je slab odziv državnih vrtićauser posted image a kod nas još uvek nema nekog privatnog vrtića.A Pčelica iz Niša je zaista velika ustanovauser posted image bila sam na praksi tamo dok sam bila na fakultetu

clock-img

16.11.2012, 11:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Modessty

Kod nas u vrtiću niko ništa nezna i nije obavešten. Videh sad da su se iz Niša prijavili samo privatni vrtići. Nijedan iz državne ustanove Pčelica user posted image

Poslali im sve od materijala i zvali 50 puta, konstantno govore javitre se sutra, nismo stigli da pogledamo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.11.2012, 11:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I kod nas je u pitanju državna ustanova ,,Pčelica" samo u Sremskoj Mitroviciuser posted image Izgleda je slab odziv državnih vrtićauser posted image a kod nas još uvek nema nekog privatnog vrtića.A Pčelica iz Niša je zaista velika ustanovauser posted image bila sam na praksi tamo dok sam bila na fakultetu

iZ državnih vrtića je prijavljeno 7000 dece, nije to slabo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.11.2012, 11:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: vikiveki

iZ državnih vrtića je prijavljeno 7000 dece, nije to slabo.

Onda znači nije problem u institucijama već u nečem drugomuser posted image

clock-img

16.11.2012, 11:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Samo u vaspitačima, većina je bila oduševljena projektoma, ali to Sr. mitrovica i Niš, šta reći, a njih smo najviše zvali ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.11.2012, 13:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Koliko sam čula sa različitih strana, u niškoj "pčelici" je opšte rasulo i haos. Nije ni čudo što ih baš briga za ovakve akcije. Dobro je i da nam decu čuvaju.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

17.11.2012, 12:28

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

A jel možemo ovako,van vrtića,da napravimo kod kuće koliko možemo pa pošaljemo poštom? Pretpostavljam da može ali da proverim,možda je poenta isključivo u dečjem trudu. Ja bih radila sama ili sa mm,ako je slobodan. Nemam decu ali imam dobru volju user posted image
Rok je do 14 decembra ili je pomereno?
Divna akcija user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

17.11.2012, 12:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Može Joleuser posted image

A ja ima jedan predlog - Ringeraja ekipa je u Nišu 15.12., na druženju Ringerajaca u igraonici Smiley, ako želiš, pridruži nam se i možeš tada dati igračkice a i družiti se sa nama?

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2012, 12:38

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Znam,razmišljala sam da se pridružim nišlijkama,ali nisam sigurna jer bi HSG trebao otprilike tad da mi se padne,pa ne bih da se prijavim a da ne dođem.
Hvala na pozivu svakako,videću da uklopim user posted image

clock-img

17.11.2012, 12:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Važi Jole, srećno na HSG-u, pa ako mogneš, pridruži nam se, moja drugarice čekalice user posted image

A kada budete napravili lutkice javi mi sobodno adresu na pp, jer DHL će polovinom decembra preuzimati sve lutkice širom Srbijeuser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.11.2012 12:43:00 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2012, 12:43

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Dunja , posto niste kontaktirali Nasu Radost je l mozemo zver i ja da napravimo lutkicu i vec nesto i posaljemo je drugaru kome treba nasa podrska ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.11.2012, 12:45

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Važi Dunja,dogovoreto user posted image

clock-img

17.11.2012, 12:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Dunja , posto niste kontaktirali Nasu Radost je l mozemo zver i ja da napravimo lutkicu i vec nesto i posaljemo je drugaru kome treba nasa podrska ?

Oldži, kontaktirani su jedno 40 puta, počev od direktora Jaše pa nadalje user posted image

Oni se još dogovaraju dal da uđu il ne uđuuser posted image

Može Oldži naravno, a slaćemo mi lutkice svim bolnicama, krećemo prvo od Subotice, jer ćemo u severne delove slati lutkice pred Božić 25.12. a zatim Beograd i Šumadija, jug pred novu godinu i Božić 7.1.2013.

< Poruku je uredio dunja RR -- 17.11.2012 12:51:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2012, 12:53

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Jole84

A jel možemo ovako,van vrtića,da napravimo kod kuće koliko možemo pa pošaljemo poštom? Pretpostavljam da može ali da proverim,možda je poenta isključivo u dečjem trudu. Ja bih radila sama ili sa mm,ako je slobodan. Nemam decu ali imam dobru volju user posted image
Rok je do 14 decembra ili je pomereno?
Divna akcija user posted image

user posted image

clock-img

17.11.2012, 12:57

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ok , onda cemo nas dve : sedela sam za masinom , sila saaam , pitali me oficiri cija saaaam user posted image
pa mozda i nesto napravimo
ali posto sam ja u principu vrlo asocijalna , nemam drugarica , kuma , prijateljica i inih , nas dve smo same u akciji user posted image
mada , sta god da napravimo od srca je i puno zelja za ozdravljenjem i detinjstvom kakvo svi zasluzuju user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.11.2012, 13:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Copy-Paste iz teme Deda Mraz:

Meni je cela ova priča od starta bila predivna, znate kako su se mališani u bolnicama Slovenije i Makedonije prošle godine obradovali tim lutkicama, i dečaci i devojčice, a znali da su te lutkice pravili njihovi drugari, a opet ti zdravi drugari su pravili lutkice za svoje bolesne drugare. Ljubav.

I ti klinci su tako grlili te lutkice, neki su čak čuvali lutkice od prethodne godine i pokazivali, tako da DA , znam da se odlično ta mala srca sećaju ove akcije i ZNAM koliko ih je cela ova usrećila i pored njihove bolesti.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.11.2012, 14:06

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ringerajouser posted image sve vas puno volimuser posted image zbog ove fantastične akcije.
Sav potreban materijal smo prikupili i sada krećemo u akcijuuser posted image user posted image

clock-img

17.11.2012, 14:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir