cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2012.

clock-img

31.12.2012, 14:37

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

da , to sam ja , upola uza nego prosle godina user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.01.2013, 11:56

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Drage moje ne znam u kojoj temi da napisem pa cu u ovoj. Zelim vam svima srecnu 2013-u godinu puno zdravlja srece i ljubavi. Od srca vasa Indy.

clock-img

01.01.2013, 13:34

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Indy naša lepa, hvala lepoto - želim ti puno zdravlja, snage, hrabrosti i ljubavi. I dođi nam češće user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

01.01.2013, 14:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Ringerajin Deda Mraz 2013. u Beogradu

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

03.01.2013, 11:39

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

Kada mozemo da preuzmemo slike sa dekicom?

clock-img

03.01.2013, 12:40

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Ovo i mene zanima.To mi je odlican izgovor za RR druzenje user posted image

clock-img

03.01.2013, 15:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: majamilan

najzad sam resila da i ja napisem svoje utiske, posto ima jos neko ko je iskren i kaze svoje zamerke(da se razumemo ne iz zle namere). naime, nikako ne mogu da izbijem sliku iz glave kada jedna mama nosi svoje dete niz igraonu i gazi dvoje male neduzne decice koja i ne hodaju. animatorka je opomenula pa je gazenje  druge dece prekinula. vreme nam nije odgovaralo kao i vecini dece ali dobro to je nas problem. slike nemamo i nemamo namere da uzimamo, ucene ne volim(ko razume shvatice). sve pohvale za rr organizaciju a ostale bih zamolala da se ne guraju gde im nije mesto.toliko od mene i veliki pozdrav za rr

Šteta što ovo vidim tek sad ali da odgovorim. Unapred se izvinjavam Dunji jer sam obećala da neću odgovarati na provokacije jer sam 100% u pravu i stojim iza svojih reči. Izvini Dunja, ali ovaj bezobrazluk je prevršio svaku meru!

- Nijedna majka nije toliko nenormalna da gazi tudju decu. Malo se raspitaj šta se desilo pre nego što kritikuješ i ogovaraš.
- Vreme je odgovaralo svoj deci sem tebi. Iskreno mi je žao što je tako.
- Niko za slike nikoga ne ucenjije, ali ne možeš da tražiš fotografa, da se slikaš i onda kažeš ja neću da platim. Neko se potrudio da slika i te slike uradi i plati ih. AKo nisi želela trebalo je na vreme da to saopštiš. Ružno je da tvoje greške neko drugi plaća. I stvarno nema potrebe da se kriješ i ne javljaš na telefon. Bilo je samo potrebno da kao i još jedna žena sa RR kažeš: izvini ali ja ne mogu to da platim. Nije bilo potrebe da se odmah nešto ljutiš i svadjaš. Odrasla si osoba i treba da stojiš iza svojih reči, a ne da se kriješ.
-Molim te da više ne ružiš ono što je lepo i odradjeno od srca za svu decu.
Žao mi je što se uopšte o ovako ružnim tnom piše na ovako lepoj temi.

Izvinjavam se svim ringerajkama i ringerajcima. Toliko od mene i neću više o tome.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

04.01.2013, 15:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Reportaže user posted image

Doček Ringerajinog Deda Mraza u Nišu - 15.12.2012.

Ringerajin Deda Mraz 2013. u Beogradu

Ringerajin Deda Mraz u Novom Sadu -28.12.2012.

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2013 15:44:02 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

04.01.2013, 21:37

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ijaoooo, moji klinci u dekinom krilu a ja ispred sa bebcem, hihihi! Sjajna reportaza, jedva cekam slikice! Ljubim vas

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.01.2013, 23:14

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image za Ringeraju

clock-img

05.01.2013, 10:20

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

drage moje izvinjavam se sto me nije bilo da odgovorim, radila sam popis 3 dana od jutra do sutra pa nisam imala snage ni za sta drugo, pa tako ni za RR. Slicice su gotove bile jos u subotu, kod mene su. Sto se druzenja tice, ja mogu samo pre podne jer stalno radim ili medjusmenu ili drugu. Ko zeli neka mi se javi na PP ili na fejs da se dogovorimo. Ili u temi TEMA ZA KAFENISANJE

IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Kada mozemo da preuzmemo slike sa dekicom?

clock-img

10.01.2013, 22:55

clock-img

majamilan

pencil-img

37

IZVORNA PORUKA: Modessty

IZVORNA PORUKA: majamilan

najzad sam resila da i ja napisem svoje utiske, posto ima jos neko ko je iskren i kaze svoje zamerke(da se razumemo ne iz zle namere). naime, nikako ne mogu da izbijem sliku iz glave kada jedna mama nosi svoje dete niz igraonu i gazi dvoje male neduzne decice koja i ne hodaju. animatorka je opomenula pa je gazenje  druge dece prekinula. vreme nam nije odgovaralo kao i vecini dece ali dobro to je nas problem. slike nemamo i nemamo namere da uzimamo, ucene ne volim(ko razume shvatice). sve pohvale za rr organizaciju a ostale bih zamolala da se ne guraju gde im nije mesto.toliko od mene i veliki pozdrav za rr

Šteta što ovo vidim tek sad ali da odgovorim. Unapred se izvinjavam Dunji jer sam obećala da neću odgovarati na provokacije jer sam 100% u pravu i stojim iza svojih reči. Izvini Dunja, ali ovaj bezobrazluk je prevršio svaku meru!

- Nijedna majka nije toliko nenormalna da gazi tudju decu. Malo se raspitaj šta se desilo pre nego što kritikuješ i ogovaraš.
- Vreme je odgovaralo svoj deci sem tebi. Iskreno mi je žao što je tako.
- Niko za slike nikoga ne ucenjije, ali ne možeš da tražiš fotografa, da se slikaš i onda kažeš ja neću da platim. Neko se potrudio da slika i te slike uradi i plati ih. AKo nisi želela trebalo je na vreme da to saopštiš. Ružno je da tvoje greške neko drugi plaća. I stvarno nema potrebe da se kriješ i ne javljaš na telefon. Bilo je samo potrebno da kao i još jedna žena sa RR kažeš: izvini ali ja ne mogu to da platim. Nije bilo potrebe da se odmah nešto ljutiš i svadjaš. Odrasla si osoba i treba da stojiš iza svojih reči, a ne da se kriješ.
-Molim te da više ne ružiš ono što je lepo i odradjeno od srca za svu decu.
Žao mi je što se uopšte o ovako ružnim tnom piše na ovako lepoj temi.

Izvinjavam se svim ringerajkama i ringerajcima. Toliko od mene i neću više o tome.

mod, odgovoricu ti i ovde i na pp
sta je bilo nenam i ne zanima me, napisala sam sta sam videla.sta god da se desilo nije bilo razloga za onako bahato ponasanje, pa bih te molila da sama poslusas svoj savet i ne pricas o o nome sto nisi videla
_u vrticima je spavanje od 10-11h pa ti sada vidi kome je odgovaralo, inace je to najmanje bitna stavka, vazno da su se deca lepo igrala, kao sto sam rekla to je nas problem a i moje dete cesto ide u igraonice tako da nije toliko zeljno toga.
_neznam sta je ucena ako nije, "ako ne uzmes sve ne moze ni te i te".vise puta sam ti nagovestila da ja grupne slike ne zelim (ako si senilna proveri pp).da si zvala javila bi se 100% posto deo posla zavrsavam preko mob, tako da slobodno lazi druge mozda ti i poveruju. odrasla jesam obrazovana jesam sto ne bih rekla za tebe. da imam svoj zivot imami svoje komlekse ne lecim na forumima kao neki.iz ovih razloga ne volim forume.izkomleksirane seljancice pisu sve i svasta pa tako i lazi. izvinjavam se svima, da ruzim nisam imala nameru samo sam htela da iznesem svoje misljenje.

clock-img

10.01.2013, 23:54

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Imas 36 postova do sada. Dosla si na ovaj forum svi su te prihvatli, svi zele da se druze i da upoznaju nove mamice i drugare. Kada si se prijavljivala za paketic mogli su da ti kazu pa mi tebe ne poznajemo ali ne prihvatili su te a ti vracas na ovaj nacin. Iskreno mene bi bilo sramota da dodjem kod nekoga u kucu i da ga vredjam, a ti to radis user posted image ako ti se ne svidja drusto i ako ne zelis grupnu sliku zasto si uopste i isla? Zapitaj se! Ako ti se ne svidja nesto povuci se i ne unosi nervozu bez razloga.

Jos jednom da ponovim nama je bilo divno i svim zenicama hvala na lepom druzenju. Ana dobila sam slike. Hvala ti puno. Divne su. Nadam se da cemo se i ove godine ponovo druziti user posted image

clock-img

11.01.2013, 00:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dijana1

Imas 36 postova do sada. Dosla si na ovaj forum svi su te prihvatli, svi zele da se druze i da upoznaju nove mamice i drugare. Kada si se prijavljivala za paketic mogli su da ti kazu pa mi tebe ne poznajemo ali ne prihvatili su te a ti vracas na ovaj nacin. Iskreno mene bi bilo sramota da dodjem kod nekoga u kucu i da ga vredjam, a ti to radis user posted image ako ti se ne svidja drusto i ako ne zelis grupnu sliku zasto si uopste i isla? Zapitaj se! Ako ti se ne svidja nesto povuci se i ne unosi nervozu bez razloga.

Jos jednom da ponovim nama je bilo divno i svim zenicama hvala na lepom druzenju. Ana dobila sam slike. Hvala ti puno. Divne su. Nadam se da cemo se i ove godine ponovo druziti user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2013, 00:09

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

I ja sam danas dobila slike od Modessty i divne su, hvala puno Mod!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

11.01.2013, 13:51

clock-img

majamilan

pencil-img

37

stvarno se svima izvinjavam, nisam htela da zvucim tako grubo.
user posted image
pogodile su me lazi pa sam malo burno odreagovala i pisala u besu.volim da kazem sta mislim i cenim to kod drugih osoba jedino laz ne mogu da smislim. zao mi je ako je to nekog povredilo.
hvala svima na druzenju

clock-img

12.01.2013, 11:26

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Zivela Maya21 i fotografa kojeg je dovela! Slike su SAVRSENE, ja sam odusevljenaaaaa! Ljubim punooo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.01.2013, 10:53

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Maya21 jesi li primila moju pp koju sam ti poslala? Bravo za slike

clock-img

22.01.2013, 15:02

clock-img

WladimirWB

pencil-img

18

Pozdrav svima.

Izgubili smo broj telefona kontekt osobe za slike sa RR Deda Mraza u Nisu. Jel moze osoba zaduzena za fotkice da mi se javi na PP da se dogovorimo o preuzimanju... Verujem da su davnih dana gotove i da nas cekaju ali nikako da se organizujemo da se vidimo i da ih pokupimo...

Pozdrav svima i cujem da ste se bas lepo druzili i provodili izuzev tog nekog gazenja dece... (:

clock-img

22.01.2013, 16:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Dragi Vlado, poslaću ti broj od Modessty na mail, ona je bila organizator fotografa, hvala joj na tome!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

23.01.2013, 10:08

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Torbica

Zivela Maya21 i fotografa kojeg je dovela! Slike su SAVRSENE, ja sam odusevljenaaaaa! Ljubim punooo!

user posted image ja moje jos nisam preuzela,Mayo podseti me da ih uzmem user posted image

clock-img

23.01.2013, 12:46

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Lj nisam ni ja moje. Nikako da stignem da odem po njih

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.01.2013, 14:24

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Mayče nam je na operaciji sa Taletom, u bolnici, držite palčeve da bude dobro maleni, pa se posle organizujte, kada prođe period oporavka. user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 23.1.2013 14:25:56 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

04.02.2013, 19:01

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Evo mene, spremna za dogovore, vidjanja user posted image ko jos nije pokupio slike, molim da mi se javi user posted image

clock-img

04.02.2013, 20:13

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja.user posted image Kuma će me ubiti.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel