cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2012.

clock-img

27.11.2012, 18:39

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Mi nećemo doći. Izvinjavam se ukoliko smo napravili problem.user posted image

clock-img

27.11.2012, 18:59

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nama je plata tek 10.12user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.11.2012, 20:49

clock-img

Andrej Marina

pencil-img

5

Pošto je ovo tema o organizaciji druzenja i susreta RR članova i ujedno susreta dece sa Deda Mrazom,vaš post sam obrisala i prebacila OVDE jer je to adekvatna tema.

< Poruku je uredio lesica RR -- 27.11.2012 21:11:20 >

clock-img

27.11.2012, 22:10

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Produžen rok za uplate do 6.12., više od toga ne možemo, jer moramo potvrditi broj dece za nabavku planiranog na vreme a i sponzorima koji će nam dodati po nešto u paketić user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2012 23:54:13 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.11.2012, 23:15

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: zamenica

Po cenu da ispadnem neobaveštena ili nepismena, moram da pitam: da li se na uplatnici negde naglašava da je račun kod Uni Credit banke? I da li su vam primaoca prihvatili bez adrese (znam da to može da bude problem, a mi ovde imamo samo ime)?

Zavisi od procedure banke, kod mene je adresa primaoca obavezna. Ako naletite na banku koja trazi, adresa UniCredit banke je Rajiceva 27-29, Beograd user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

28.11.2012, 08:43

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Super Dunja user posted image user posted image Tnx user posted image

clock-img

28.11.2012, 10:04

clock-img

gagins

pencil-img

680

Hvala Dunjice,to nam mnogo znaci!user posted image

clock-img

28.11.2012, 15:29

clock-img

srecica_80

pencil-img

194

A u posti, samo broj tekuceg racuna, primalac ona devojka sto je navedena u privatnoj poruci, jel tako?

clock-img

28.11.2012, 16:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Tako je.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

28.11.2012, 23:08

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Zbog novonastale situacije, i ove mracne atmosfere na forumu..zbog nemogucnosti da se bez ikakvog vredjanja iskaze misljenje ( cemu je valjda forum i namenjen)..prinudjena sam da otkazem dolazak na RR deda mraza,
Jako mi je zao zbog toga, i zao mi je sto ce i ova tema biti zakljucana..

clock-img

28.11.2012, 23:55

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

juhuu priblizilo se user posted image nasa vec dobro uigrana ekipica sa uvek dobrodošlim novim Ringerajcima dolazi na druzenje i jako se radujemo!user posted image

clock-img

29.11.2012, 07:26

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Nemam pojma šta se ovo dešava na forumu,a nemam ni gde da pročitam(izgleda da je izbrisano) svi su nešto na kraj srca! !ali mi jedva čekamo druženje i rr deku mraza!!! već se meračimo! parice uplaćujem sutra ;-)

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

29.11.2012, 09:21

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ispade kao da se na Deda mraza dolazi zarad sebe a ne zarad dece. Mi dolazimo i jedva čekamo, još samo parice da uplatimo user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.11.2012, 09:24

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

nemam pojma o čemu se radi ali Deda mraza neće niko da mi upropasti! user posted image Čekam ga cele godine! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

29.11.2012, 09:29

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Mod, ti ipak dolaziš da bi TI videla Deda mraza user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.11.2012, 09:39

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image ma samo da mu sednem u krilo user posted image Ma Danilo će imati tri deda mraza! Prvo RR deku, pa kod mene u firmi, pa onda u vrtiću!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

29.11.2012, 09:48

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: Modessty

user posted image ma samo da mu sednem u krilo user posted image Ma Danilo će imati tri deda mraza! Prvo RR deku, pa kod mene u firmi, pa onda u vrtiću!

user posted image
Ja neseme deda mrazu u krilo,ugnjavicu ga user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

29.11.2012, 09:53

clock-img

Anoniman

Nini će ovaj RR Deda mraz biti jedini, jer se ni kod mene ni kod mm u firmi ne organizuje takvo nešto, zato i idem i jedva čekam da Nina čupne za bradu Deku mraza. user posted image

clock-img

29.11.2012, 10:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Maya21

juhuu priblizilo se user posted image nasa vec dobro uigrana ekipica sa uvek dobrodošlim novim Ringerajcima dolazi na druzenje i jako se radujemo!user posted image

Mi jedva čekamo da upoznamo sve vas sa Ringeraje i da se malo družimo sa Deda Mrazomuser posted image

clock-img

29.11.2012, 10:24

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Marinče ti na jedno koleno a ja na drugo user posted image Samo da ne bude neki slabotelesni Deda user posted image

clock-img

29.11.2012, 10:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: Maya21

Mi jedva čekamo da upoznamo sve vas sa Ringeraje i da se malo družimo sa Deda Mrazomuser posted image

I mi jedva čekamo i spremamo se punom parom, samo nek' je veselo user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

29.11.2012, 12:15

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

I ja jedva cekam da se moja malena slika sa dekicom to joj je prvo upoznavanje dekice.Ja bih htela da pitam admine da li jos moze da se prijavi posto kod mene ima izmene tj.Bilo bi isto kao prvi put 2 dece Emilija 6.5mes i Aleksej 6mes +3 odraslih.Ako moze bila bih vam zahvalna puno.

clock-img

29.11.2012, 12:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

sony,nisam ni ja bas upoznata sta se desavalo,nemam vremena..ali mi dolazimo i jedva cekamo da upoznamo drugare!
inace,mislila sam da ce T biti jedini RR deda mraz,a imace 3..jednog u vrticu,vaspitacica ce da ih pripremi,obucice se ona u deda mraza,(valjda ce imati i slikanje sa pravim)pa onda ide rr deda mraz,pa u mm firmiuser posted image user posted image

clock-img

29.11.2012, 12:26

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Super Von, vidimo se user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

29.11.2012, 12:44

clock-img

ikacc

pencil-img

326

IZVORNA PORUKA: Modessty

nemam pojma o čemu se radi ali Deda mraza neće niko da mi upropasti! user posted image Čekam ga cele godine! user posted image

i ja nemam pojma, ali jedva cekam 15.12.. sutra bi trebalo da uplatimo kinticu user posted image

Lana moja sreca najveca!