IZVORNA PORUKA: majamilan
najzad sam resila da i ja napisem svoje utiske, posto ima jos neko ko je iskren i kaze svoje zamerke(da se razumemo ne iz zle namere). naime, nikako ne mogu da izbijem sliku iz glave kada jedna mama nosi svoje dete niz igraonu i gazi dvoje male neduzne decice koja i ne hodaju. animatorka je opomenula pa je gazenje druge dece prekinula. vreme nam nije odgovaralo kao i vecini dece ali dobro to je nas problem. slike nemamo i nemamo namere da uzimamo, ucene ne volim(ko razume shvatice). sve pohvale za rr organizaciju a ostale bih zamolala da se ne guraju gde im nije mesto.toliko od mene i veliki pozdrav za rr
Šteta što ovo vidim tek sad ali da odgovorim. Unapred se izvinjavam Dunji jer sam obećala da neću odgovarati na provokacije jer sam 100% u pravu i stojim iza svojih reči. Izvini Dunja, ali ovaj bezobrazluk je prevršio svaku meru!
- Nijedna majka nije toliko nenormalna da gazi tudju decu. Malo se raspitaj šta se desilo pre nego što kritikuješ i ogovaraš.
- Vreme je odgovaralo svoj deci sem tebi. Iskreno mi je žao što je tako.
- Niko za slike nikoga ne ucenjije, ali ne možeš da tražiš fotografa, da se slikaš i onda kažeš ja neću da platim. Neko se potrudio da slika i te slike uradi i plati ih. AKo nisi želela trebalo je na vreme da to saopštiš. Ružno je da tvoje greške neko drugi plaća. I stvarno nema potrebe da se kriješ i ne javljaš na telefon. Bilo je samo potrebno da kao i još jedna žena sa RR kažeš: izvini ali ja ne mogu to da platim. Nije bilo potrebe da se odmah nešto ljutiš i svadjaš. Odrasla si osoba i treba da stojiš iza svojih reči, a ne da se kriješ.
-Molim te da više ne ružiš ono što je lepo i odradjeno od srca za svu decu.
Žao mi je što se uopšte o ovako ružnim tnom piše na ovako lepoj temi.
Izvinjavam se svim ringerajkama i ringerajcima. Toliko od mene i neću više o tome.