cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2012.

clock-img

07.11.2012, 09:29

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Viki mi se dogovaramo oko cene paketica,tj sta ce u njima biti a sto se tice prostora prosle godine je bilo 150 dinara cini mi se po odrasloj osobi

clock-img

07.11.2012, 09:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Cek, nisam ni ja do sad bila, evo prvi put, placa se 150 po odrasloj a deca? Za njih se ne placa? Samo paketic?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.11.2012 9:35:06 >

clock-img

07.11.2012, 09:42

clock-img

majamilan

pencil-img

37

moje dete je malo i mislim da ga priredba ne bi interesovala, a duh nove godine hahahaha samo da nema nista lomljivo inace........

clock-img

07.11.2012, 09:48

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Cek, nisam ni ja do sad bila, evo prvi put, placa se 150 po odrasloj a deca? Za njih se ne placa? Samo paketic?

Sad kad ja napravim citavu pometnjuuser posted image cekaj ti Mayu da ona to sve lepo objasni ili NM koja sve pamti user posted image

clock-img

07.11.2012, 12:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Čekajte sa plaćanjem, prvo da vidimo da li plaćamo prostor ili ne, šta ćemo dobiti od sponzora itd..kada to znamo, saberemo i oduzmemo, i izračunamo cifru jednako za sve Ringerajce.
Sada smo dobili gratis prostor u Novom Sadu, ali će se možda u BG plaćati itd, onda to sve izračunamo, i obračunamo jednu cifru kao što rekoh, jednaku za sve Ringerajce, u svim gradovima.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

07.11.2012, 15:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobro,znači bićemo obavešteniuser posted image Hoćete li nas dodati na spisak? valjda nismo zakasniliuser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 7.11.2012 15:27:18 >

clock-img

07.11.2012, 22:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Devojke nacicemo sigurno nesto..
Maja ja sam po struci vaspitacica,ceo zivot provodim sa decom od dve do sedam godina i te kako im je zanimljiva priredba i sve sto ide uz to.
Ako nadjemo dobru i veliku igraonicu,super ako ne moracemo da improvizujemo samo da se okupimo....

clock-img

07.11.2012, 22:20

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pricala sam sa Majom kada smo se videle, i set_ila sam se veceras da se ovde treba prijaviti za druzenje: pa evo da se prijavimo:

Verus RR: Helena (2 god 7 meseci), Oliver (9.5 meseci) odraslih 2 ukljucujuci i mene (Novi Sad)

< Poruku je uredio Verus RR -- 7.11.2012 22:22:17 >

clock-img

07.11.2012, 22:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

07.11.2012, 22:22

clock-img

Verus

pencil-img

11942

da se konacno vidimo draga mojauser posted image

clock-img

07.11.2012, 22:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jesmo li blizu odluci za igraonicu u Beogradu? Inace, mislim da se nisam prijavila, ali evo prijavljujem se sad. Komada jedan user posted image

I ja se pitamuser posted image

Ništa, kontaktiraću sutra ove koje ste predložili, pa javljam:)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

07.11.2012, 22:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Verus RR

da se konacno vidimo draga mojauser posted image

Daaaaa, superiška :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

07.11.2012, 23:04

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Mame iz Niša, ja bih se tako rado pridružila skupu...samo nemam pojma gde ću tad biti. Od maja je mm odsutan zbog posla, pa se mali i ja seljakamo od mesta do mesta, gde imamo nekog da nam pripomogne. Do kad nije kasno da se prijavimo? A dečak mi je rođen 1.januara! To mu je i rođendan!

clock-img

07.11.2012, 23:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Azra mila, bilo bi sjajno da nam se pridružišuser posted image Okupljanje u Nišu je 15.12., javićemo na temi i gde, čim nađemo prostor.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

07.11.2012, 23:21

clock-img

viking

pencil-img

6644

Dunja, ja stvarno mislim da je ona Avantura ono sto nam treba, nisam namerno postavljala sajt (mada neko drugi jeste) jer se na tim slikama ne vidi koliko je igraonica velika. Ako ikako mozes, idi i pogledaj je, na slikama se stvarno ne vidi dobro.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: viking RR

Jesmo li blizu odluci za igraonicu u Beogradu? Inace, mislim da se nisam prijavila, ali evo prijavljujem se sad. Komada jedan user posted image

I ja se pitamuser posted image

Ništa, kontaktiraću sutra ove koje ste predložili, pa javljam:)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

07.11.2012, 23:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Viking, pogledala sam sve vaše predloge i Avantura mi je prva na spisku, deluje stvarno ok, čak i na slikama. Njih ću prve kontaktirati, hvala ti puno na predlogu user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

07.11.2012, 23:38

clock-img

lesica

pencil-img

12015

I meni se Avantura dopada,a ako nam to ne upali ja sam za Fanatic kids kao opciju.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

08.11.2012, 11:34

clock-img

majamilan

pencil-img

37

IZVORNA PORUKA: serpica

Devojke nacicemo sigurno nesto..
Maja ja sam po struci vaspitacica,ceo zivot provodim sa decom od dve do sedam godina i te kako im je zanimljiva priredba i sve sto ide uz to.
Ako nadjemo dobru i veliku igraonicu,super ako ne moracemo da improvizujemo samo da se okupimo....

ma ok je i priredba, nemam nista protiv toga, samo smatram da je igraonica bolja za nas male. moje dete ima 13 meseci, samo sto je prohodao i neuhvatljiv je tako da sumnjam da mogu da ga zadrzim na jednom mestu, inace su nam sve igracke polomnjene (nisu zanimljive dok su citave) pa bi mi MNOGO lakse bilo da ga pustim da juri. ionako nas ima bas malo iz Nisauser posted image

clock-img

08.11.2012, 13:24

clock-img

mati

pencil-img

6667

Evo da se pridruzimo i mi za Nis.
mati: Matija (2god 6mes) i dvoje odraslih, tj mm i ja.
Inace mi smo sada u fazi rodjendaonica i bili smo u dosta, ali nijedna nije prakticna, sve su u dva nivoa.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

08.11.2012, 13:28

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

I ja sam za igraonicu. Malo je vremena za bilo šta drugo.
Mada što se tiče prostora ja mogu da obezbedim prostor za dž. Samo nema igračaka. Sve je pod strunjačama. To znači da treba da organizujemo i piće i gricke i sve ostalo. Ajde za sledeću godinu ćemo tako. A sad da tražimo igraonicu.

Dunja da ti pošaljem kontakte nekih igraonica da ti zoveš ono zvanično ili da se same organizujemo?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

08.11.2012, 13:31

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Mati user posted image

ajde ako si obilazila igraonice reci šta ti se čini najbolje. Meni nekako Smiley se čini najzgodnija. Imaju najveći prostor, imaju animatore, imaju fenomenalnog Deda Mraza. Samo molim vas nemojte onu igraonicu u Duvaništu u sklopu Tempa ili šta je već tu. Prošle godine smo imali tamo dodelu paketića preko firme. Sklonili su sve igračke i pravili priredbu koja se deci uopšte nije dopala.

< Poruku je uredio Modessty -- 8.11.2012 13:32:12 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

08.11.2012, 13:42

clock-img

mati

pencil-img

6667

Nista mi se ne cini dobro. Vec ste dosle do zakljucka da je najbolje da bude u jednom nivou sa cim se i ja slazem. Nekad sam videla u kalci igraonicu takvu, ali pitanje je da li jos uvek radi. Npr moja drugarica drzi jednu, ali je isto na sprat i prvenstveno meni se ne svidja. Pretrazite po netu ja vas citam sa fona kuci nemam net pa mi je nezgodno. Ili procunjajte u petak po gradu tu oko kalce kad se okupljate.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

08.11.2012, 15:01

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Dunja kod mene pise pogresno, umesto 1 treba 2 odraslih ( mm i ja) user posted image

clock-img

08.11.2012, 15:39

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Dunja, do kad nije kasno da se prijavimo za Niš?

< Poruku je uredio Azra_ -- 8.11.2012 15:40:34 >

clock-img

08.11.2012, 15:43

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: Modessty

I ja sam za igraonicu. Malo je vremena za bilo šta drugo.
Mada što se tiče prostora ja mogu da obezbedim prostor za dž. Samo nema igračaka. Sve je pod strunjačama. To znači da treba da organizujemo i piće i gricke i sve ostalo. Ajde za sledeću godinu ćemo tako. A sad da tražimo igraonicu.

Dunja da ti pošaljem kontakte nekih igraonica da ti zoveš ono zvanično ili da se same organizujemo?

Pošalji mi Mod, hvala ti. Ja ću ih zvatiuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir